מחפש קופסא לקודי משולבת עידן+

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
juhyuh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129

שליחה

היי,
אני מחפש קופסא להורים שתחליף את הוט
הכי חשוב שיהיה כמובן עידן+ אחר כך חשוב אפשרות לקודי

מצאתי את זה:
KII Pro TV Box Android 5.1 Bluetooth Wifi 2GB 16GB Amlogic S905 4K DVB-S2/DVB-T2 Digital Satellite Receiver Kodi Media Player
http://s.aliexpress.com/fEJnYVFn
(from AliExpress Android)

כאן יש ביקורת על הגרסא היותר חלשה (1gb/8gb):
http://www.glouds.com/k-1-plus-%D7%A2%D ... %95%D7%9C/

אז ככה,
1. האם יש משהו אחר שמומלץ? זה בערך הדבר היחיד שמצאתי בטווח מחירים של עד 75-80 דולר (בשאיפה להימנע ממכס)
2. האם יש אפשרות להתקין openelec על סטרימר כזה?
3. איזה יתרונות יש לopenelec על פני אנדרואיד? (חוץ מקלות ומהירות, שואל בעיקר על הרחבות ופיצרים כמו הרחבות טורנט למינהן ששמעתי שאינן נתמכות באנדרואיד)

תודה :)

juhyuh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לפני שאני קונה, יש למישהו הצעה אחרת?

eliran8s
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263

שליחה

לא היתי ממליץ ללכת על הגרסה החלשה , מאחר ו 1GB לאנדרואיד זה מעט מדי..
ה KII PRO הוא יחסית חדש אז אין עליו הרבה חוות דעת..
היתי אולי מציע לך לקנות סטרימר מוכר וידוע שכן יש עליו המלצות ולחבר אליו דונגל עידן פלוס.
לא חייב שזה יגיע בילט-אין

לגבי openelec זה נתמך רק בדגמים ספציפיים
הקודי עשוי לרוץ יותר חלק / מהיר היות וזו מע' הפעלה שבנויה סביב קודי בלבד.

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376

שליחה

@juhyuh
·לי יש את הwetek play ועד לאחרונה הייתי מאוד מרוצה ממנו רק שבזמן האחרון אני מוצא שהוא קצת חלש ומקרטע עם קבצים איכותיים יותר. יצא עכשיו wetek play 2 שאמור להיות הרבה יותר חזק. ואפשר גם לנסות raspberry-pi עם דונגל לעידן +

וזה יש לדגמים האלו גרסאות רשמיות של openelec libreelec
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

juhyuh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לגבי הmygica, הוא קצת יקר ונראה שהמפרט שלו לא משתלם למחיר
הwetek בהחלט יכול להכנס לרשימה אבל הבעיה היא שהוא לא נמכר בסין ואז המחיר והמשלוח כבר יוצאים יותר מ100 דולר
eliran8s כתב:לא היתי ממליץ ללכת על הגרסה החלשה , מאחר ו 1GB לאנדרואיד זה מעט מדי..
ה KII PRO הוא יחסית חדש אז אין עליו הרבה חוות דעת..
היתי אולי מציע לך לקנות סטרימר מוכר וידוע שכן יש עליו המלצות ולחבר אליו דונגל עידן פלוס.
לא חייב שזה יגיע בילט-אין

לגבי openelec זה נתמך רק בדגמים ספציפיים
הקודי עשוי לרוץ יותר חלק / מהיר היות וזו מע' הפעלה שבנויה סביב קודי בלבד.
...
·

אכן אם אלך זה על הגרסא של 2/16
לא חשבתי על השילוב של דונגל, זה יכול להתאים.. אכן יש הרבה סטרימרים בלי דונגלים שיש להן המון המלצות טובות
השאלה היא איך הקליטה בכזה דבר? בכל זאת המעבר של המידע הוא באמצעות usb2, זה לא יכול להוריד מאיכות השידור?
ואיך מסתדרים מבחינת דרייברים - איך אנדרואיד / openelec מזהים את הדונגל?

eliran8s
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263

שליחה

באנדרואיד אין דרייברים כמו ב Windows , המע' הפעלה פשוט מזהה את זה (כמו שהיא מזהה, לדוגמא, מקלדת או עכבר שאתה מחבר ל USB) ואתה צופה בתוכן באמצעות האפליקצייה PadTV HD שאותה תצטרך להוריד.

