yes: פיצוץ הלוויין עמוס 6 ייאלץ אותנו ככל הנראה לצמצם ערוצים
החברה מחלקת כיום את שידוריה בין הלוויינים עמוס 2 ועמוס 3, ובתחילת 2017 - כאשר הלוויין הוותיק עמוס 2 צפוי לצאת מכלל שימוש - היא תיוותר עם לוויין אחד, דבר שייצור עומס על נפחי השידור. הערוצים שעל הכוונת: הערוצים בשפות זרות, שמאופיינים באחוזי צפייה נמוכים
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... f=ynetCube
אז במילים אחרות האם לדעתכם בקרוב צופי YES ישלמו יותר ויקבלו עוד פחות ערוצים למשל אלא שבחבילת השפות הזרות ?
נראה לי שמהלך כזה יקדם את YES לתת יותר מהר שירות באינטרנט של OTT.
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... f=ynetCube
אז במילים אחרות האם לדעתכם בקרוב צופי YES ישלמו יותר ויקבלו עוד פחות ערוצים למשל אלא שבחבילת השפות הזרות ?
נראה לי שמהלך כזה יקדם את YES לתת יותר מהר שירות באינטרנט של OTT.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
·נכון. המודל הזה הרבה יותר טוב. אבל אין סיכוי שהם יורידו מחירים בעקבות הורדת ערוצים.ariesjer כתב:מקווה שזה יכריח אותם להפסק עם "ערוצים במשקל", שיעברו למודל של סלקום שמספיק טוב לרוב האנשים....
מעניין אם הם יעשו משהו בעניין הגיבוי? חברה כזאת גדולה שתלויה בגורם חיצוני לצורך השידורים שלה לא יכולה להישאר בלי גיבוי. אם בעוד שנה תהיה תקלה בעמוס 3 לא יהיו שידורים בכלל ביס וזאת בעיה גדולה. הם חייבים גיבוי.
יס נערכת ליום שאחרי הפיצוץ ב"עמוס 6"
בעקבות הפיצוץ של הלווין עמוס 6 החלופה האפקטיבית בשלב הראשון היא העברת חלק מהערוצים לשידור על גבי האינטרנט בשנה הבאה
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001149856
אבל בחברת YES בינתים זה נראה לי עונש לשדר באינטרנט במקום בלווין.
זה בטח שהלווין עמוס 6 לא נפגע בגלל פיגוע?
בעקבות הפיצוץ של הלווין עמוס 6 החלופה האפקטיבית בשלב הראשון היא העברת חלק מהערוצים לשידור על גבי האינטרנט בשנה הבאה
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001149856
אבל בחברת YES בינתים זה נראה לי עונש לשדר באינטרנט במקום בלווין.
זה בטח שהלווין עמוס 6 לא נפגע בגלל פיגוע?
השם האמיתי שלי זה רמי,
כשאיכות השידור תלויה במהירות האינטרנט שלך זו בעיה. מה יקרה כשרוצים להוריד קבצים גדולים ולראות טלוויזיה בו זמנית? כבר עכשיו אני נאלץ להפסיק הורדות כשאני רוצה לצפות המשהו מה-vod כי לוקח הרבה זמן להוריד את הקובץ כשיש הורדות עובדות באותו הזמן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יכולים חופשי להעביר את כל ה sd שלהם לאינטרנט ולהשאיר רק את ה hd בלוויין.
אני מצאתי פה ניתוח בנושא באדיבות טלקום ניוז
פיצוץ הלוויין "עמוס 6" זו הזדמנות מצוינת לסגור את שירותי הלוויין של yes
http://www.telecomnews.co.il/%D7%A4%D7% ... C-yes.html
פיצוץ הלוויין "עמוס 6" זו הזדמנות מצוינת לסגור את שירותי הלוויין של yes
http://www.telecomnews.co.il/%D7%A4%D7% ... C-yes.html
השם האמיתי שלי זה רמי,
דווקא אני שמח שזה קרה. נקמה מעולה בחברה הכי אנטי ישראלית שיש כיום - פייסבוק. מה שאני לא מבין איך זה פיתוח לווין כזה מתקדם ויקר וחשוב חברת Spacecom לא כוללת redundancy. בדרך כלל בפרויקטים כאלו יש שני צוותים שעובדים על שני אבי טיפוס זהים במקביל. לא ייתכן שהם 4 שנים עבדו על אותו המודל...
אני חושב שאתם צוהלים מוקדם מידי ,אני לא רואה מצב שהשידורים יעברו לאינטרנט בטח לא בעשור הקרוב
במצב השביר של תשתיות האינטרנט הנוכחי, אלה עם יהיה שיפור דרמתי בתשתיות ואת זה אני לא רואה קורה
במצב השביר של תשתיות האינטרנט הנוכחי, אלה עם יהיה שיפור דרמתי בתשתיות ואת זה אני לא רואה קורה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- oferlaor
- מנהל

·מחזק את התגובה של עופר.oferlaor כתב:השמחה לעיד כאן צורמת מאוד. השנאה שלכם לחברות הללו לא רציונלית....
