מאוכזב מאד (!) מ Nvidia Shield TV .מחפש לקנות סטרימר חדש

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
cohen_m פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

טוב,אז אני נמצא במצב כזה שאני נאלץ להחליף כבר את הסטרימר השלישי(!) מבית היוצר המהולל של Nvidia,ה- Shield TV במשך חודש וקצת בלבד:evil:
השניים הראשונים(16GB) הגיעו תקולים מהאריזה,היה פגם בתקשורת בין המכשיר לג'ויסטיק,והוחלפו במידית ע"י אמזון UK.
החלפתי/שידרגתי לדגם ה PRO 500 GB (בתקווה שאולי עליתי על פס ייצור דפוק של ה 16 GB באמזון), ששימש אותי נאמנה במשך כשבועיים עד שאתמול בערב החליט להיתקע מיד לאחר האיתחול:x.
בינתיים,עד שאני מקבל תשובה מהתמיכה של Nvidia (שיש לי כבר גיליון רחב מאד של התקשרות בחודש וקצת האחרון).. אני כבר רוצה להתכונן לרכישה של סטרימר חדש במקום ה ח ר א הזה:?.
אינני שולט בדגמים השונים שקיימים היום בשוק הסטרימרים,וכשחבר אמר לי שה SHIELD TV הוא הטוב ביותר בשוק,לא חשבתי יותר מדי והזמנתי אותו בלי שאלות בכלל (השאלות לגבי התפעול,כפי שבוודאי שמתם לב,הגיעו לאחר מכן:wink: )
דרך אגב,שמתי לב שהחברים בפורום הזה אינם מהאוהדים של ה Shield TV ורק אולי 2 חברים כאן רכשו אותו,והעדיפו לרכוש מוצרים אחרים מאותה הקטגוריה.

לכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על סטרימר /TV BOX מבוסס אנדרואיד (בלבד) שיהיה זהה ביכולות ובתכונות שלו ל Shield ואולי אפילו טוב יותר..

הדרישות שלי הן:

- כאמור,הסטרימר הטוב והחזק ביותר בשוק (תקציב פתוח,מתכוון להמשיך להשקיע).
- אמינות....
- תמיכה ב 4K (דרך נטפליקס ויוטיוב)
- אודיו HDMI 5.1 ו 7.1
- אופצייה להרצת מישחקי אנדרואיד מלאה עם ג'ויסטיק ואופציית הוספה של יותר מאביזר אחד
- אופצייה להזרמת משחקי 4K דרך הPC (אם יש כרטיס מסך תומך כמו ב Shield)
- אופצייה להתקנת אמולטורים והרצת מישחקים מקונסולות מהעבר
בכללי-חויית מישחקי אנדרואיד ואפילו הכבדים ביותר באותה רמה לפחות כמו ה Shield
- יכולת להתקנה מלאה של אפליקציות מגוגל פליי סטור (קודי וכד')
- אופצייה לגלישה נוחה ברשת דרך כל הפלטפורמות הקיימות ע"י שימוש בשלטים ומקלדות
- אופצייה להוספת התקני בלוטוס חיצוניים

לסיכום חברים,
אני מרגיש דיי זיפט אחרי שהשקעתי ימים ולילות בלימוד (גם בעזרתכם,כמובן) של ה device הזה ללא ידע קודם בתחום,
כולל התקנות,הגדרות וכד', כאשר עכשיו הכל ירד לטמיון:(

מבקש את המלצתכם לפי הדרישות שציינתי וכן המלצות היכן לרכוש(אמזון או מקום אחר).
תודה

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

למה לא ללכת על כיוון של HTPC? יתן לך מענה על כל הדרישות שלך (חוץ ממשחקי אנדרואיד).

cohen_m פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #3 

toxin כתב:למה לא ללכת על כיוון של HTPC? יתן לך מענה על כל הדרישות שלך (חוץ ממשחקי אנדרואיד).
...
·מעדיף אנדרואיד.
אשמח להמלצות בנושא..

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #4 

שיהיה לך בהצלחה, אני לא מאמין שתמצא משהו טוב יותר מהשילד - לי יש אותו כבר כמה חודשים טובים ואני מרוצה עד הגג ממנו.

אני בטוח שחוץ ממני יש עוד לא מעט אנשים שקנו אותו (בטח יותר מ-2) והם מאוד מרוצים ממנו - למעשה אתה הראשון שאני שומע שמתלונן עליו.