והקליטה היא כמו קליטה במכשיר המשולב שאתה חושב לקנות.
ורוחב הפס של USB2 הוא עד 480mbps , כמה איכותי נראה לך השידור בעידן פלוס כדי שהוא עד כדי כך יעמיס ויתקע..

juhyuh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יש המלצה לדונגל מסוים?

והאם יש אפשרות לגרום לשידורי עידן+ לעבוד דרך קודי?

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@juhyuh
·לא יודע לגבי המלצה לדונגל ספציפי אבל לקודי יש לא מעט תוספים לטלוויזיה חיה.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

juhyuh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@נוקי
·

באיכות sd- במקרה הטוב..

bamirb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123

שליחה

@juhyuh
·
כבעליו של K1plus, אני יכול להעיד שהוא סביר בהפעלת קודי אך איכות התמונה בשידורי לווין HD לא מספיק טובה (בממיר לווין ייעודי התמונה מעולה). שידורי SD של עידן+ עובדים טוב.
דבר נוסף שתצתרך לקחת בחשבון הוא המעבר בין קודי לצפיה בטלויזיה שדורש כמה לחיצות בשלט.
ניתן לשלב צפיה כ-LIveTV בקודי, אך התהליך לא ממש קל ואיכות שידורי הטלויזיה יורדת אף יותר.

אין לי נסיון עם ה-K2, אבל ה-K1 מתחמם מאד (למרות שהוא נמצא במקום מאוורר)

ל-k1,k2 אותו CPU ואותו GPU, כך שאני מעריך שאתה יכול לצפות לחוויה דומה

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@juhyuh
·יש שידור טלוויזיה חינמי (חוקי) לא sd בארץ???
BSD

juhyuh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נוקי כתב:@juhyuh
·יש שידור טלוויזיה חינמי (חוקי) לא sd בארץ???
...
·

לא כרגע, אבל מהניסיון שלי יש הבדל ניכר בין שידורי sd שעידן+ מעביר לבין התוספות השונות שיש בקודי.

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@juhyuh
·אני לא יודע למה אתה מתכוון, ואולי אתה מדבר על צפיה דרך האינטרנט בעזרת כל מני תוספים (אהם Israellive אהם...) אבל אני מדבר על עידן + פשוט דרך קודי... בעזרת תוספים כמו VDR או ארגוס או tvhead
BSD

juhyuh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נוקי כתב:@juhyuh
·אני לא יודע למה אתה מתכוון, ואולי אתה מדבר על צפיה דרך האינטרנט בעזרת כל מני תוספים (אהם Israellive אהם...) אבל אני מדבר על עידן + פשוט דרך קודי... בעזרת תוספים כמו VDR או ארגוס או tvhead
...
אז לא הבנתי אותך נכון כנראה
אתה אומר שהקודי יכול בעזרת התסופות האלה להתממשק לדונגל ולקלוט עידן+? גם בסטרימרי אנרואיד?
אם כן, זה נשמע מצוין ועדיף הרבה על פני לעבור בין אפליקציות (לדוגמא Pad TV) כל הזמן

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@juhyuh
·זה בדיוק מה שאני אומר 😀
BSD

ItMo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219

שליחה

ה- wetek play 2 נראה טוב , הבעיה שהטונר של עידן + שיש לו חלש מאוד ולא קולט ברוב האיזורים בארץ, אני הזמנתי מחכה שיגיע

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@ItMo
·לי יש את הדגם הקודם ואני קולט מעולה ברחובות בעזרת אנטנה ביתית קטנה (אמורה להיות מוגברת אבל אפילו לא חיברתי אותה לחשמל)
BSD

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”