המלצה על philips 6561/7101=נגמרה,עברנו לsony x85.
שלום רב,
עשיתי סקר קטן והייתי ממוקד על ks8000 אך משום מה לא מייבאים דגמים 49 55 אינץ' אלה רק קעור 49 אינץ'.
בדקתי את דגם ה ku7000 ולא נפלתי ממנו בעוד שהיה לידו בחנות את פיליפס 6561 שהצבעים היו קצת יותר מציאותיים מאשר הסמסונג ku7000 בו הצבעים היו מאוד זוהרים כמו מרקר.
האם יש פה מישהו בקהל עם פיליפס מהדגמים הנל שיכול לתת חווד?
בתודה,
בן.
עשיתי סקר קטן והייתי ממוקד על ks8000 אך משום מה לא מייבאים דגמים 49 55 אינץ' אלה רק קעור 49 אינץ'.
בדקתי את דגם ה ku7000 ולא נפלתי ממנו בעוד שהיה לידו בחנות את פיליפס 6561 שהצבעים היו קצת יותר מציאותיים מאשר הסמסונג ku7000 בו הצבעים היו מאוד זוהרים כמו מרקר.
האם יש פה מישהו בקהל עם פיליפס מהדגמים הנל שיכול לתת חווד?
בתודה,
בן.
נערך לאחרונה על ידי BeN-T ב 31/08/2016 16:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- maxkushnir84
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תתרחק מפיליפס כמו מאש,שירות נוראי ותקלות שלא נפתרות גם אחרי חודשים של עידכוני תוכנה ושיחות עם השירות שלהם.
אני עם סדרה 7600 ורק סובל...
אני עם סדרה 7600 ורק סובל...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לי יש פיליפס מלפני כמה שנים 7008. מבחינת הצבעים ועיבוד התמונה אני מאוד מרוצה, גם מהאמבילייט אבל השחורים די על הפנים ויש זליגות אור. מנגנון פיצוי התאורה שלהם, סוג של "local dimming" מוגבל סביר ומונע זליגת אור אבל גם קצת פוגע בתמונה. סה"כ לא רע בכלל.
בקשר להמלצה: לא הייתי קונה שוב פיליפס. למה? אלקטרה לא היו מוכנים לעזור לי בנושא העננות ואמרו לי ש"ככה זה". קיבלתי עדכון פונטים לעברית שהובטח אבל העברית ב EPG עדיין הפוכה וזה לא יתוקן לעולם. כל נושא ה smart, שאמנם ממש ישן אצלי (בן 3-4 שנים) די גרוע. ואני מת מפחד שמשהו יתקלקל כי אני יודע שאז אני אוכל אותה עם השירות של אלקטרה.
בנוסף, מבחינת פיליפס, מאז שהם עברו ידיים לחברה סינית הדברים רק מחמירים בדגמים החדשים.
אז מה לעשות? אם אהבת את התמונה של פיליפס הייתי מחפש דגם מקביל של סוני. לדעתי גם עיבוד תמונה שעולה על פיליפס בשנים האחרונות, גם פיצ'רים טובים יותר שעובדים וגם שירות יותר טוב.
בקשר להמלצה: לא הייתי קונה שוב פיליפס. למה? אלקטרה לא היו מוכנים לעזור לי בנושא העננות ואמרו לי ש"ככה זה". קיבלתי עדכון פונטים לעברית שהובטח אבל העברית ב EPG עדיין הפוכה וזה לא יתוקן לעולם. כל נושא ה smart, שאמנם ממש ישן אצלי (בן 3-4 שנים) די גרוע. ואני מת מפחד שמשהו יתקלקל כי אני יודע שאז אני אוכל אותה עם השירות של אלקטרה.
בנוסף, מבחינת פיליפס, מאז שהם עברו ידיים לחברה סינית הדברים רק מחמירים בדגמים החדשים.
