65KS9500 & Netflix 4k HDR
שלום לכולם,
התחדשתי במסך הנ"ל ושדרגתי את החבילה בנטפליקס ל-4k, רציתי לדעת איך אני יודע אם התוכן המשודר הוא אכן 4k ו/או HDR כי אין שום אינדקציה מהטלוויזיה.
ראיתי שיש אפשרות להפעיל HDR+ בהגדרות של הטלוויזיה אבל אז זה בעצם מבטל את מצבי הצפיה הרגילים (Movie, natural, etc.), ובכל אופן אני לא מקבל אינדיקציה כשאני צופה בסדרה עם HDR למשל מרקו פולו.
לגבי ה-4k יש הרבה סדרות ברזולוציה הזו והתמונה אכן נראית מדהימה אז אני מניח שאני כן מקבל שידור באיכות הזו.
* אל דאגה לגבי מהירות חיבור אני מקבל 35Mbps ב-wifi של הטלוויזיה שזה אמור להיות מספיק ל-4k מנטפליקס
כמה מילים על הטלוויזיה התמונה נראית מדהימה גם בחדר חשוך, אני לא רואה שום זליגות אור, השתמשתי בהמלצות של rtings בכיול הטלוויזיה.
תודה מראש לכל העוזרים!
התחדשתי במסך הנ"ל ושדרגתי את החבילה בנטפליקס ל-4k, רציתי לדעת איך אני יודע אם התוכן המשודר הוא אכן 4k ו/או HDR כי אין שום אינדקציה מהטלוויזיה.
ראיתי שיש אפשרות להפעיל HDR+ בהגדרות של הטלוויזיה אבל אז זה בעצם מבטל את מצבי הצפיה הרגילים (Movie, natural, etc.), ובכל אופן אני לא מקבל אינדיקציה כשאני צופה בסדרה עם HDR למשל מרקו פולו.
לגבי ה-4k יש הרבה סדרות ברזולוציה הזו והתמונה אכן נראית מדהימה אז אני מניח שאני כן מקבל שידור באיכות הזו.
* אל דאגה לגבי מהירות חיבור אני מקבל 35Mbps ב-wifi של הטלוויזיה שזה אמור להיות מספיק ל-4k מנטפליקס
כמה מילים על הטלוויזיה התמונה נראית מדהימה גם בחדר חשוך, אני לא רואה שום זליגות אור, השתמשתי בהמלצות של rtings בכיול הטלוויזיה.
תודה מראש לכל העוזרים!
אם תיכנס לנרקוס דרך נטפליקס לדוגמא תראה שיהיה כתוב ממש תחת שם הסדרה
Ultra HD
אם תכנס למרקו פולו יהיה כתוב
HDR
אם בכל זאת זה לא רושם HDR אז אתה לא על הפירמוור הכי עדכני.
ואז תעשה עדכון גרסא וזה יעבוד
לגביי אינדיקציה מהטלוויזיה, יש איפה שהוא בהגדרות בתפריט מידע, שם זה ירשום לגביי הרזולוציה אבל לא לגביי ה HDR ..
hdr + זה מצב שבו הוא ממיר תוכן שאינו HDR, קריא sdr, לhdr
חלק אומרים שזה עובד טוב, וחלק שונאים את זה... תלוי בך ובתוכן.
Ultra HD
אם תכנס למרקו פולו יהיה כתוב
HDR
אם בכל זאת זה לא רושם HDR אז אתה לא על הפירמוור הכי עדכני.
ואז תעשה עדכון גרסא וזה יעבוד
לגביי אינדיקציה מהטלוויזיה, יש איפה שהוא בהגדרות בתפריט מידע, שם זה ירשום לגביי הרזולוציה אבל לא לגביי ה HDR ..
hdr + זה מצב שבו הוא ממיר תוכן שאינו HDR, קריא sdr, לhdr
חלק אומרים שזה עובד טוב, וחלק שונאים את זה... תלוי בך ובתוכן.
