מחפש עזרה
שלום לכולם
לאחר הפסקה ממושכת קרוב ל 15 שנה חזרתי לפטיפון
יש ברשותי כ 300 תקליטים יש ברשותי פטיפון של SONY שצריך לעבור שדרוג במקרה נתקלתי במודעה ביד 2 בפטיפון DUAL 1219 המכשיר נראה יפה מרשים לפלסטיק קניתי אותו , מגבר ורמקולים .
כאשר ניסיתי להפעיל את הפטיפון כלום לא קרה הצלחת לא הסתובבה
א רציתי לקבל המלצה על מתקן פטיפונים אמין ורציני .
ב .כדי להיכנס לתיקון לבד ? יש לי ידים טובות .
ג. לגבי המגבר גם השמח לעצות
תודה מראש
לאחר הפסקה ממושכת קרוב ל 15 שנה חזרתי לפטיפון
יש ברשותי כ 300 תקליטים יש ברשותי פטיפון של SONY שצריך לעבור שדרוג במקרה נתקלתי במודעה ביד 2 בפטיפון DUAL 1219 המכשיר נראה יפה מרשים לפלסטיק קניתי אותו , מגבר ורמקולים .
כאשר ניסיתי להפעיל את הפטיפון כלום לא קרה הצלחת לא הסתובבה
א רציתי לקבל המלצה על מתקן פטיפונים אמין ורציני .
ב .כדי להיכנס לתיקון לבד ? יש לי ידים טובות .
ג. לגבי המגבר גם השמח לעצות
תודה מראש
-
- הפטיפון אחרי ניקיון
-
- המגבר
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
ברוך הבא לצרה הכי גדולה של החברה ...DUAL 1219
הי
לתקן לבד לא תמיד ממולץ
להמליץ לך על מישהו מיתמחה בתקון אני יכול אבל התקון ושעות העבודה יכולים לעלות הרבה כסף
נכון DUAL בעתיים
ועכשיו מה הבעיה של המגבר ?
ודבר חשוב יש פה בחור חכם מאוד בשם ניב אני מאמין שהוא יכול לעזור לך יש לו ידע רב
לתקן לבד לא תמיד ממולץ
להמליץ לך על מישהו מיתמחה בתקון אני יכול אבל התקון ושעות העבודה יכולים לעלות הרבה כסף
נכון DUAL בעתיים
ועכשיו מה הבעיה של המגבר ?
ודבר חשוב יש פה בחור חכם מאוד בשם ניב אני מאמין שהוא יכול לעזור לך יש לו ידע רב
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
נתחיל מהבשורה הטובה - יופי של פטיפון! באמת - כשהוא תקין הוא מהטובים שיש.
ה"עניין" הוא שהוא דוגמא מעולה לאיך הפטיפונים המורכבים והמסובכים אלו יכולים למרר את חיי הבעלים שלהם.
סביר להניח שהוא לא פועל כתוצאה מבעיה די נקודתי ופשוטה - כך זה בד"כ. איזשהו ממסר תקוע מחוסר שימון וכלום לא עובד. אבל לך תגלה מה בדיוק...
פחות סביר שמשהו נשבר, או נשחק (אם כי אפשרי). אם כך - חלקים מסויימים יכולים להיות בעייה.
אני מציע כך - בקישור הבא יש מדריך תחזוקה של הפטיפון.
פתח את הפטיפון ועבור לאט, בעזרת המדריך, על שרשרת ההנע של הפטיפון. אני מניח שתמצא מה מפיע והכל יעבוד. אחרת - זה תלוי מאוד בכמה הידיים שלך טובות, ועוד יותר במידת הסבלנות שלך.
ללא ספק פטיפון ראוי להשקעת הזמן והמאמץ
ה"עניין" הוא שהוא דוגמא מעולה לאיך הפטיפונים המורכבים והמסובכים אלו יכולים למרר את חיי הבעלים שלהם.
סביר להניח שהוא לא פועל כתוצאה מבעיה די נקודתי ופשוטה - כך זה בד"כ. איזשהו ממסר תקוע מחוסר שימון וכלום לא עובד. אבל לך תגלה מה בדיוק...
פחות סביר שמשהו נשבר, או נשחק (אם כי אפשרי). אם כך - חלקים מסויימים יכולים להיות בעייה.