אז מה לעשות? אם אהבת את התמונה של פיליפס הייתי מחפש דגם מקביל של סוני. לדעתי גם עיבוד תמונה שעולה על פיליפס בשנים האחרונות, גם פיצ'רים טובים יותר שעובדים וגם שירות יותר טוב.
תודות רבות! אכן קראתי כמה תגובות ברשת על כך שיש להן בעיות תוכנה וזליגות.
וכמו כן אחד הפרמטרים זה שירות של אותו מוצר,וכמו שאתם אומרים אתרחק,לא בא לי להיות במסע רדיפות לקבלת שירות בגלל x y z במסך.
ייצא לי לבדוק מסך של סוני,עורך כותרת כדי לא לפתוח דיון נוסף.
המון תודה,
בן.
ולנושא החדש: sony x850d או בשמו השני(כנראה) x8505.
ברשת כתוב כי הדגם החדש הינו x850d אך באתר סוני אירופה כתוב x8505 ובארץ באתר של ישפר כתוב x8508 וגם הסטנד שלו שונה.
התיאום היחידי בין סוני אירופה לישפר זה בדגם x8599, שאגב מה ההבדל בינו לבין x8505/8 x850d?
מה אני מפספס פה? האם זה דגם 2016 או ישנה אותיות שאני מפספס כדי להבדיל בין השנתונים?ארהב?אירופה?
בנושא זה אשמח לסידור בראש.
בנושא הטלוויזיה עצמה מצאתי שהטלוויזיה נותנת את התמונה ואין לה בעיות מיוחדות ואכן התמונה טוב.
רוצה בהקדם ללכת לראותה בחנות אך לא יודע את שמה האמיתי בארצנו.
תודה רבה,
בן.
וכמו כן אחד הפרמטרים זה שירות של אותו מוצר,וכמו שאתם אומרים אתרחק,לא בא לי להיות במסע רדיפות לקבלת שירות בגלל x y z במסך.
ייצא לי לבדוק מסך של סוני,עורך כותרת כדי לא לפתוח דיון נוסף.
המון תודה,
בן.
ולנושא החדש: sony x850d או בשמו השני(כנראה) x8505.
ברשת כתוב כי הדגם החדש הינו x850d אך באתר סוני אירופה כתוב x8505 ובארץ באתר של ישפר כתוב x8508 וגם הסטנד שלו שונה.
התיאום היחידי בין סוני אירופה לישפר זה בדגם x8599, שאגב מה ההבדל בינו לבין x8505/8 x850d?
מה אני מפספס פה? האם זה דגם 2016 או ישנה אותיות שאני מפספס כדי להבדיל בין השנתונים?ארהב?אירופה?
בנושא זה אשמח לסידור בראש.
בנושא הטלוויזיה עצמה מצאתי שהטלוויזיה נותנת את התמונה ואין לה בעיות מיוחדות ואכן התמונה טוב.
רוצה בהקדם ללכת לראותה בחנות אך לא יודע את שמה האמיתי בארצנו.
תודה רבה,
בן.
נערך לאחרונה על ידי BeN-T ב 31/08/2016 17:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תודה jtk,אכן עכשיו מסתדרת התמונה.
אז נכנסתי לסוני uk וישנם 2 דגמים ל x85 והם:
55XD8577 ו 55XD8599 ע"פ הנתונים אותה טלוויזיה בדיוק רק תמיכה בשפות שונות וכנראה בגלל זה ההבדל בין 77 ל 99.
קישור למעוניין:
הבדל בין 8577 ל 8599.
בישפאר שמו את דגם ה8599 כנראה טעות,אבדוק זאת מחר בחנויות מה הם מחזיקים.
תודה רבה,
בן.
אז נכנסתי לסוני uk וישנם 2 דגמים ל x85 והם:
55XD8577 ו 55XD8599 ע"פ הנתונים אותה טלוויזיה בדיוק רק תמיכה בשפות שונות וכנראה בגלל זה ההבדל בין 77 ל 99.