שלום אשמח לחוות דעתך על המסך .הייתי אמור לרכוש מסך זה. 55ks9500 אבל עקב תגובות מעורבות של חברי הפורום ירדתי ממנו עכשיו שראיתי את השרשור שלך אני כבר לא בטוח אם לקנות או לא לקנות שולח לך קישור לחבר שמאוכזב מאד מקנייה שלו תואם לדגם שאתה רכשת אשמח לתגובתך
תודה רבה.
http://www.hometheater.co.il/vt259904.html
תודה רבה.
http://www.hometheater.co.il/vt259904.html
·חושחאש כתב:שלום אשמח לחוות דעתך על המסך .הייתי אמור לרכוש מסך זה. 55ks9500 אבל עקב תגובות מעורבות של חברי הפורום ירדתי ממנו עכשיו שראיתי את השרשור שלך אני כבר לא בטוח אם לקנות או לא לקנות שולח לך קישור לחבר שמאוכזב מאד מקנייה שלו תואם לדגם שאתה רכשת אשמח לתגובתך
תודה רבה.
http://www.hometheater.co.il/vt259904.html...
אני מציע לך לקחת DOK עם תכנים וPATTERNS:
1. ללכת לחנויות ולראות את המסך
2. ללכת גם לחבר (יש חברים בפורום שישמחו לארח)
ואז להחליט בעצמך לאחר שבדקת את המסך.
לפני דעתי אתה תרכוש אותו.
@Audemars תודה על המידע אני אכן רואה UltraHD ו-HDR בתכנים בנטפליקס. אם אני שם HDR+ במרקו פולו אני רואה הבדל קל (בעיקר בבהירות) בין מצב Movie.
@talshap כמו שאמרתי בהמלצות של rtings מהביקורת על הטלוויזיה, אבל למען האמת הרוב (גם בהמלצות) הוא ההגדרת ברירת מחדל מהמצב Movie.
@חושחאש אני ממש נהנה מהמסך, אני מניח שתמיד במסכים מבוססים LCD יהיו אנשים שיקבלו פאנלים בעייתיים יותר ופחות, אני מניח שאם הייתי רואה זליגת אור שהייתה משגעת אותי בעין הייתי מתאכזב מאוד.
עוד קצת על המסך תכנים מנטפליקס נראים מדהים, סטרימינג מ-Plex עובד מצויין, המערכת הפעלה טסה (לפני זה הייתי מפעיל הכל עם Xbox One), בנוסף חיברתי את המסך עם כבל אופטי לרסיבר של פיוניר עובד נהדר. כמה דברים קטנים המסך מזהה אוטומטי את ה-Xbox One ומתאים את עצמו.
@Danni המסך אכן תלוי על הקיר עם זרוע.
@talshap כמו שאמרתי בהמלצות של rtings מהביקורת על הטלוויזיה, אבל למען האמת הרוב (גם בהמלצות) הוא ההגדרת ברירת מחדל מהמצב Movie.
@חושחאש אני ממש נהנה מהמסך, אני מניח שתמיד במסכים מבוססים LCD יהיו אנשים שיקבלו פאנלים בעייתיים יותר ופחות, אני מניח שאם הייתי רואה זליגת אור שהייתה משגעת אותי בעין הייתי מתאכזב מאוד.
עוד קצת על המסך תכנים מנטפליקס נראים מדהים, סטרימינג מ-Plex עובד מצויין, המערכת הפעלה טסה (לפני זה הייתי מפעיל הכל עם Xbox One), בנוסף חיברתי את המסך עם כבל אופטי לרסיבר של פיוניר עובד נהדר. כמה דברים קטנים המסך מזהה אוטומטי את ה-Xbox One ומתאים את עצמו.
@Danni המסך אכן תלוי על הקיר עם זרוע.
שים לב שהכיול שביצעת הוא לא לתכני hdr
בתוכן HDR וגמוט צבעים מורחב תשנה ידנית באפשרויות תמונה ל:מרווח צבעים טבעי ולשימוש בסמארט לד.
או את כל המצב תמונה עצמו לטבעי (לעיתים קצת קרבי מדי) , יכול להפוך את התמונה לסטויירטד (בתכני נטפליקס כמעט בטוח) אבל מנגן בלו ריי ותוכן uhd HDR עם גאמוט צבעים מורחב.לטעמי זה הכי מוציא את התמונה פופ אאוט מבלי אובר סטוריישן. מוסיף לחוויה.
בתוכן HDR וגמוט צבעים מורחב תשנה ידנית באפשרויות תמונה ל:מרווח צבעים טבעי ולשימוש בסמארט לד.
או את כל המצב תמונה עצמו לטבעי (לעיתים קצת קרבי מדי) , יכול להפוך את התמונה לסטויירטד (בתכני נטפליקס כמעט בטוח) אבל מנגן בלו ריי ותוכן uhd HDR עם גאמוט צבעים מורחב.לטעמי זה הכי מוציא את התמונה פופ אאוט מבלי אובר סטוריישן. מוסיף לחוויה.