שאלות לגבי Nvidia Shield TV
-
eranmaster82
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
אני מתעניין ב-Nvidia Shield TV ורציתי לשאול כמה שאלות לבעלי הסטרימר/קונסולה הזאת:
1. האם מישהו מחובר דרך מגבר ומהמגבר לטלוויזיה, עם audio passthrough ויכול לאשר שאין לו בעיות סנכרון אודיו ו/או וידאו לא מסונכרן/קופצני?
2. האם קיים נגן יעודי או שניגון סרטים מתבצע באמצעות קודי בלבד?
3. האם מישהו ניסה להזרים PC gaming מה-PC למכשיר? האם זה ברמה גבוהה ואיכותית או שכבר עדיף לשחק מול המכונה שמריצה משחקים?
4. עד כמה היא שווה את הכסף והאם היא באמת עדיפה על HTPC?
בתודה מראש!
אני מתעניין ב-Nvidia Shield TV ורציתי לשאול כמה שאלות לבעלי הסטרימר/קונסולה הזאת:
1. האם מישהו מחובר דרך מגבר ומהמגבר לטלוויזיה, עם audio passthrough ויכול לאשר שאין לו בעיות סנכרון אודיו ו/או וידאו לא מסונכרן/קופצני?
2. האם קיים נגן יעודי או שניגון סרטים מתבצע באמצעות קודי בלבד?
3. האם מישהו ניסה להזרים PC gaming מה-PC למכשיר? האם זה ברמה גבוהה ואיכותית או שכבר עדיף לשחק מול המכונה שמריצה משחקים?
4. עד כמה היא שווה את הכסף והאם היא באמת עדיפה על HTPC?
בתודה מראש!
-
eranmaster82
-
- חבר שרק התחיל

מישהו יכול בבקשה לענות לי?
שלום,
1. מחובר אצלי לדנון x3000 - אין אצלי שום בעיות. עובד חלק. כולל תמיכה בפורמטים מתקדמים
2. אני משתמש ב smpc (בגלל שתומך בפורמטי האודיו המתקדמים) - אבל גם קודי רגיל עובד.
בנוסף יש כל מיני נגנים שאפשר להוריד מהחנות כמו VLC
3. פעם אחת הזרמתי משחק. עבד חלק לחלוטין אבל נראה לי עדיין יותר נוח לשחק עם עכבר ומקלדת.
בסה"כ הרושם שהם עשו עבודה טובה
4. כנראה הכי טוב שיש - אבל אם זה רק לקודי - לא חובה. אני פשוט קניתי יחסית בזול
בהצלחה
1. מחובר אצלי לדנון x3000 - אין אצלי שום בעיות. עובד חלק. כולל תמיכה בפורמטים מתקדמים
2. אני משתמש ב smpc (בגלל שתומך בפורמטי האודיו המתקדמים) - אבל גם קודי רגיל עובד.
בנוסף יש כל מיני נגנים שאפשר להוריד מהחנות כמו VLC
3. פעם אחת הזרמתי משחק. עבד חלק לחלוטין אבל נראה לי עדיין יותר נוח לשחק עם עכבר ומקלדת.
בסה"כ הרושם שהם עשו עבודה טובה
4. כנראה הכי טוב שיש - אבל אם זה רק לקודי - לא חובה. אני פשוט קניתי יחסית בזול
בהצלחה
-
eranmaster82
-
- חבר שרק התחיל

@yeuda
·תודה רבה!
·תודה רבה!
אני בדיוק קניתי אחד ובינתיים אני מאוד מרוצה.
1. הכל עובד חלק ללא בעיות.
2. גם אני משתמש ב spmc בגלל האפשרויות אודיו מתקדמות והתאמה שעשו לתוכנה ל Nvidia Shield
3. הורדתי סתם לבדוק כמה משחקים וזה עושה רושם חביב. אני לא גיימר ולא קניתי את זה בשביל המשחקים אבל זו תוספת נחמדה.
4. הסטרימר הכי טוב שיש. לא חובה אבל אם לדעתי אם אתה מחפש ניגון 4k עם תמיכה ב HDR זו האופציה הכי זולה\בטוחה אם אתה רוצה שהכל יעבוד חלק בלי בעיות\תקלות מעצבנות.
גם מבחינת עיצוב לדעתי הוא עדיף על כל יתר הסטרימרים. הוא ממש דק ובקושי רואים אותו. השלט (שיש לקנות בנוסף כי מגיע רק הגיימפד עם המכשיר עצמו) מאוד נח ועובד יפה.
1. הכל עובד חלק ללא בעיות.
2. גם אני משתמש ב spmc בגלל האפשרויות אודיו מתקדמות והתאמה שעשו לתוכנה ל Nvidia Shield
3. הורדתי סתם לבדוק כמה משחקים וזה עושה רושם חביב. אני לא גיימר ולא קניתי את זה בשביל המשחקים אבל זו תוספת נחמדה.
4. הסטרימר הכי טוב שיש. לא חובה אבל אם לדעתי אם אתה מחפש ניגון 4k עם תמיכה ב HDR זו האופציה הכי זולה\בטוחה אם אתה רוצה שהכל יעבוד חלק בלי בעיות\תקלות מעצבנות.
גם מבחינת עיצוב לדעתי הוא עדיף על כל יתר הסטרימרים. הוא ממש דק ובקושי רואים אותו. השלט (שיש לקנות בנוסף כי מגיע רק הגיימפד עם המכשיר עצמו) מאוד נח ועובד יפה.
-
eranmaster82
-
- חבר שרק התחיל

