החברה משיקה את הטכנולוגיה החדשה והיחודית שלהם, בשם Sure View, טכנולוגיה שבלחיצת כפתור מבטיחה שאף אחד אחר לא יוכל להביט לכם במחשב, ובכך לצמצם את זליגות המידע בחברה.
אז זהו, שלפי המחקרים שהם עשו, הם טוענים שזה קורה..
בנוגע ל-TN, כל החידוש פה בעצם זה שאתה שולט על רמת ה"פרטיות שלך", ז"א במקום שתקבל מהעבודה מחשב רנדומלי שהדביקו עליו את הפילם המיוחד שפוגע לך בחווית השימוש, מגביל אותך תמיד ל-"לא לשתף את התוכן", יש לך את האופציה לשלוט על זה מתי שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, אתה רוצה לשתף שותף לעבודה ולהתייעץ עם משהו? אין בעיה, תכבה את זה בלחיצת כפתור והוא יכול לראות, אתה רוצה לעבוד ב"פרטיות" שוב לחיצת כפתור ואף אחד לא אמור לראות...
יש מצב שזה יהיה "Killer feature" מבחינת אירגונים שעושים שימוש בזה, רק הזמן יגיד.