STRANGER THINGS עונה 2 .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
NETFLIX הכריזו באופן רשמי על עונה 2 [9 פרקים]
ברור.toxin כתב:כנראה שמאז הפוסט שלי התעדכן הדף IMDB...
פשוט סיימתי לצפות בעונה 1 רק אתמול ובדקתי ב IMDB מתי עונה 2 אז הערתי את השרשור
אגב, לכל המתלבטים לגבי גיל הצפיה: ראיתי ביחד עם הבת שלי בגיל 14 והיא נהנתה, קצת פחדה בקטעים מסויימים אבל לא בצורה מוגזמת.
אז גם ילידיי שנות ה 2000 יכולים ליהנות מהסדרה.
כמובן, לאלו שהיו פה בשנות ה 80 יש ערך מוסף בהומאז' לסרטים מאותה תקופה לאורך כל פרקי הסדרה.
אי אפשר שלא להיזכר כל 5 דקות ב: אי.טי. , Stand By Me (אני והחברה), מפגשים מהסוג השלישי וגם The Mist של סטיבן קינג שהוא בכלל מ 2007 ולא משנות ה 80.
מחכה לעונה 2
על פניו זו סדרת נוער קלאסית לכל דבר ועניין,
אנחנו המבוגרים יותר, פשוט נהנים מכל האלמנטים של שנות ה-80
שהילדים היו תמימים יותר, בלי כל הסמארטפונים וזה, פשוט כיפית וקלילה ועשויה טוב.
ועד יולי? חבל שזה כל כך רחוק.
ועד יולי? חבל שזה כל כך רחוק.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זהירות, ספיולר!!!!burekas7 כתב:על פניו זו סדרת נוער קלאסית לכל דבר ועניין,
...
זה על פניו, אבל היא לא. הקהל יעד שלה אלה ילידי שנות ה80 המזדקנים ולא הנוער של היום. החל מסוג הפונט, דרך המוזיקה ועד העתקת סצינות, ממש קופי פאיסט, מסדרות ישנות משנות ה80-70. הכל מרמז ולרוב פשוט צועק שנות ה80. אבל גם העלילה לא ממש ילדותית, ילדה קטנה המוחזקת שבי על יד ארגון שחור בשביל להרוג אנשים מרחוק, יצור מעולם מקביל חוטף ואוכל ילדים ובני נוער, חור במרקם הזמן-חלל בין מימדי...לא ממש מתאים למה שבני נוער רואים היום.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·גיל, "מזדקנים" זה כולם, גם ילידי 2000 וגם מי שנולד לפני חמש דקות. הזדקנות זה תהליך שלא אוצר ולא תלוי בגיל, הוא גם חד כיווני. ביאולוגית, אחרי גיל 17 כולנו רק מזדקים.gilg7 כתב:@BUGY
לגבי:
אדם שנולד ב 1980 הוא כיום בן 37.......
אדם שנולד ב 1970 הוא כיום בן 47
אתה רוצה לקרוא להם מזדקנים ? זכותך. המילה הזו סובייקטיבית לחלוטין
גיל...
אתה מרגיש זקן
·...אם כבר ילידי שנות ה-70 שהיו ילדים בשנות ה-80 העליזותBUGY כתב:
·זהירות, ספיולר!!!!
זה על פניו, אבל היא לא. הקהל יעד שלה אלה ילידי שנות ה80 המזדקנים ולא הנוער של היום. החל מסוג הפונט, דרך המוזיקה ועד העתקת סצינות, ממש קופי פאיסט, מסדרות ישנות משנות ה80-70. הכל מרמז ולרוב פשוט צועק שנות ה80. אבל גם העלילה לא ממש ילדותית, ילדה קטנה המוחזקת שבי על יד ארגון שחור בשביל להרוג אנשים מרחוק, יצור מעולם מקביל חוטף ואוכל ילדים ובני נוער, חור במרקם הזמן-חלל בין מימדי...לא ממש מתאים למה שבני נוער רואים היום....
[color=#444444; background-color: #fafafa] [/color]
טוב, נזרום עם ההגיון הזה:BUGY כתב:·גיל, "מזדקנים" זה כולם, גם ילידי 2000 וגם מי שנולד לפני חמש דקות. הזדקנות זה תהליך שלא אוצר ולא תלוי בגיל, הוא גם חד כיווני. ביאולוגית, אחרי גיל 17 כולנו רק מזדקים.......
אתה מרגיש זקן
...
לפיו גם הנוער של היום הם מזדקנים ולכן המשפט: "ילידי שנות ה80 המזדקנים ולא הנוער של היום" מכיל סתירה לוגית
אבל אני מוכן לוותר על כל טענה נוספת כדי לא לגנוב את השרשור
- חבר מכור קשה

·שום סתירה לוגית. ילדי שנות ה80 יהיו זקנים יותר מהנוער של היום וזה לא משנה איזו מילה תשים במקום מזדקנים. היא רק מוסיף, מדגישה. מה שמטריד אותי, זה למה אתה שם לזה כל כך הרבה חשיבות, אתה יליד שנות ה80?gilg7 כתב:טוב, נזרום עם ההגיון הזה:......
לפיו גם הנוער של היום הם מזדקנים ולכן המשפט: "ילידי שנות ה80 המזדקנים ולא הנוער של היום" מכיל סתירה לוגית
אבל אני מוכן לוותר על כל טענה נוספת כדי לא לגנוב את השרשור
גיל...
אני יליד 1966 ומרגיש צעיר כמו שהרגשתי לפני 15 שנים. בגלל זה נראה לי מוזר שפתאום קוראים לילידי 1980 מזדקנים.BUGY כתב:·שום סתירה לוגית. ילדי שנות ה80 יהיו זקנים יותר מהנוער של היום וזה לא משנה איזו מילה תשים במקום מזדקנים. היא רק מוסיף, מדגישה. מה שמטריד אותי, זה למה אתה שם לזה כל כך הרבה חשיבות, אתה יליד שנות ה80?.........
אבל אפשר לקרוא לי מזדקן חופשי, אני לא נעלב.
האמת, שמתי לב שבחורות צעירות הרבה יותר נחמדות אליי לאחרונה. בהתחלה לא הבנתי עד שנפל לי האסימון: הן כבר לא צריכות לעשות פרצוף כי אני בשבילן כמו אבא
- חבר מכור קשה

·חחחח...יש גיל ביולוגי ויש גיל נפשי, אין קשר בין השניים. אני שמח שאתה צעיר בנפש, מכיר כמה "צעירים זקנים" אשר תכננון כבר את כל המשך החיים, הפרישה, הפנסים והלוויה וזה עוד לפני שבאמת חיו.gilg7 כתב:אני יליד 1966 ומרגיש צעיר כמו שהרגשתי לפני 15 שנים. בגלל זה נראה לי מוזר שפתאום קוראים לילידי 1980 מזדקנים.......
אבל אפשר לקרוא לי מזדקן חופשי, אני לא נעלב.
האמת, שמתי לב שבחורות צעירות הרבה יותר נחמדות אליי לאחרונה. בהתחלה לא הבנתי עד שנפל לי האסימון: הן כבר לא צריכות לעשות פרצוף כי אני בשבילן כמו אבא
גיל...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73378
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כל המידע (קאסט, טריילר וכו) על העונה השנייה פה. מגיע ב 27/10:
http://www.digitalspy.com/tv/stranger-t ... -theories/
http://www.digitalspy.com/tv/stranger-t ... -theories/
- Huber
- חבר במועדון HT