טלוויזיה סמסונג KU7000 נתקע בתפריט ראשי - איך מתקנים?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
thecableguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היום התקינו בבית טלוויזיה סמסונג ושעה אחרי שטכנאי עזב טלוויזיה נתקע על תפריט ראשי.
טלוויזיה לא מגיבה לשלט ולא לכפתור האחורי במסך. ניתן רק להדליק אותו ואז רואים תפריט ראשי ללא יכולת לשנות משהו.
ניסינו כל הכפתורים בשלט (שאין רבים - שלט חכם) הוצאת שקע מחשמל לא עוזרת. יש אפשרות לעשות לטלוויזיה ריסט ככלי?
כמובן שביום ראשון אזמין טכנאי, אבל אולי יש בינתיים פיתרון כלשהו.
ועד דבר לגבי סדרה של חדשה של טלוויזיות סמסונג (שנת 2016 K)
אחריות על טלוויזיה היא לשנה בלבד! ניתן להאריך ב 199 שקל לשלוש שנים.
יבואן הוריד את תנאי אחריות כי לטלויזיות מסדרות קודמות (סדרת J) יש 3 שנים אחריות מלא ללא תוספת תשלום.
כל מוכרים בחנות וגם הרבה אתרי אינטרנט לא מעודכנים ורושמים שמגיע 3 שנים אחריות גם על סדרת 2016. כך גם אני נפלתי לפח - קניתי טלוויזיה כי הבטיחו 3 שנים מלאות ללא תוספת תשלום. רק במעמד התקנה נודע שתנאי אחריות שונים.
זה נורא מעצבן!

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #2 

תחזיר אותה כי עדיין לא חלפו שבועיים ואתה לא צריך אפילו לנמק.
רוב הסיכויים שזה לא כדאי להם כלכלית ומסיבות נוספות.
ויתכן שיציעו לך לפחות אחריות 3 שנים בלי תשלום נוסף כפי שהובטח לך כדי שלא תחזיר
(כמובן בתנאי שהתקלה חלפה).
כשמציעים 3 שנים אחריות (גם תמורת 199 ש"ח) יש תמיד לבדוק שמדובר באחריות מלאה ולא חלקית.

thecableguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@se1
·האם ניתן בכלל להחזיר מוצר לחנות אחרי שהגיע טכנאי והתקין טלוויזיה בבית?

משהו יודע איך מתקנים תקלה או איך עושים ריסט לטלוויזיה?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #4 

אם זו בעיה במסך, פנה לשירות שיטפלו בזה.

אם לפני שקנית פורסם 3 שנים אחריות, החנות אחראית לזה. היבואן יכול להגיד שמבחינתו הוא לא אחראי, אבל החנות לא. רק שמור תיעוד שזה היה כתוב. דבר איתם על זה בטלפון, והקלט את השיחה.

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #5 

JTK, אתה חי בארץ ?

בכל מקרה, מעניין למה הם הורידו את האחריות לשנה, הם יודעים משהו על אמינות המסכים השנה ? אולי בגלל זה הם יותר תחרותיים במחיר משנים קודמות ?

thecableguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@jtk
לפני שקנינו טלוויזיה ביקרנו בכמה חנויות אלמ, מחסני חשמל ושקם אלקטריק. בכל חנויות אמרו שאחריות היא ל 3 שנים.
במעמד קניית בחנות אלמ עוד התלבטתי אם לקנות סמסונג או פיליפס. היות שלפיליפס היו רק שנתיים אחריות הלכנו על סמסונג.
לא חשבתי להקליט את המוכר, כי הוא חזר על אותם דברים שדיברו שאר מוכרים.
רק שהגיע טכנאי להתקין טלוויזיה נודע שמדובר על שנה אחריות. ואז ראיתי שעל קופסת טלוויזיה כתוב שאחריות היא לשלוש שנים למעט סדרת K.
עבודה בעיניים, כמובן שהתקשרתי לחנות ושם כבר אמרו שזה טעות ואחריות היא לשנה ואין מה לעשות.
באתר מחסני חשמל עדיין מופיע אחריות לשלוש שנים לסדרת KU7000. מדובר בהמשך הטעיה של צרכנים:
https://www.payngo.co.il/tv-screens/led-4k-screens/tv-screens/led-70-70ku7000.html

ביום ראשון הזמנתי טכנאי לתיקון טלוויזיה וקבעו לי תור רק ליום ראשון הבאה. אחרי שניתקתי שיחה, קראתי תעודת אחריות וראיתי שהם מתחייבים לתקן טלוויזיה תוך 3 ימים. התקשרתי שוב פעם למוקד והפעם אחרי שאמרתי להם שלפי תעודת אחריות מגיע לי תיקון תוך 3 ימים ישר העבירו טכנאי ליום רביעי. התחלתי להתווכח איתם ששלושה ימי עסקים זה תיקון טלוויזיה עד יום שלישי כולל. לא עזר כלום.
אני לא יקנה יותר טלוויזיות של סמסונג בשביל לא להתעסק עם יבואן כזה ושירות לקוחות של אלקטרוניקס פרו.

