Vizio P75-C1 רשמים אחרי שבועיים של שימוש

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
DudeShemesh פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 916
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #1 

בשעה טובה קיבלתי את הטלביזיה ומזה שבועיים היא מעטרת לי את הסלון. כפי שהבטחתי בשרשור אחר, מספר רשמים:
  • 75 זה גודל מושלם לסלון גדול. אשתי חשבה שזה יהיה גדול מדי, ועכשיו היא ממש מרוצה.
  • ניסיתי תכנים של 60p ו 24p וזה עובד מושלם. אין שום judder.
  • גם 4K עובד מעולה.
  • יש קצת BLOOMING כשמפעילים Active LED Zones. בינתיים זה נסבל.
  • עוד לא הצלחתי לגרום ל HDR לעבוד. ניסיתי גם HDR10 וגם DV ללא הצלחה.
  • עם תוכן 50P הטלביזיה עדיין טענה שהיא ב 60 (יכול להיות שזה אשמת קודי). עוד לא התעמקתי בעניין.
  • השלט טאבלט די מגניב. חשבתי שזה גימיק, אבל זה עובד לא רע בכלל. מה שכן, לא ניסיתי את התכנים באפליקציה שלהם. בינתיים רוב התוכן מגיע מ kodi ומקאסטינג מנטפליקס. יש גם שלט פשוט, ובאופן כללי, CEC עובד טוב כך שזה לא ממש משנה איזה שלט אני מחזיק ביד.

אני מצרף צילום מסך של Jessica Jones ב 4K. לא הצלחתי לצלם משהו, אבל אני מקווה שמצליחים לראות את ההפרדה הלא רעה בין השחורים (המעיל לעומת השיער לעומת השמיים).

אשמח לענות על שאלות.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4299
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 480 פעמים

שליחה #2 

תתחדש

oronm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אני חושב שכל מי שמחזיק טלוויזיה של VIZIO צריך להתחיל מאיך הוא השיג אותה. אני כבר תקופה ארוכה מסתכל על P55 מרחוק....

זו התשובה שקיבלתי מעמיל מכס -
המיסוי על המוצר הוא כמו של טלוויזיות כלומר, מדובר במסך 55 אינץ' כך שמיסוי עליו הוא 30% מס קניה + 17% מע"מ.

עלות המוצר מעל $1000 כך שתהיה תוספת של $75 עבור עמילות מכס.

בנוסף, מדובר במסך חכם כך שעל מנת לייבא אותו לארץ נדרש אישור של משרד התקשורת.
...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20186
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

@DudeShemesh
- איפה אתה שם לב לבלומינג? (באילו סצינות)
- HDR10 קודם כל מצריך את הקושחה החדשה, ומחייב לחבר נגן חיצוני התומך בפורמט, כמו הסמסונג K8500. הטלויזיה עדיין לא תומכת ב-HDR10 מ-USB או ניגון דרך הסמארט\הזרמה. אם יש לך נגן, תוודא שאתה מפעיל Chroma Subsampling עבור כניסת ה-HDMI הרלוונטית.
עבור DV תפעיל Marco Polo בנטפליקס, כמובן תוודא שאתה מנוי לשירות ה-4K שלהם.
- איזה תוכן 50P ניסית? אני מניח שאין לך ממיר יס\הוט כדי לבדוק את העניין. בקודי אפשר ללחוץ על האות O במקלדת כדי לקבל מידע מפורט על התוכן המתנגן, ואם מדובר על וינדוס אז גם קצב הריענון שבו המסך נמצא (למטה).
בכל אופן גם ה-M55-C2 שלי לפעמים לא מציגה את קצב הריענון או הרזולוציה הנכונים, כך שכל עוד התמונה על המסך תקינה אני לא חושב שיש ממה לדאוג.

לפני כמה ימים קיבלתי את ה-Chromecast שהזמנתי כדי להחכים טלויזיה ישנה שיש לי בבית. בסה"כ אני חושב שזה נחמד מאד להיות מסוגל פשוט לזרוק כל סרטון שבא לך למסך הגדול.

@oronm
זה היה ברור שזאת תהיה התשובה. בכל אופן, עדיין מדובר על "מסך לקולנוע ביתי" ולא על "מסך ענק למחשב". למרות שהחוק קובע שטלויזיה היא טלויזיה לפי טיונר, אז לך תתווכח איתם... לא חושב שזה שווה את המאמץ. בנוסף, אם אתה מזמין דרך אאוטלט כמו טארגט, אז המסים כבר כלולים במחיר ואין לך הרבה מה לעשות עם זה.
אם אינני טועה, פותח השרשור חזר מביקור בארה"ב, והביא את הטלויזיה משם איתו.
יש לי הרגשה שהדרישה עוברת בהרבה את ההיצע למסכים הללו, ואני לא חושב שנראה אותם בזמן הקרוב ב-אאוטלטים כמו שהיה עם סדרת ה-M בשנה שעברה. מצד שני בשנה שעברה ההתנפלות החלה בסוף נובמבר, אז עוד יש לנו כמה חודשים טובים כדי לראות אם משהו ישתנה.