הרבה מאד אנשים מתפרנסים מהתחום הזה (לא רק יס) והנזקים הרבה יותר חמורים ממה שאנחנו יכולים לדמיין.
אני לא מנוי של יס ולא התכוונתי להתחבר אליהם אבל ממש לא מאחל להם רע, זאת חברה שמחזיקה הרבה מאד עובדים שאיפה ימצאו פרנסה אם החברה תקרוס בגלל אבדן הלוויין ?
אנשים פה יותר מדי התרגלו לצרוך תכנים בחינם (פיראטי) מהאינטרנט.
רק קחו בחשבון שהתשתיות כאן לא יסחבו מאות אלפי מנויים של טלוויזיה שתשודר על גבי האינטרנט והמדינה לא באמת עושה משהו כדי לשפר את המצב (איפה אנלימיטד למשל ? ).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. באמת השמחה לאיד פה פשוט מגעילה.
ב. לא יודע על מה אתם מדברים על תשתיות האינטרנט...
1. כמה פה מורידים על קצבים מלאים? כלומר מלוא היכולת של התשתית שלהם? ללא ירידות מיוחדות?
2. שמעתם על סלקום TV? זה מבוסס על האינטרנט, האם שם אתם מרגישים איטיות? לגבי איכות - מישהו השווה ליס? אתם בטוחים איפה רואים יותר טוב?
3. שמעתם על נטפליקס? אנשים פה רואים 4K ככה....
אם יש בעיות בVOD של יס, זה יכול להיות בעיות מימוש או יכולת של הממיר, לא בגלל האינטרנט.
אבל ללכת ולעבור לOTT, זה שאלה של מוכנות. ככל הנראה לאור YESGO - מצד התשתיות הם מוכנים.
השאלה הגדולה היא אם יש ממיר תומך שמוכן לכך.
לגבי הפריפריה ובסיסי צה"ל - זה יכול להיות הזדמנות טובה לחבר את כל הארץ כמו שצריך.
ב. לא יודע על מה אתם מדברים על תשתיות האינטרנט...
1. כמה פה מורידים על קצבים מלאים? כלומר מלוא היכולת של התשתית שלהם? ללא ירידות מיוחדות?
2. שמעתם על סלקום TV? זה מבוסס על האינטרנט, האם שם אתם מרגישים איטיות? לגבי איכות - מישהו השווה ליס? אתם בטוחים איפה רואים יותר טוב?
3. שמעתם על נטפליקס? אנשים פה רואים 4K ככה....
אם יש בעיות בVOD של יס, זה יכול להיות בעיות מימוש או יכולת של הממיר, לא בגלל האינטרנט.
אבל ללכת ולעבור לOTT, זה שאלה של מוכנות. ככל הנראה לאור YESGO - מצד התשתיות הם מוכנים.
השאלה הגדולה היא אם יש ממיר תומך שמוכן לכך.
לגבי הפריפריה ובסיסי צה"ל - זה יכול להיות הזדמנות טובה לחבר את כל הארץ כמו שצריך.
- oferlaor
- מנהל

הם עוד רחוקים ממוכנות תשתיתית אבל יש להם חלון של כמעט שנה עד שהלוויין יפסיק לתפקד כך שיש עוד זמן להתכונן לזה. החלפת לויין יעלה סכום מטורף, הם לא יעמדו בזה.
יש הרבה מגבלות שקשורות להחלפת לוויין כי הרישיון של יס מתיר להם שימוש בצלחת עד קוטר מסויים ואם יצטרכו לשנות את החוק ולהחליף את כל הצלחות בארץ זה ימוטט את החברה.
הפתרון הכי סביר הוא לעבור לניילסאט (ואז השינוי בצלחות הקליטה הוא מזערי) אבל לא בטוח שהבעלים של החברה יסכים לעשות עסקים עם חברה ישראלית.
בקיצור, בתקופה הקרובה ההנהלה של יס הולכת לחסל הרבה מאד אקמול ואדוויל כי יש להם עכשיו וואחד כאב ראש.
הפתרון הכי סביר הוא לעבור לניילסאט (ואז השינוי בצלחות הקליטה הוא מזערי) אבל לא בטוח שהבעלים של החברה יסכים לעשות עסקים עם חברה ישראלית.
בקיצור, בתקופה הקרובה ההנהלה של יס הולכת לחסל הרבה מאד אקמול ואדוויל כי יש להם עכשיו וואחד כאב ראש.