קניתי באמזון איטליה רסיבר והגיע רסיבר אחר
שלום חברים,
יצא שהתגלגלתי לפורום מחיפוש עזרה לבעיה שלי. אודה מראש למי שיכול לעזור.
אתמול הגיע אלי משלוח מאמזון איטליה.
על הקופסא היה רשום YAMAHA RXV781 וגם על הCD שהיה בתוך האריזה היה כתוב RXV781
לצערי הראייה שלי אינה מהמשובחות והתחלתי להתקין את הרסיבר.
ראיתי שחסרים לי פונקציות שהתאמצתי למצוא ולא מצאתי לבסוף שהתקנתי רשת ראיתי שבאופן מוזר קוראים לרשת RXV677
מייד לקחתי את הטלפון ועשיתי זום אין ונדהמתי לגלות שמתוך הקופסא שרשום עליה RXV781
יצא RXV677 מיושן.
כרגע מה שעשיתי זה סימנתי שאני רוצה להחליף את המוצר כי קיבלתי דגם אחר והכל נעשה במענה אוטומתי שבוא מבקשים ממני להחזרי את המוצר עד ה 30.9.16 ולקבל חדש.
יש דרך ליצור איתם קשר במענה אנושי דרך מייל או משהו ? אני אמור לשלוח להם על חשבוני ?
אשמח לעזרה.
יצא שהתגלגלתי לפורום מחיפוש עזרה לבעיה שלי. אודה מראש למי שיכול לעזור.
אתמול הגיע אלי משלוח מאמזון איטליה.
על הקופסא היה רשום YAMAHA RXV781 וגם על הCD שהיה בתוך האריזה היה כתוב RXV781
לצערי הראייה שלי אינה מהמשובחות והתחלתי להתקין את הרסיבר.
ראיתי שחסרים לי פונקציות שהתאמצתי למצוא ולא מצאתי לבסוף שהתקנתי רשת ראיתי שבאופן מוזר קוראים לרשת RXV677
מייד לקחתי את הטלפון ועשיתי זום אין ונדהמתי לגלות שמתוך הקופסא שרשום עליה RXV781
יצא RXV677 מיושן.
כרגע מה שעשיתי זה סימנתי שאני רוצה להחליף את המוצר כי קיבלתי דגם אחר והכל נעשה במענה אוטומתי שבוא מבקשים ממני להחזרי את המוצר עד ה 30.9.16 ולקבל חדש.
יש דרך ליצור איתם קשר במענה אנושי דרך מייל או משהו ? אני אמור לשלוח להם על חשבוני ?
אשמח לעזרה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
ברוך הבא לפורום איתמר.
או שאתה מקבל מהם טפסים איך לשלוח אליהם והם משלמים.
או שאתה משלם על המשלוח והם מחזירים לך את העלות.
למה לא הצלחת לחייג לאמזון? איפה הבעיה?
או שאתה מקבל מהם טפסים איך לשלוח אליהם והם משלמים.
או שאתה משלם על המשלוח והם מחזירים לך את העלות.
למה לא הצלחת לחייג לאמזון? איפה הבעיה?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
https://www.amazon.it/gp/help/customer/ ... gt_comp_cu&
אתה אמור להחזיר את המכשיר (הדפס את הדף שקיבלת והדבק לחבילה), שלח בצורת השילוח הכי סבירה עם מעקב (אולי EMS) ויחזירו לך את הכסף.
לינק למענה אנושי למעלה.
אתה אמור להחזיר את המכשיר (הדפס את הדף שקיבלת והדבק לחבילה), שלח בצורת השילוח הכי סבירה עם מעקב (אולי EMS) ויחזירו לך את הכסף.
לינק למענה אנושי למעלה.
תודה רבה לכולכם
קצת מייאש אני חייב לציין.
קניתי סט רמקולים של Q ACOUSTICS 3050 + 3020 + 3090
וחיכיתי רק לרסיבר הגיע לי 677 בקופסא של 781
אני עדיין לא מבין איך זה יכול לראות טכנית ?
בכל מקרה כרגע הדפסתי 3 דפים שאני אמור להדביק על החבילה אבל זה באיטלקית ואי אפשר לעשות טרנסלייט לדף אז אני אנסה להבין מה אני שולח בדרך אחרת.
