לגבי משתמש ב ps4 אשמח לעזרה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
taichihamster פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רציתי לברר על עניין המשתמשים...יש לי כרגע בסוני 4 משתמש אמריקאי שפתחתי כי שם הבנתי שזה הכי זול...כמה שאלות:

1: אם רכשתי משחק מסויים של עותק פיזי בחנות ישראלית ואני רוצה להוריד לו dlc אז זה יהיה אפשרי רק ממשתמש ישראלי או שגם ממשתמש אירופאי?

2: האם משתמש ישראלי זה גם נחשב אירופאי ואם כן אז לא עדיף פשוט לפתוח אירופאי כי שם זה יותר זול מהישראלי???

3: האם בשביל לפתוח משתמש אירופאי זה אומר לבחור בבריטניה united kingdom)??...או שכל מדינה באירופה שאני אבחר אז זה ייחשב כמשתמש אירופאי??

תודה אשמח שתעזרו לי

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

taichihamster כתב:רציתי לברר על עניין המשתמשים...יש לי כרגע בסוני 4 משתמש אמריקאי שפתחתי כי שם הבנתי שזה הכי זול...כמה שאלות:

1: אם רכשתי משחק מסויים של עותק פיזי בחנות ישראלית ואני רוצה להוריד לו dlc אז זה יהיה אפשרי רק ממשתמש ישראלי או שגם ממשתמש אירופאי?

2: האם משתמש ישראלי זה גם נחשב אירופאי ואם כן אז לא עדיף פשוט לפתוח אירופאי כי שם זה יותר זול מהישראלי???

3: האם בשביל לפתוח משתמש אירופאי זה אומר לבחור בבריטניה united kingdom)??...או שכל מדינה באירופה שאני אבחר אז זה ייחשב כמשתמש אירופאי??

תודה אשמח שתעזרו לי
...
1. אם העותק הפיזי שרכשת כאן הוא אזור 2 (כן, צריך לשים לב מה מוכרים פה כי גם בארץ יש חנויות שמוכרות אזור 1) אז אתה תוכל לרכוש DLC עבורו רק מהחנות הישראלית או האנגלית.
2. משתמש ישראלי אינו אירופאי, אך כן מוגדר אזור 2, כמו האירופאי ולכן DLC אירופאי יעבוד עליו.
ולכן, אני בהחלט ממליץ על משתמש אנגלי, אצלי למשל המשתמש האנגלי הוא העיקרי.
3. נכון, יש לבחור את ה UK, לא ממליץ לבחור מדינה אחרת אירופאית שכן ישנם הבדלים בדיוק כמו עם החנות הישראלית.

pineboxer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #3 

gal-cohen כתב:
...
...
1. אם העותק הפיזי שרכשת כאן הוא אזור 2 (כן, צריך לשים לב מה מוכרים פה כי גם בארץ יש חנויות שמוכרות אזור 1) אז אתה תוכל לרכוש DLC עבורו רק מהחנות הישראלית או האנגלית.
2. משתמש ישראלי אינו אירופאי, אך כן מוגדר אזור 2, כמו האירופאי ולכן DLC אירופאי יעבוד עליו.
ולכן, אני בהחלט ממליץ על משתמש אנגלי, אצלי למשל המשתמש האנגלי הוא העיקרי.
3. נכון, יש לבחור את ה UK, לא ממליץ לבחור מדינה אחרת אירופאית שכן ישנם הבדלים בדיוק כמו עם החנות הישראלית.
...

זה אני פותח הפוסט...פתחתי משתמש חדש ולא אכנס יותר כ taichihamster....בנוגע למה שרשמת לי אז יש עוד כמה פרטים קטנים שלא הבנתי...מדוע לא ממליץ לבחור במדינה אירופאית אחרת?...משום ששם החנות הדיגיטאלית יקרה יותר?...בגלל שהאירו יקר יותר מלירה שטרלינג או מה הסיבה?...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

pineboxer כתב:
...
...
זה אני פותח הפוסט...פתחתי משתמש חדש ולא אכנס יותר כ taichihamster....בנוגע למה שרשמת לי אז יש עוד כמה פרטים קטנים שלא הבנתי...מדוע לא ממליץ לבחור במדינה אירופאית אחרת?...משום ששם החנות הדיגיטאלית יקרה יותר?...בגלל שהאירו יקר יותר מלירה שטרלינג או מה הסיבה?...
...
לא, כי בד"כ משתמשים במטבע המקומי ולא באירו, ובעיקר בגלל הלשון המקומית.
מה גם שיהיה לך "קצת" קשה להתנהל בחנות גרמנית או איטלקית, אלא אם כן אתה מבין שפות אלו?

pineboxer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

gal-cohen כתב:
...
...
לא, כי בד"כ משתמשים במטבע המקומי ולא באירו, ובעיקר בגלל הלשון המקומית.
מה גם שיהיה לך "קצת" קשה להתנהל בחנות גרמנית או איטלקית, אלא אם כן אתה מבין שפות אלו?
...
אהה נכון שכחתי מעניין השפה!!!....אגב לגבי החנות הקנדית אז הבנתי שהיא אפילו זולה יותר מהאמריקאית??...נניח שאני פותח משתמש קנדי וארצה לקנות לו gift cards אז אני קונה gift cards של דולר כפי שקניתי לאמריקאית או ששם זה מטבע שונה??

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

pineboxer כתב:
...
...
אהה נכון שכחתי מעניין השפה!!!....אגב לגבי החנות הקנדית אז הבנתי שהיא אפילו זולה יותר מהאמריקאית??...נניח שאני פותח משתמש קנדי וארצה לקנות לו gift cards אז אני קונה gift cards של דולר כפי שקניתי לאמריקאית או ששם זה מטבע שונה??
...
רוכש גיפט קארד במטבע הקנדי בלבד. (דולר קנדי)

pineboxer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

gal-cohen כתב:
...
...
רוכש גיפט קארד במטבע הקנדי בלבד. (דולר קנדי)
...
איזה אתרים מוכרים גיפט קארד קנדי שנשלח למייל?...ומה הסמל שלו??...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

pineboxer כתב:
...
...
איזה אתרים מוכרים גיפט קארד קנדי שנשלח למייל?...ומה הסמל שלו??...
...
אתה העלית את הרעיון הזה, מציע שתתחיל לחפש בגוגל וזה...

pineboxer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

gal-cohen כתב:
...
...
אתה העלית את הרעיון הזה, מציע שתתחיל לחפש בגוגל וזה...
...
מצאתי עכשיו ב pc game supply...אגב, גם אם הקנדי יותר זול אז טולי עדיף לעשות רק אמריקאי כי שם התוכן טוב ומעודכן יותר??

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”