אתה בטוח שסינכרנת את הג'ויסטיקים כמו שצריך ? אולי הג'ויסטיקים עצמם היו תקולים ולא השילד ? קנית אותם חדשים או מחודשים/יד שנייה?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

בספק אם יש מכשיר אנדרויד טוב מNvidia Shield TV כיום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3627
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #6 

הזמנתי את ה-Nvidia Shield TV ברגע שהיה זמין (גירסת ה-16GB), ואני מאוד מרוצה.
עד היום לא היו לי שום בעיות עם המכשיר, הג'וייסטיק או השלט, והוא מריץ את קודי (או SPMC) מצויין.
יש לי כמה וכמה מכשירים מבוססים אנדרואיד וזה ללא ספק הטוב והמהיר ביותר.

Batnun

.

cohen_m פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #7 

starrywolf כתב:שיהיה לך בהצלחה, אני לא מאמין שתמצא משהו טוב יותר מהשילד - לי יש אותו כבר כמה חודשים טובים ואני מרוצה עד הגג ממנו.

אני בטוח שחוץ ממני יש עוד לא מעט אנשים שקנו אותו (בטח יותר מ-2) והם מאוד מרוצים ממנו - למעשה אתה הראשון שאני שומע שמתלונן עליו.

אתה בטוח שסינכרנת את הג'ויסטיקים כמו שצריך ? אולי הג'ויסטיקים עצמם היו תקולים ולא השילד ? קנית אותם חדשים או מחודשים/יד שנייה?
...
בשני המכשירים הראשונים לא היה ניתן לסנכרן בכלל את הג'ויסטיקים למכשיר וזה לא משנה היכן היתה הבעייה כי אמזון מחליפים את כל המכשיר.
כמובן שנרכשו חדשים מאמזון.
לגביי המכשיר הנוכחי-פתאום באמצע צפייה ביוטיוב הוא קפא,הגויסטיק הפסיק לתפקד,עשיתי הפעלה מחדש ואז שמתי לב שנעלמו לי כל הגדרות התקני הבלוטוס שהגדרתי.
אחרי ששוב ניתקע,ביצעתי שוב איתחול ומאז הוא עולה ואחרי 15 שניות נתקע לגמריי ולא מתפקד כלל.

אני מחכה שיחזרו אלי עם פיתרון מהתמיכה
הבנתי שיש אפשרות לשתול בדיסק הפנימי שלו(שעדיין איכשהו מזוהה בלפטופ)איזשהו קובץ תיקון
אבל אם זה כרוך בשיחזור להגדרות יצרן-אני מעיף אותו ולא חושב אחורה.

בינתיים שאלתי פה לגביי מכשיר מחליף..ועדיין מחכה לתשובות...
במקביל חיפשתי לבדי ומצאת ביקורות מעולות על ה MEMOBOX MX MAX שטוענים שבסה"כ הביצועים הוא מכשיר טוב יותר מה Shield.
דעתך?
·

cohen_m פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #8 

ואם כבר מדברים על החסרונות של ה SHIELD (מעבר לאמינות,במקרים שלי)
אז מאד הפריע לי שאין גשם גישה מלאה לחנות של גוגל וצריך לקמבן שם כל מיני שיטות העתקה מ devices חיצוניים כדי להוריד אפליקציות,הורדת apk ועוד שיטות עקיפות ומרגיזות.
שלא לדבר על חוסר תאימות של הרבה אפליקציות למכשיר
הוא אמנם עושה הכל אבל ראיתי בשעה האחרונה עוד כמה מכשירים שעושים אותו הדבר בשליש מחיר

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

עוד מכשיר אנדרואיד סטנדרטי מבין עשרות דגמים אחרים שיש בשוק. לא יוצא דופן בשום צורה והוא בטח לא יותר טוב מה SHIELD.

http://www.memobox.tv/

cohen_m פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #10 

toxin כתב:עוד מכשיר אנדרואיד סטנדרטי מבין עשרות דגמים אחרים שיש בשוק. לא יוצא דופן בשום צורה והוא בטח לא יותר טוב מה SHIELD.

http://www.memobox.tv/
...
·ראיתי שמדובר על הדגם הכי מומלץ כיום בתחום הזה,אפילו יותר מה SHIELD מהסיבה שהוא עושה הכל אותו הדבר בשליש כסף.
הגישה הישירה לחנות גוגל ולהורדה ישירה של אפליקציות בלי שום בעיות(ועל זה יעידו כל מחזיקי המכשיר)-זה יתרון גדול על ה Shield.

