צלמתי במחסני חשמל יגאל אלון. המחיר אגב 8400~ רשמי לפני הנחה
עדיין לא עלתה ביקורת בRTING שזה לדעתי ה"כתובת" בנוגע לאיכות עפ"י האינדיקטורים שהם בחרו.
המפרט באתר הרשמי - אבל אנחנו מקבלים את הY שזה בטח קיצור של "You can get f**ked if you think this is the us model"
כל המוצא מידע על הדגם - אנא שתף
[img2=1324x993]https://lh3.googleusercontent.com/E2JpO ... 24-h993-no[/img2]
58UH630Y או 63UH - מה אנחנו יודעים על הדגם הזה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
למען האמת לא יצא לי להתעדכן עדיין על ההיצע החדש של LG במסכי הLCD. עד עכשיו רק ראיתי שהביקורת של RTINGS על הUH61 היא "לא משהו" בכלל. לא יודע מה נהיה איתם ולמה הם החליטו ללכת על פאנל WRGB גם ב-LCD.
חיפוש בגוגל לא ממש מעלה הרבה מידע על הדגם המדובר, כך שאני לא יודע מה אני יכול להוסיף לידע הכללי שלנו.
חיפוש בגוגל לא ממש מעלה הרבה מידע על הדגם המדובר, כך שאני לא יודע מה אני יכול להוסיף לידע הכללי שלנו.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא מכיר את הדגם הזה ואת היכולות שלו, אבל גם לא הייתי מצפה ליותר מידי. הספיק לי מסך IPS LCD אחד בחיים (היה לי 60LA621Y לפני ה- OLED) כדי להבין עד כמה הדבר הזה גרוע בעיניי. גם אם זה לא פאנל IPS (ו- LG משתמשים פה ושם בפאנלים שהם לא IPS) לא הייתי בונה על המסך הזה יותר מידי מבחינת איכות. בהרבה מסכי LED של LG (אבל לא רק ב- LG בהכרח) יש גם מנגנון שמכונה GLOBAL DIMMING. המסך משחק עם עצמת התאורה האחורית לפי ה- APL (עצמת הארה ממוצעת) בסצינה ולא ניתן לכבות את המנגנון הזה. למה שמישהו ישים כזה מנגנון טיפשי ועוד יינטרל את השליטה של המשתמש? כדי לתת תחושה של שחורים עמוקים יותר בסצינות כהות ולהסתיר עד כמה שניתן תחלואות של זליגות אור וכו'. בפועל מה שמקבלים זה ריסוק של כל הפירוט שיש באזורים הכהים בתמונה (שמראש לא היה משהו בגלל שמדובר במסך LCD ועוד IPS) ומשחק עם התאורה שמשגע את העיניים.
ייתכן מאד שזה מנגנון שהם כבר לא מיישמים היום או לפחות לא בכל דגם ולכן זה משהו שהייתי מאוד ממליץ לבדוק. מצ"ב וידאו שהספקתי לצלם בזמנו המתאר את הבעיה (בנוסף קל להבחין גם בזליגות האור בשתי הפינות). מה שכן, העברתי את המסך להורים שלי והם מרוצים ממנו עד הגג ולא מבחינים בשום בעיה איתו. אז זה הכל עניין של תאום ציפיות - בסופו של דבר סדרות 5 ו- 6 אלו מסכי כניסה מאד בינוניים שמיועדים לאנשים עם צרכים וציפיות נמוכות. הבעיות צפות כשוידאופיל קונה את המסכים הללו..
*אגב, 8400 ש"ח זה מחיר מופרך למסך כזה כיום.
ייתכן מאד שזה מנגנון שהם כבר לא מיישמים היום או לפחות לא בכל דגם ולכן זה משהו שהייתי מאוד ממליץ לבדוק. מצ"ב וידאו שהספקתי לצלם בזמנו המתאר את הבעיה (בנוסף קל להבחין גם בזליגות האור בשתי הפינות). מה שכן, העברתי את המסך להורים שלי והם מרוצים ממנו עד הגג ולא מבחינים בשום בעיה איתו. אז זה הכל עניין של תאום ציפיות - בסופו של דבר סדרות 5 ו- 6 אלו מסכי כניסה מאד בינוניים שמיועדים לאנשים עם צרכים וציפיות נמוכות. הבעיות צפות כשוידאופיל קונה את המסכים הללו..
*אגב, 8400 ש"ח זה מחיר מופרך למסך כזה כיום.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".