בכל מקרה כרגע הדפסתי 3 דפים שאני אמור להדביק על החבילה אבל זה באיטלקית ואי אפשר לעשות טרנסלייט לדף אז אני אנסה להבין מה אני שולח בדרך אחרת.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אחלה רמקולים, נשמח להתרשמות שלך כאשר הנושא יטופל.itamargo כתב:תודה רבה לכולכם
בכל מקרה כרגע הדפסתי 3 דפים שאני אמור להדביק על החבילה אבל זה באיטלקית ואי אפשר לעשות טרנסלייט לדף אז אני אנסה להבין מה אני שולח בדרך אחרת....
תתחדש.
·
יש לך דף אחד שעליו רשומה הכתובת למשלוח של אמזון. דף שני אתה מדביק מהצד השני שלי המשלוח. כתוב עליו מה יש במשלוח וגם את הכתובת שלך. יש דף שלישי ועליו מן פסים כאלה, זה בעצם ברקוד של הפרטים שלך והמוצר שאתה מחזיר. את זה אתה צריך לשים בתוך המשלוח.itamargo כתב:תודה רבה לכולכם
בכל מקרה כרגע הדפסתי 3 דפים שאני אמור להדביק על החבילה אבל זה באיטלקית ואי אפשר לעשות טרנסלייט לדף אז אני אנסה להבין מה אני שולח בדרך אחרת....
·
·הזוי.itamargo כתב:תודה רבה לכולכם
...
.האריזה המקורית של המוצר לא נראתה כאילו פתחו אותה או התעסקו בתכולה?
הזוי בהחלט
לשמחתי אמזון חזרו אלי ואמרו לי שהם ישלחו לי חדש במהירות ושהמשלוח שלי חזרה גם עליהם.
וכל זה מבלי להתווכח.
היה לי קצת חשש כי זה נראה כמו סוג של הונאה שאני מחזיר להם דגם מלפני שנתיים וחצי וסדרה פחות.
אבל למזלי לא התווכחו.
שיגיע המשלוח החדש אני אתקין ואספר לכם חוויות מהרמקולים החדשים שרכשתי רק על סמך ביקורות.
לשמחתי אמזון חזרו אלי ואמרו לי שהם ישלחו לי חדש במהירות ושהמשלוח שלי חזרה גם עליהם.
וכל זה מבלי להתווכח.
היה לי קצת חשש כי זה נראה כמו סוג של הונאה שאני מחזיר להם דגם מלפני שנתיים וחצי וסדרה פחות.
אבל למזלי לא התווכחו.
שיגיע המשלוח החדש אני אתקין ואספר לכם חוויות מהרמקולים החדשים שרכשתי רק על סמך ביקורות.
את הרמקולים קניתי אצל ויקטור ב"אודיו וידאו"
לפי מחקר שעשיתי מבחינת תמחור של הרמקולים לעומת המחיר שוק שלהם בחו"ל הוא הכי קרוב
בשאר החברות יש פערים מאוד גדולים במחיר.
אותו דבר גם ברסיבר .
הרסיבר שקניתי (שדרך אגב החדש כבר בדרך אלי ותודה שוב לכל מי שעזר) עלה לי 3600 שח ובזאפ המחיר שרוצים עבורו 6490 שח.
לפי מחקר שעשיתי מבחינת תמחור של הרמקולים לעומת המחיר שוק שלהם בחו"ל הוא הכי קרוב
בשאר החברות יש פערים מאוד גדולים במחיר.
אותו דבר גם ברסיבר .
הרסיבר שקניתי (שדרך אגב החדש כבר בדרך אלי ותודה שוב לכל מי שעזר) עלה לי 3600 שח ובזאפ המחיר שרוצים עבורו 6490 שח.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זאפ לא רלוונטי במחירי אודיו/וידאו בהרבה מוצרים.
סט הרמקולים שלי עולה לפי מחירי אינטרנט (זאפ ואתרים של החנויות) מעל 15K ש"ח. בפועל רכשתי את הסט ב- 7000 ש"ח, שזה קצת מעל אלף ש"ח בהשוואה למחירי מחירון שלהם בארה"ב.
סט הרמקולים שלי עולה לפי מחירי אינטרנט (זאפ ואתרים של החנויות) מעל 15K ש"ח. בפועל רכשתי את הסט ב- 7000 ש"ח, שזה קצת מעל אלף ש"ח בהשוואה למחירי מחירון שלהם בארה"ב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·itamargo כתב:את הרמקולים קניתי אצל ויקטור ב"אודיו וידאו"
...
ויקטור נותן שירות מעולה
וגם התמחור שלו משתלם יותר מלהביא את הרמקולים מחו"ל.
לפי האתר של q acoustics יש להם יבואן חדש בארץ - Harmony Systems
מישהו מכיר ?