מעוניין לקנות רמקולים רצפתיים איכותיים
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
בקר טוב,
המגבר הוא הגל 80 עם יחידת הדאק הפנימית (שבוע אצלי:))
שומע מוסיקה קלאסית וגם כל סוגי המוסיקה האחרים- בלוז, רוק קלאסי.
פחות ג׳ז ולא מוסיקת פופ.
יש לי את ה kef c75, שאני אוהב את הצליל שלהם. צליל חם אומרים?
בצלילים הגבוהים הם נשמעים מצוין, לא צורמים.
חסר להם באס, חסר שגם לא מאד מפורטים. במוסיקה רב כילית מתחילים להישמע רועשים לא שומעים את הפרדת הכלים.
בהבנה הלא שלמה שלי ניסיתי לתאר מה אני מחפש.
עמ להשלים את ההסבר, האיש הנחמד ממנו קניתי את המגבר, השמיע לי מספר קטעים על הרמקולים שלו. אופרה קוויטנה. את זה אהבתי:)
יום טוב, תמיר.
המגבר הוא הגל 80 עם יחידת הדאק הפנימית (שבוע אצלי:))
שומע מוסיקה קלאסית וגם כל סוגי המוסיקה האחרים- בלוז, רוק קלאסי.
פחות ג׳ז ולא מוסיקת פופ.
יש לי את ה kef c75, שאני אוהב את הצליל שלהם. צליל חם אומרים?
בצלילים הגבוהים הם נשמעים מצוין, לא צורמים.
חסר להם באס, חסר שגם לא מאד מפורטים. במוסיקה רב כילית מתחילים להישמע רועשים לא שומעים את הפרדת הכלים.
בהבנה הלא שלמה שלי ניסיתי לתאר מה אני מחפש.
עמ להשלים את ההסבר, האיש הנחמד ממנו קניתי את המגבר, השמיע לי מספר קטעים על הרמקולים שלו. אופרה קוויטנה. את זה אהבתי:)
יום טוב, תמיר.