זליגת רעש שמגבירים את הווליום במגבר
מספר רעיונות:
1. תנסה לחבר את הטיונר לכניסה אחרת (אם זה אפשרי)
2. תנסה להחליף את הכבלים שמחברים בניהם.
3. אם זה לא עובד אולי כדאי שתכבה את הטיונר כשאתה נמצא בcd.
4. אם הטיונר מחובר אצלך לרסיבר כדי לקבל מתח תנסה להפריד גם את זה, במידה וכל השאר לא עבד כמובן.
בהצלחה.
1. תנסה לחבר את הטיונר לכניסה אחרת (אם זה אפשרי)
2. תנסה להחליף את הכבלים שמחברים בניהם.
3. אם זה לא עובד אולי כדאי שתכבה את הטיונר כשאתה נמצא בcd.
4. אם הטיונר מחובר אצלך לרסיבר כדי לקבל מתח תנסה להפריד גם את זה, במידה וכל השאר לא עבד כמובן.
בהצלחה.
הטיונר חיצוני? אולי הכבלים לא טובים
לי אישית כשאני מלחים אוזניות או רמקולים
לי אישית כשאני מלחים אוזניות או רמקולים
- ומתבלבל בין ה- ל + או יש איזה מגע בין אחד הערוצים עם השני או עם ה- נוצר לפעמים מצב של הפעלת יציאה שלא מחוברת למקור
- כלומר אם אני אני עובד על R ומקצר אותו בטעות, לפעמים מופעלת לי המוזיקה גם ב L
מדובר בבעייה שנקראת Crosstalk. שפירושה מעבר סיגנל בין ערוצים - איך ? - על ידי השראה, בין רכיבים, בין אדמות וכד'.
התוצאה הינה מה שאתה שומע - סיגנל חלש ומעצבן שמגיע ממקור שאינך רוצה לשמוע.
נושא הפחתת ה- Crosstalk הינו אתגר הנדסי בכל מערכת וכמובן במערכות אודיו. מדובר בתיכנון נכון של אדמות, של מיתוגים, של פילטורים על קווי מתח וכיוצא בזה.
במקרה המדובר - יש אפשרות שהאדמות אינן טובות מספיק. צריך לנסות לחבר בין המכשירים על ידי קו אדמה ישיר (בין הברגים שעל המכשירים) ולא רק לסמוך על קווי האודיו / RCA העוברים ביניהם.
אפשרוצ אחרת - התיישנות הרכיבים תורמת לבעייה. וניתן לנסות "חידוש" פילטור קווי מתח על ידי קבלים וצ'וקים (סלילים), לבדוק נושאי אדמות וכד'.
הרבה ניסוי וטעייה ללא הבטחה שהבעייה באמת תיפתר.
התוצאה הינה מה שאתה שומע - סיגנל חלש ומעצבן שמגיע ממקור שאינך רוצה לשמוע.
נושא הפחתת ה- Crosstalk הינו אתגר הנדסי בכל מערכת וכמובן במערכות אודיו. מדובר בתיכנון נכון של אדמות, של מיתוגים, של פילטורים על קווי מתח וכיוצא בזה.
במקרה המדובר - יש אפשרות שהאדמות אינן טובות מספיק. צריך לנסות לחבר בין המכשירים על ידי קו אדמה ישיר (בין הברגים שעל המכשירים) ולא רק לסמוך על קווי האודיו / RCA העוברים ביניהם.
אפשרוצ אחרת - התיישנות הרכיבים תורמת לבעייה. וניתן לנסות "חידוש" פילטור קווי מתח על ידי קבלים וצ'וקים (סלילים), לבדוק נושאי אדמות וכד'.
הרבה ניסוי וטעייה ללא הבטחה שהבעייה באמת תיפתר.
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.