DudeShemesh פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

@oronm

חזרתי מארה"ב עם מכולה פטורה ממס.

@TheCoolest
TheCoolest כתב: - איפה אתה שם לב לבלומינג? (באילו סצינות)
...
שמתי לב לזה בוידאו שמכיל פאטרן בדיקה (צלב לבן במרכז על רקע שחור), לא שמתי לב לזה בצפייה רגילה בינתיים.
TheCoolest כתב: - HDR10 קודם כל מצריך את הקושחה החדשה, ומחייב לחבר נגן חיצוני התומך בפורמט, כמו הסמסונג K8500. הטלויזיה עדיין לא תומכת ב-HDR10 מ-USB או ניגון דרך הסמארט\הזרמה. אם יש לך נגן, תוודא שאתה מפעיל Chroma Subsampling עבור כניסת ה-HDMI הרלוונטית.
עבור DV תפעיל Marco Polo בנטפליקס, כמובן תוודא שאתה מנוי לשירות ה-4K שלהם.
...
יש לי כמובן את הקושחה החדשה. אני מנגן קבצים מקודי שרץ על odroid C2. ניסיתי להדליק ולכבות Subsampling ולא ראיתי הבדל. הדבר הבא שאני מתכוון לנסות זה חיבור ישיר של Odroid לטלביזיה (כרגע מחובר דרך רסיבר - VSX 1131).

TheCoolest כתב: - איזה תוכן 50P ניסית? אני מניח שאין לך ממיר יס\הוט כדי לבדוק את העניין. בקודי אפשר ללחוץ על האות O במקלדת כדי לקבל מידע מפורט על התוכן המתנגן, ואם מדובר על וינדוס אז גם קצב הריענון שבו המסך נמצא (למטה).
בכל אופן גם ה-M55-C2 שלי לפעמים לא מציגה את קצב הריענון או הרזולוציה הנכונים, כך שכל עוד התמונה על המסך תקינה אני לא חושב שיש ממה לדאוג.
...
אכן אין לי כרגע יס או הוט. ניסיתי את הסרט הזה מתוך עמוד הסאמפלים של קודי .
גם פה אני עוד רוצה לנסות חיבור ישיר, אבל ב 24P הטלביזיה דווקא כן מדווחת קצב רענון נכון, אז אני בספק אם זה העניין. אני אנסה ללחוץ O ולדווח מה אני רואה היום בערב.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #6 

פאטרנים זה משהו שיכול להקשות מאד על הטלויזיה, כך שלא הייתי מתיחס לזה יותר מדי. אני לא אשווה את ה-P ל-M שלי, אבל אצלי אני שם לב לבלומינג בסוף של סרטים, כאשר יש טקסט לבן על רקע שחור, אבל בתוכן אמיתי אני לא יכול להגיד שאני שם אליו לב.
ה-C2 מבוסס על S905, הוא לא תומך ב-HDR10. ה-S905X וה-S905H תומכים. מעבר לזה, אני מניח שזה ידרוש גם תמיכה בקושחה (OE) וגם בקודי עצמו.
נכון, גם אצלי הטלויזיה מדווחת 24P. מה ששמתי לב אליו הוא שברזולוציות מסויימות+קצב ריענון מסויים מה שהיא מדווחת במידע לא מדוייק. זה לא אומר שאצלך קורה אותו דבר, כמובן צריך לבדוק את זה קצת יותר לעומק.

DudeShemesh פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

@TheCoolest

רעיון טוב לגבי כתוביות של סרטים, אני אבדוק את זה. אני מסכים איתך שזה בלתי מורגש בתוכן אמיתי.

לא יודע איך פספתי ש S905 לא תומך ב HDR. אני אנסה לבדוק עם תוכן מנטפליקס/יוטיוב. אולי הגיע הזמן לחבר את הטלביזיה בכבל במקום אלחוטית...

עניין ה 50P לא מציק לי יותר מדי כרגע, אבל כשתהיה הזדמנות אבדוק לעומק.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #8 

עד כמה שידוע לי גם יוטיוב עדיין לא תומך ב-HDR, אולי אני טועה, לא בדקתי לעומק.
בכל אופן, בנטפליקס DV עובד. יש את מרקו פולו וכמה דברים נוספים. בדיוק קראתי על סרטון אנימציה חדש שאמור להראות מרהיב ב-DV, אבל זמין כרגע רק בארה"ב ולא בארץ, אבל אם יש לך גישה לנטפליקס ארה"ב שווה לבדוק אותו גם, הוא נקרא Cosmos Laundromat.

DudeShemesh פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

@TheCoolest

יוטיוב יצאו בהכרזה בינואר שהם תומכים ב HDR, ויש סרטים שמתיימרים להיות, אבל לא כל כך ברור לי איך לבדוק את זה.

יש לי גישה לנטפליקס ארה"ב, אבל כנראה לא בביטרייט מספיק גבוה בשביל זה...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”