השניים הראשונים(16GB) הגיעו תקולים מהאריזה,היה פגם בתקשורת בין המכשיר לג'ויסטיק,והוחלפו במידית ע"י אמזון UK.
החלפתי/שידרגתי לדגם ה PRO 500 GB (בתקווה שאולי עליתי על פס ייצור דפוק של ה 16 GB באמזון), ששימש אותי נאמנה במשך כשבועיים עד שאתמול בערב החליט להיתקע מיד לאחר האיתחול:x.
בינתיים,עד שאני מקבל תשובה מהתמיכה של Nvidia (שיש לי כבר גיליון רחב מאד של התקשרות בחודש וקצת האחרון).. אני כבר רוצה להתכונן לרכישה של סטרימר חדש במקום ה ח ר א הזה:?.
אינני שולט בדגמים השונים שקיימים היום בשוק הסטרימרים,וכשחבר אמר לי שה SHIELD TV הוא הטוב ביותר בשוק,לא חשבתי יותר מדי והזמנתי אותו בלי שאלות בכלל (השאלות לגבי התפעול,כפי שבוודאי שמתם לב,הגיעו לאחר מכן
)דרך אגב,שמתי לב שהחברים בפורום הזה אינם מהאוהדים של ה Shield TV ורק אולי 2 חברים כאן רכשו אותו,והעדיפו לרכוש מוצרים אחרים מאותה הקטגוריה.
לכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על סטרימר /TV BOX מבוסס אנדרואיד (בלבד) שיהיה זהה ביכולות ובתכונות שלו ל Shield ואולי אפילו טוב יותר..
הדרישות שלי הן:
- כאמור,הסטרימר הטוב והחזק ביותר בשוק (תקציב פתוח,מתכוון להמשיך להשקיע).
- אמינות....
- תמיכה ב 4K (דרך נטפליקס ויוטיוב)
- אודיו HDMI 5.1 ו 7.1
- אופצייה להרצת מישחקי אנדרואיד מלאה עם ג'ויסטיק ואופציית הוספה של יותר מאביזר אחד
- אופצייה להזרמת משחקי 4K דרך הPC (אם יש כרטיס מסך תומך כמו ב Shield)
- אופצייה להתקנת אמולטורים והרצת מישחקים מקונסולות מהעבר
בכללי-חויית מישחקי אנדרואיד ואפילו הכבדים ביותר באותה רמה לפחות כמו ה Shield
- יכולת להתקנה מלאה של אפליקציות מגוגל פליי סטור (קודי וכד')
- אופצייה לגלישה נוחה ברשת דרך כל הפלטפורמות הקיימות ע"י שימוש בשלטים ומקלדות
- אופצייה להוספת התקני בלוטוס חיצוניים
לסיכום חברים,
אני מרגיש דיי זיפט אחרי שהשקעתי ימים ולילות בלימוד (גם בעזרתכם,כמובן) של ה device הזה ללא ידע קודם בתחום,
כולל התקנות,הגדרות וכד', כאשר עכשיו הכל ירד לטמיון:(
מבקש את המלצתכם לפי הדרישות שציינתי וכן המלצות היכן לרכוש(אמזון או מקום אחר).
תודה