סוני ממשיכה להפגיז עם עוד דגם של אוזניות מבטלות רעש MDR-1000X

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #1 

מהמעט שכבר אפשר למצוא ברשת יש האומרים שהביטול רעשים אפילו יותר טוב מה QC35
הקרב בין הענקים ממשיך
יהיה מעניין לראות מספר דברים כמו...
אם באמת הביטול כל כך קטלני כמו שמדווחים.
אם סוני שיפרו את הנוחות מה 100ABN שהיו נוחות אבל לא כמו ה BOSE.
אם הם הבינו שלא יכול להיות שהאוזניות יכבו לבד אחרי 5 דקות בלי כבל ושהן לא מחוברות בבלוטות כי במטוס לפעמים אתה סתם רוצה לישון. ב QC25 אתה יכול להיות עם NC בלי כבל.
אם ה FEATURE של לשים את היד בצד ואז ה NC מבוטל (אם אתה רוצה לדבר רגע עם מישהו) לא גם מפסיק את ה NC כשכל דבר אחר נוגע שם ואז אם אתה ישן במטוס על הכרית צוואר והאוזניות נוגעות בכרית ומפסיק ה NC זה יהיה ממש מטופש ברמות קשות...
אם מישהו קונה נשמח לשמוע חוויות.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #2 

לא שמעתי הרבה על מבטלות רעש.
אני יודע שיש ל SENNHEISER כאלו, לא התעניינתי.
אשמח לשמוע עוד מידע על כך.

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #3 

@legopart
·
יש ביטול רעשים פסיבי שזה פשוט אטימה טובה של הספוגיות של האוזניות וביטול אקטיבי שזה מה שמקובל להתייחס אליו כשאומרים אוזניות עם ביטול רעש. בגדול מה שהאוזניות עושות זה לשמוע את הגלי קול שיש מסביבהן ולייצר גלים הפוכים מה שאמור לשטח את הגל קול שזה בעצם אומר שיש שקט. אל תשאל אותי יותר מזה כי אני לא מבין בזה לעומק. הביטול רעשים הוא לא מושלם. לא תרגיש שאתה לבד באמצע אצטדיון כדורגל. כן תרגיש ירידה משמעותית ברעשים מונוטוניים כגון מנוע של מטוס מנוע של אוטובוס ורעש של מזגן. למי שנמצא הרבה בסביבות כאלה זה הבדל משמעותי כי שומעים יותר טוב וגם לא צריך להגביר את הווליום מה שמונע כאבי ראש. בטיסה אתה יכול גם בלי מוסיקה ופשוט לישון בלי רעש כמעט של המנוע. המובילים כיום הם סוני בוס וסנהייזר

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”