מצרף וידאו של אחד המומחים בתחום שבחן מעל 50 קופסאות ודעתו האישית לגבי המכשיר שנותן סה"כ תמורה לכסף:
נערך לאחרונה על ידי cohen_m ב 01/09/2016 12:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

צריך לקחת את כל הביקורות ביוטיוב בערבון מוגבל. הרבה מהם מקבלים הטבות מחברות מסחריות כדי לתת פידבקים למוצרים שונים.
על הנייר לפי המפרטים אין בכלל מה להשוות בין שני המכשירים. ה SHIELD הרבה יותר טוב כמעט מכל שאר מכשירי האנדרואיד בשוק (מהיר, איכות בנייה טובה ועם תמיכה של חברה מוכרת) וזה בא לידי ביטוי בהפרש המחירים.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20184
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

אם אתה מתכנן לשחק משחקים על המכשיר ממליץ לדלג על ה S905 וללכת ישירות על מכשירים עם S912. הליבה הגראפית בS095 איטית ומיושנת. בS912 כבר משתמשים בליבה גראפית הרבה יותר עדכנית וחזקה.

cohen_m פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #13 

toxin כתב:צריך לקחת את כל הביקורות ביוטיוב בערבון מוגבל. הרבה מהם מקבלים הטבות מחברות מסחריות כדי לתת פידבקים למוצרים שונים.
על הנייר לפי המפרטים אין בכלל מה להשוות בין שני המכשירים. ה SHIELD הרבה יותר טוב כמעט מכל שאר מכשירי האנדרואיד בשוק (מהיר, איכות בנייה טובה ועם תמיכה של חברה מוכרת) וזה בא לידי ביטוי בהפרש המחירים.
...
·ברור,אני לא מתווכח עם זה.
אבל הפעם הזו אם פתרון התקלה(אם בכלל) תידרוש שיחזור הגדרות יצרן ואחרי כל העבודה שהשקעתי בו,אני מעיף אותו לקיבינמאט.

ובואו אגלה לכם סוד קטן:

(כנראה שיש דברים שהצריכו החלפת דגם)

cohen_m פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #14 

TheCoolest כתב:אם אתה מתכנן לשחק משחקים על המכשיר ממליץ לדלג על ה S905 וללכת ישירות על מכשירים עם S912. הליבה הגראפית בS095 איטית ומיושנת. בS912 כבר משתמשים בליבה גראפית הרבה יותר עדכנית וחזקה.
...
·תודה.
אפשר הפנייה לדגם ספציפי?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20184
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #15 

קופסאות עם הS912 עדיין חדשות מאד. עוד לא ברור מה עדיף מהמבחר הלא עצום שיש היום.
ממליץ לקרוא ולהתעדכן על ביקורות כאן: http://www.cnx-software.com/category/pr ... s805-s812/

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

cohen_m כתב:ואם כבר מדברים על החסרונות של ה SHIELD (מעבר לאמינות,במקרים שלי)
אז מאד הפריע לי שאין גשם גישה מלאה לחנות של גוגל וצריך לקמבן שם כל מיני שיטות העתקה מ devices חיצוניים כדי להוריד אפליקציות,הורדת apk ועוד שיטות עקיפות ומרגיזות.
שלא לדבר על חוסר תאימות של הרבה אפליקציות למכשיר
הוא אמנם עושה הכל אבל ראיתי בשעה האחרונה עוד כמה מכשירים שעושים אותו הדבר בשליש מחיר
...
·

יש גישה מלאה לחנות של גוגל, אבל צריך להבין שזה אומנם מערכת הפעלה אנדרואיד, רק עם גירסה מיוחדת לטלוויזיה שנקראת Android TV. לא כל האפליקציות ב-Play Store תואמות לגירסה הזאת, ולכן לא תראה את כל האפליקציות בחנות זמינות להורדה. האפליקציות שתואמות ל-Android TV יעבדו באופן מושלם.