אני עוד מעט אצרף את צילום התקנה של מתלה טלוויזיה שביצע מתקין של אלקטרוניקס פרו - פשוט עבודה חפרית.

thecableguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

כמובן ששאלתי את המוכרים האם מדבור ב 3 שנים אחריות מלא ללא תוספת תשלום. תמיד קיבלתי תשובה חיובית.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #8 

תחשוב על זה ככה.
אם הטלווזיות של סמסונג הן כל-כך אמינות אז למה נותנים רק שנת אחריות?
רמז! הן כנראה לא כאלה אמינות בשביל שהיצרן או היבואן יערבו להם.
חוץ מזה שהשרות שלהם על הפנים.

thecableguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

@ahersko
·אני מסכים איתך לגמרי על עניין אורך אחריות כתלות באיכות המוצר. לכן חיפשתי טלוויזיה עם אחריות מלא הכי ארוכה ללא תוספת תשלום. התלבטות הייתה בין פיליפס (שנתיים אחריות) לסמסומג (3 שנים אחריות). רק שמוכרים בחנות לא הזכירו שזה לא חל על סדרה חדשה של סמסונג שנת 2016 בה יש אחריות לשנה בלבד.
בחרתי בסמסונג וטיעתי.
עכשיו גם גיליתי שהשירות שלהם באמת לא משהו.
פעם הבאה נהיה יותר חכמים.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #10 

בכל מוצר יכולות להיות תקלות, אני לא חושב שהם מקצרים את האחריות כי המוצר לא אמין אלא פשוט מתאימים את עצמם לנהוג בחו"ל - שם כמעט תמיד מדובר בשנה ראשונה חינם ושנים נוספות בתוספת תשלום, לא רק בטלויזיות.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

מתאימים את עצמם לחו"ל... באמת?

נכון לעצמם לא ביחס לאחרים.
סמסונג באמת מקצרת את האחריות יצרן שלה בכל העולם

יצרנים רצינים אחרים לא.

זה מליון אחוז כי הם משוכנעים שהמוצר שלהם אמין! מליון אחוז...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

זאת חתיכת האשמה. אחריות זה עסק יקר וזה שהיצרן או היבואן רוצה להרוויח עוד כסף ממש לא אומר שהוא לא מאמין במוצר. כשמיקרוסופט השיקה את האקסבוקס 360 וכל קונסולה שניה נשרפה הפתרון היה הארכת האחריות משנה לשלוש. אתה באמת חושב שהמצב של סמסונג הוא שכל טלויזיה שניה לא תקינה? אני בטוח שהמספר אפילו לא קרוב לזה. זה ששומעים על יותר תקלות בסמסונג זה פשוט כי סמסונג מוכרים יותר, לא כי המוצר שלהם בהכרח נחות.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

תשנן את המנטרה... "לי זה לא יקרה"

ולשאלתך, נחות, נחות נחות
אגב, תמונה מדהימה, מוצרים פח

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

מה קשור לי זה לא יקרה? אני בכל מקרה לא קונה סמסונג :-)
אם הייתי קונה - הייתי מאריך את האחריות למרות שרוב הסיכויים הם שהטלויזיה תשרוד גם את האחריות המורחבת (אחרת לא היה משתלם להם למכור הרחבה).

thecableguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

מה עוזר הרחבת אחריות עם מימוש אחריות בעת צורך הוא בעיתי?
הטכנאי הגיע אלינו ביום רביעי וקבע שטלויזיה תקולה ונקבל במקומה חדשה תוך 48 שעות. מה הגדרה של אלקטרוניקס פרו ל 48 שעות? - עד יום שני הבאה :evil:. כמובן שאף אחד לא יזם להציע לנו טלוויזיה חלופית לתקופה הזאת. לסיכום במקום 3 ימי עסקים לתיקון כפי שמופיע בכתב אחריות, אנחנו תקועים כבר שבוע וחצי בלי טלוויזיה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”