אני מציע כך - בקישור הבא יש מדריך תחזוקה של הפטיפון.
פתח את הפטיפון ועבור לאט, בעזרת המדריך, על שרשרת ההנע של הפטיפון. אני מניח שתמצא מה מפיע והכל יעבוד. אחרת - זה תלוי מאוד בכמה הידיים שלך טובות, ועוד יותר במידת הסבלנות שלך.
ללא ספק פטיפון ראוי להשקעת הזמן והמאמץ
תודה לכם
פתחתי את המכשיר יש סימנים של גריז צמיגי אני יתחיל מנקיון של הגריז ולאחר מכן ישמן מחדש בתקווה שיעבוד
חשבתי להשתמש בשמן של מכונות תפירה נראה לי מתאים יש לכם המלצות לשמן אחר.לפי המדריך יש לגרז בגריז מסוג סיליקון.
שאלה נוספת איזה מחט לקנות המחט היא המקורית ונראה לי שצריך להחליף
לגבי המגבר יש הרבה אבק חשבתי לנקות בקומפרסור ואחרי זה להשתשמש בספרי מגעים8
פתחתי את המכשיר יש סימנים של גריז צמיגי אני יתחיל מנקיון של הגריז ולאחר מכן ישמן מחדש בתקווה שיעבוד
חשבתי להשתמש בשמן של מכונות תפירה נראה לי מתאים יש לכם המלצות לשמן אחר.לפי המדריך יש לגרז בגריז מסוג סיליקון.
שאלה נוספת איזה מחט לקנות המחט היא המקורית ונראה לי שצריך להחליף
לגבי המגבר יש הרבה אבק חשבתי לנקות בקומפרסור ואחרי זה להשתשמש בספרי מגעים8
יצא לי לפגוש בחור נחמד מאוד בשם אלמוג מנהריה שאמר לי שהוא מכיר את הדגם טוב מאוד ושיפץ כמה כאלה בעבר
תמורת סכום לא מבוטל הוא משמיש לי את הפטיפון מחליף חוטים מחליף ראש ומחט כולל חיווט חדש כרגע נראה לי שהראש הוא MONO והוא מחליף לראש STEREO מה אתם אומרים ?
תמורת סכום לא מבוטל הוא משמיש לי את הפטיפון מחליף חוטים מחליף ראש ומחט כולל חיווט חדש כרגע נראה לי שהראש הוא MONO והוא מחליף לראש STEREO מה אתם אומרים ?
·כמה הוא רוצה על השיפוץnew_old כתב:יצא לי לפגוש בחור נחמד מאוד בשם אלמוג מנהריה שאמר לי שהוא מכיר את הדגם טוב מאוד ושיפץ כמה כאלה בעבר
תמורת סכום לא מבוטל הוא משמיש לי את הפטיפון מחליף חוטים מחליף ראש ומחט כולל חיווט חדש כרגע נראה לי שהראש הוא MONO והוא מחליף לראש STEREO מה אתם אומרים ?...
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
Re: 600 שקל
שמע אם הוא באמת תכנאי טוב וישפץ כמו שצריך אז המחיר נישמע טוב מאוד כלל המחטnew_old כתב:@noam3039
·...
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

·הפחד שלך לא מובן...new_old כתב:הוא נראה לי בחור טוב
טכנאי טוב לא יודע אבל נשמע שהוא מבין עניין מה שמפחיד שהוא אמר לי שיש לו כמה דגמים כאלה והפחד שלא יעבוד בסוף ויהיה חסר חלקי חילוף...
אם אלמוג (והוא בחור נחמד) דואג להשמיש אותו בעבורך תמורת הסכום שהציע, לך על זה...ותקווה לטוב.
נ.ב איזה פטיפון של סוני יש ברשותך? יתכן והוא עדיף על הדואל הזה.
בהצלחה.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

לא טעית בדגם? אני לא מוצא לגביו דבר ברשת.
תעלה תמונות שלו.
תעלה תמונות שלו.
- natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אם אתה מאיזור הצפון אולי כדאי שתתיעץ עם דודו, הוא יושב בטל אל ואולי הוא יוכל להחזיר את הפטיפון לחיים.
חוץ מזה אני מכרמיאל, אתה מוזמן לקפה והאזנה של תקליטים
חוץ מזה אני מכרמיאל, אתה מוזמן לקפה והאזנה של תקליטים