Pro Evolution Soccer 2017

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #1 

אז ככה,
המשחק ישוחרר ב- 15/9 באירופה (כמה ימים לפני בדרום אמריקה).
דמו כבר זמין ב- PS STORE ולדעתי גם בשאר הפלטפורמות. שחקתי בו כמה ימים - אין ספק שהמשחק שונה מאד. הקצב שונה (יותר איטי ושקול ופחות ארקיידי משוגע), ה- AI משופר לדעתי וכעת מרגיש יותר ששחקנים שהמחשב שולט בהם (גם בצד שלי וגם בצד המחשב) חכמים יותר ומבינים יותר כדורגל ומה התפקיד שלהם במגרש ולא סתם מתרוצצים כמו תרנוגלת שהורידו לה את הראש. השוערים עושים פעולות קצת יותר חכמות ויותר קשה להכניע אותם. גם התגובה של השחקנים בכללי שופרה וכעת מרגיש שהם פחות "ננעלים" עם פעולה מסויימת בלי קשר לזה אם היא הגיונית או לא, כמו בעבר.

מבחינת רשיונות (במשחק המלא, לא בדמו כמובן)
השנה KONAMI איבדה את הזכיון להשתמש ברשיון לליגה הספרדתית. מה שאומר שבדומה לשנים קודמות עם הליגה האנגלית השנה גם אין שמות קבוצות ומדים נכונים גם בליגה הספרדית. קונאמי הלכה השנה על שיטה שונה - מאחר והיא לא יכולה לרכוש את הזכויות על הליגה ככלולתה, היא הולכת וחותמת עסקאות לבלעדיות פרטנית ישירות עם קבוצות. ככה היא השיגה זכיונות לשימוש מלא (קבוצות, סריקת שחקנים, מדים, סמלים, אצטדיונים, הימנונים וכו') עם קבוצות כמו ברצלונה, אתלתיקו מדריד, ליברפול, ארסנל, בורוסיה דורטמונד ועוד המון קבוצות מליגות מדרום אמריקה (בעיקר ארגנטינה) כמו ריברפלייט, אינדפדיינטה, בוקה ג'ונייורס ועוד..(קישור לרשימה מלאה של הרשיונות)

אבל, השנה קונאמי מאפשרים למשתמש (ב- PS4) לערוך באופן מלא את הקבוצות וליצור קבוצות, ליגות ושחקנים, כמו שהיה אפשרי עד עכשיו במחשב. אז מי שזה מעניין אותו כנראה יוכל להשיג קבצי עריכה מוכנים מהקהילה כמו שמקובל בעולם ה- PC עד עכשיו..

אני חייב לציין שאחרי שנים שנעדרתי מעולם ה- PES עקב משחקים גרועים, שנת 2016 נתנה לי שבב של תקווה עם משחק שהצליח לעבור אצלי מסך אחרי שנים של תסכול ועצבים ופרישה טוטאלית מהענף. (מתנצל בפני שחקני FIFA, פשוט לא אוהב את המשחק. כל שנה ניסיתי שוב ושוב וכל שנה זה הרגיש לי פשוט לא זה.)

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”