שאלה לאנשי ה stystem/אנשי IT
היי
אני עובד כבר מזה זמן כעובד הלפ דסק
יחסית עם גישה להרבה אתרים ואפליקציות.
אבל עדיין אינני איש SYSTEM/IT
רציתי לדעת מה כדאי ללמוד ואיפה על מנת להבין היטב ולדעת את כל הדברים הקשורים למקצועות הנ"ל.
בכל מה שקשור לפיירוולים סוויטצים תוכנות (לדוגמא go daddy) ודברים שאנשי IT משתמשים בהם ביוםיום.
את כל המה שיש לקורס מנהלי רשתות הקלאסי להציע אני כבר יודע
כיוון שעובד איתי בצוות מי שעשה את זה בג'ון ברייס והוא אמר שלדעתו אני לא ירוויח כלום מהקורס הזה כיוון שאני כבר יודע את כל מה שמלמדים שם.
העניין הוא שאיש IT עובד עם המון דברים ולא רק מייקרוספוט.
אז מה הדבר הכי מקיף שאני יכול לגשת אליו לדעתכם?
הדברים שאני יודע כיום מסכתמים בערך במה שיש לקורס מנהלי רשתות להציע כולל AD ו EXCHANGE בראייה רחבה.
אז פוסט זה הוא לייעוץ מה הצעד הבא......
תודה לעונים.
אני עובד כבר מזה זמן כעובד הלפ דסק
יחסית עם גישה להרבה אתרים ואפליקציות.
אבל עדיין אינני איש SYSTEM/IT
רציתי לדעת מה כדאי ללמוד ואיפה על מנת להבין היטב ולדעת את כל הדברים הקשורים למקצועות הנ"ל.
בכל מה שקשור לפיירוולים סוויטצים תוכנות (לדוגמא go daddy) ודברים שאנשי IT משתמשים בהם ביוםיום.
את כל המה שיש לקורס מנהלי רשתות הקלאסי להציע אני כבר יודע
כיוון שעובד איתי בצוות מי שעשה את זה בג'ון ברייס והוא אמר שלדעתו אני לא ירוויח כלום מהקורס הזה כיוון שאני כבר יודע את כל מה שמלמדים שם.
העניין הוא שאיש IT עובד עם המון דברים ולא רק מייקרוספוט.
אז מה הדבר הכי מקיף שאני יכול לגשת אליו לדעתכם?
הדברים שאני יודע כיום מסכתמים בערך במה שיש לקורס מנהלי רשתות להציע כולל AD ו EXCHANGE בראייה רחבה.
אז פוסט זה הוא לייעוץ מה הצעד הבא......
תודה לעונים.
·fick_m כתב:אבל גם סיסקו זה CCNA וזה רק הבסיס ממה שהנתי זה לא הופך אותך לאיש תשתיות תקשורת...
אז מה עושים איך מתקדמים?...
אם תעבור את ההכשרה והבחינה של סיסקו ותקבל הסמכה ל-CCIE, הדלתות יהיו פתוחות בפניך למשרות (עם הכנסה גבוהה) בתחום התקשורת. CCNA זו רק ההתחלה...
Batnun
.