בנוסף, זה אחד המכשירים הבודדים שתואמים ל-Netflix HD. מכשיר סיני בשליש מחיר יריץ לך Netflix ברזולוציה נמוכה בלבד. זה גם בין הבודדים שתומכים ב-4K + HDR.

http://androidpcreview.com/netflix-hd-a ... -box/3784/

Batnun

.

cohen_m פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #17 

Batnun כתב:

...
...
·

יש גישה מלאה לחנות של גוגל, אבל צריך להבין שזה אומנם מערכת הפעלה אנדרואיד, רק עם גירסה מיוחדת לטלוויזיה שנקראת Android TV. לא כל האפליקציות ב-Play Store תואמות לגירסה הזאת, ולכן לא תראה את כל האפליקציות בחנות זמינות להורדה. האפליקציות שתואמות ל-Android TV יעבדו באופן מושלם.

בנוסף, זה אחד המכשירים הבודדים שתואמים ל-Netflix HD. מכשיר סיני בשליש מחיר יריץ לך Netflix ברזולוציה נמוכה בלבד. זה גם בין הבודדים שתומכים ב-4K + HDR.

http://androidpcreview.com/netflix-hd-a ... -box/3784/

Batnun
...
.מה שכתבת ידוע לי וזה בעצם מסכם את היתרון של ה Shield על אחת מהקופסאות היותר טובות של הסינים,שדרך אגב-אותה אני מחפש בשרשור זה ומחכה להערות ולהצעות שיעזרו לי בבחירה.
עבורי ה Shield זה אכזבה מרה והאמת דיי מבאסת,כי השקעתי המון ימים ולילות בהתקנות,שכמו שציינת הן אינן קלות לביצוע בגלל הצורך בעבודה מסביב וגם בגלל החוסר ידע שלי בתחום הזה שאותו השלמתי בלימוד לאחר רכישת המכשיר.
כנראה שהיתרון של הקופסה הסינית שבה אבחר יהיה עבורי יתרון גדול כי השימוש העיקרי שלי הוא שימוש באפליקציות ומישחקי עבר(הזכורים לטוב) דרך אמולטורים.
הבן ירצה בוודאי לשחק במישחקים שלו מה PC דרך ההזרמה,והבנתי שגם זה ירוץ חלק אצל הסינים גם ב 4K.
ומה שציינת כיתרון של ה Shield-נטפליקס ב 4K לא רלוונטי עבורי כי איני משתמש בנטפליקס ומסך 4K כנראה ארכוש רק בעתיד.
אני גם משער שהמעבר לקופסה סינית איכותית ב 60 דולר בלבד ושתענה על כל הצרכים שלי הוא מהלך מבורך ובעתיד אוכל תמיד לנסות את ה Nvidia Shield החדש שמדברים עליו שכבר נמצא בתהליך ייצור(או שכבר ייוצר) בתקווה שיהיה אמין יותר
ואיך שלא תסתכלו על זה,אולי זה חוסר מזל שלי אבל 3 מכשירים דפוקים חדשים לגמרי תוך חודש-זה נתון מעורר תמיהה.

בהמשך לבקשה לי מתחילת השרשור-אשמח אם תפנו אותי מניסיונכם בתחום לקופסה סינית שידועה כמומלצת יותר מהאחרים בהתאם לשימושים שציינתי, כדי שאוכל לבסוף להחליט על מה אני הולך.
תודה

·
נערך לאחרונה על ידי cohen_m ב 01/09/2016 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

cohen_m כתב: הבן ירצה בוודאי לשחק במישחקים שלו מה PC דרך ההזרמה,והבנתי שגם זה ירוץ חלק אצל הסינים גם ב 4K.
·
...
·

איזה הזרמה? לדעתי זה יחודי ל-Shield אבל אולי אני טועה.

Batnun

.

cohen_m פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #19 

Batnun כתב:
...
...
·

איזה הזרמה? לדעתי זה יחודי ל-Shield אבל אולי אני טועה.

Batnun

.
...
·הכוונה להזרמת משחקי 4K דרך ה PC (אם יש כרטיס מסך תומך כמו ב Shield) -פונקצייה שקיימת גם אצל הסינים.
מה שלא קיים זה ה ג'יפורס now- מישחק דרך הרשת של Nvidia-שאין לי צורך בו בגלל מיעוט יחסי של המישחקים ושזה בכלל שירות בתשלם שבנוסף לכל הוא יחסית יקר.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

אולי הוא מדבר על הזרמה בין מחשב PC למכשיר אנדרואיד תוך שימוש ב STEAM.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”