@trydent
·תודה רבה!
נכוותי כבר פעמיים עם סטרימרים אחרים אז אני שוקל לקנות את ה-Shield כי זה הטופ של הטופ.
חוץ מזה, הזרמת משחקים נראה לי שידרוג ממש כייפי!
·תודה רבה!
נכוותי כבר פעמיים עם סטרימרים אחרים אז אני שוקל לקנות את ה-Shield כי זה הטופ של הטופ.
חוץ מזה, הזרמת משחקים נראה לי שידרוג ממש כייפי!
Mad-Dog
אתה יכול לקרוא ב https://shield.nvidia.com/game-stream איך זה עובד.
צריך מחשב עם כרטיס מסך שלהם (ומהדגמים החזקים יותר) בשביל להשתמש בזה.
אני לא גיימר מאז סיום התיכון (מעל 10 שנים כבר) אז אני לא מעודכן בכלל בנושא ולא יכול כל כך לעזור ולהגיד אם זה שווה או עובד טוב.
אפשר גם להוריד משחקים מהחנות שלהם שבנויה בסטרימר וכמובן כל משחק שיש ב play store של אנדרויד.
למי שיש ילדים קטנים זה נראה לי מאוד נחמד ובטח יותר זול מלקנות קונסולה ייעודית לאנשים שלא רוצים להשקיע כספית הרבה ב ps4/xbox ולקנות משחקים כל פעם.
אתה יכול לקרוא ב https://shield.nvidia.com/game-stream איך זה עובד.
צריך מחשב עם כרטיס מסך שלהם (ומהדגמים החזקים יותר) בשביל להשתמש בזה.
אני לא גיימר מאז סיום התיכון (מעל 10 שנים כבר) אז אני לא מעודכן בכלל בנושא ולא יכול כל כך לעזור ולהגיד אם זה שווה או עובד טוב.
אפשר גם להוריד משחקים מהחנות שלהם שבנויה בסטרימר וכמובן כל משחק שיש ב play store של אנדרויד.
למי שיש ילדים קטנים זה נראה לי מאוד נחמד ובטח יותר זול מלקנות קונסולה ייעודית לאנשים שלא רוצים להשקיע כספית הרבה ב ps4/xbox ולקנות משחקים כל פעם.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
תיקון קטן: כל משחק שיש ב-Play Store של השילד שכמובן מותאם לשילד - לא כל המשחקים מה-Play Store של אנדרואיד ניתנים להורדה.trydent כתב:אפשר גם להוריד משחקים מהחנות שלהם שבנויה בסטרימר וכמובן כל משחק שיש ב play store של אנדרויד....
שאלה קטנה לבעלי השילד - לחבר שלי יש כזה, הדבר היחיד שבעייתי בו מבחינת קודי, זה שאין כפתור לפתיחת תפריט צדדי (כמו C במקלדת או MENU בשלטים אחרים). איך פותרים את העניין ? הבנתי שיש אפשרות לעשות משהו עם KEYMAP אבל לא הבנתי מה בדיוק ואיך.
יש לו גם שלט הרמוני ULTIMATE שעובד עם הSHIELD מצויין, אבל גם שם אין אופציה של פתיחת תפריט.
יש לו גם שלט הרמוני ULTIMATE שעובד עם הSHIELD מצויין, אבל גם שם אין אופציה של פתיחת תפריט.
-
eranmaster82
-
- חבר שרק התחיל

@cohen_m
התקע מתאים לארץ גם אם אתה מזמין מארה"ב או רק מאירופה?
התקע מתאים לארץ גם אם אתה מזמין מארה"ב או רק מאירופה?