קישור למעוניין:
הבדל בין 8577 ל 8599.
בישפאר שמו את דגם ה8599 כנראה טעות,אבדוק זאת מחר בחנויות מה הם מחזיקים.
תודה רבה,
בן.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בסוני מה שמשנה בשם זה שתי האותיות הראשונות ושתי הספרות הראשונות. היינו XD93xx (רק שיש אזורים בעולם שהאות השניה מופיעה רק לאחר המספרים, אבל זה אותו דגם. היינו X93xxD).
שתי הספרות הנוספות (לפעמים זו באמת רק ספרה אחת. שוב, תלוי באזור בעולם.) מסמלות גימור ו/או פיצ'רים. יכול להיות הבדל של צבע מסגרת (שחור/כסף) ויכול להיות הבדל של פיצ'ר כזה או אחר ברמת החומרה/תכנה, אבל משהו זניח בדרך כלל ונובע בדרך כלל שוב מאיזורי שיווק שונים. סתם לדוגמא, יש אזורים באירופה שמסכים מגיעים עם עוד טיונר ו/או עוד כניסת סקארט ו/או עוד כניסת לכרטיס אלקטרוני כזה לפענוע שידורים מסויימים (שכחתי כרגע את השם שלו) וכו'.
אז מה זה X בדגם? X זה התיאור של מסך שהוא 4K אצל סוני. W למשל מסמל FHD. האות השניה מסמלמת שנת דגם, כפי שציין jtk.שתי הספרות המהותיות הן הסדרה של המסך.
שתי הספרות הנוספות (לפעמים זו באמת רק ספרה אחת. שוב, תלוי באזור בעולם.) מסמלות גימור ו/או פיצ'רים. יכול להיות הבדל של צבע מסגרת (שחור/כסף) ויכול להיות הבדל של פיצ'ר כזה או אחר ברמת החומרה/תכנה, אבל משהו זניח בדרך כלל ונובע בדרך כלל שוב מאיזורי שיווק שונים. סתם לדוגמא, יש אזורים באירופה שמסכים מגיעים עם עוד טיונר ו/או עוד כניסת סקארט ו/או עוד כניסת לכרטיס אלקטרוני כזה לפענוע שידורים מסויימים (שכחתי כרגע את השם שלו) וכו'.
אז מה זה X בדגם? X זה התיאור של מסך שהוא 4K אצל סוני. W למשל מסמל FHD. האות השניה מסמלמת שנת דגם, כפי שציין jtk.שתי הספרות המהותיות הן הסדרה של המסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אתה מבלבל בין המספרים והאותיות השונים.
8599 שכתבת, בארץ זה 8509.
חשוב שתדע כי מסכי סוני מיובאים בארץ ע"י יבואן רשמי וגם ביבוא מקבילי (מארה"ב).
ההבדל העיקרי מתבטא במשך האחריות. ובמערכת ההפעלה המגוירת או לא.
וגם שדגם ה 4K משנת 2015 (x8509c) כנראה יותר זול מהדגם היותר חדש
אבל מבחינת היכולות והספציפקציות שלו, אין הבדל משמעותי.
8599 שכתבת, בארץ זה 8509.
חשוב שתדע כי מסכי סוני מיובאים בארץ ע"י יבואן רשמי וגם ביבוא מקבילי (מארה"ב).
ההבדל העיקרי מתבטא במשך האחריות. ובמערכת ההפעלה המגוירת או לא.
וגם שדגם ה 4K משנת 2015 (x8509c) כנראה יותר זול מהדגם היותר חדש
אבל מבחינת היכולות והספציפקציות שלו, אין הבדל משמעותי.
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
מענה מאלקטרה סחר
@maxkushnir84
מקס ערב טוב, קיבלתי את פנייתך באמצעות הפייסבוק. אני אשוחח עמך מחר בנושא.
בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
Re: מענה מאלקטרה סחר
היי, האם הדגם 55PUS7601 קיים? מישהו בפורום אמר שקיבל עליו הצעה אבל לא הצלחתי למצוא אותו בשום מקום.אלקטרה_ייבוא כתב:@maxkushnir84
בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר....
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: מענה מאלקטרה סחר
היי דני ערב טוב, אנא שלח לי בבקשה את פרטי ההתקשרות עמך ואת אזור מגורייך למייל [email protected] ואחזור אלייך מחר .
XD8577 : Silver
XD8599 : Motionflow XR 1000
כל המידע על דגמי סוני 2016 בטבלה
http://www.lcd-compare.com/gamme-tv-son ... up-317.htm
XD8599 : Motionflow XR 1000
כל המידע על דגמי סוני 2016 בטבלה
http://www.lcd-compare.com/gamme-tv-son ... up-317.htm
היי,
minime תודה רבה על הטבלה!
ביקרתי בחנות על דגם xd8005 ביקשו 10,270 . מפה לשם 8,200.
עכשיו היה שני דגמים אחד שמסתיים עם baep והשני בלי,מה זאת אומרת? אני רואה שמוזכר בטבלה בכניסה לדגם בסוגריים גם כן baep.
אבדוק את סדרת xd80 מכיוון שxd85 ממש יקרות ומעל התקציב,אך אשאיר אפשרות קטנה אם אקבל מחיר אטרקטיבי ביריד חבר.
תודה רבה,
בן.
minime תודה רבה על הטבלה!
ביקרתי בחנות על דגם xd8005 ביקשו 10,270 . מפה לשם 8,200.
עכשיו היה שני דגמים אחד שמסתיים עם baep והשני בלי,מה זאת אומרת? אני רואה שמוזכר בטבלה בכניסה לדגם בסוגריים גם כן baep.
אבדוק את סדרת xd80 מכיוון שxd85 ממש יקרות ומעל התקציב,אך אשאיר אפשרות קטנה אם אקבל מחיר אטרקטיבי ביריד חבר.
תודה רבה,
בן.
גם אני כל הגדר ומחכה לקנות סוני ביריד חבר ...מקווה למצוא דגם משנת 2016 , דק , 55, 4K ואולי גם תמיכה בHDR?
בגדול התקציב שלי הוא 8000₪ - מקווה להצליח למצוא שם משהו...
אולי אם נגיע ביחד נצליח להוציא מחיר טוב על 2 מסכים
בגדול התקציב שלי הוא 8000₪ - מקווה להצליח למצוא שם משהו...
אולי אם נגיע ביחד נצליח להוציא מחיר טוב על 2 מסכים
אם זה היה תלוי בי הייתי בשמחה קובע איתך,אך זה תלוי באחי הוא בעל הכרטיס חבר.
בכל אופן אעדכן לפני מתי שאסע ואם תוכל בשמחה,אך עוד לפני כן אני עושה עוד בדיקת מחירים כדי לדעת למה להתכונן.
אגב בדקתי באלמ ירושלים יש להם מבצע ללא מעמ ובנוסף על כרטיס חבר עם הצבירת נק אתה יכול לקחת את הדגם xd8005 בגודל 55' ב8200.
אני לא יודע עד כמה ההבדל בין דגם xd85 ל xd80 נחכה למבינים שיתנו דעתם.
בן.
בכל אופן אעדכן לפני מתי שאסע ואם תוכל בשמחה,אך עוד לפני כן אני עושה עוד בדיקת מחירים כדי לדעת למה להתכונן.
אגב בדקתי באלמ ירושלים יש להם מבצע ללא מעמ ובנוסף על כרטיס חבר עם הצבירת נק אתה יכול לקחת את הדגם xd8005 בגודל 55' ב8200.
אני לא יודע עד כמה ההבדל בין דגם xd85 ל xd80 נחכה למבינים שיתנו דעתם.
בן.