שרשור תגובות: הודעה לעיתונות: אפסון תשיק ב-IFA את מקרני ה-4K הזולים בעולם
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
זה המחיר של היבואן כנראה כי באנגליה המקרן ימכר מחודש הבא במחיר של כ2100 פאונד לדגם 7300 שזה פחות מ 12000 שקלים.
המחיר של האנגלים נחשב יקר באירופה ובטח ביחס לארה"ב כך שאני מאמין שבחודש נובמבר עם הבלק פריידיי כבר יהיו מחירים עוד יותר נמוכים.
המחיר של האנגלים נחשב יקר באירופה ובטח ביחס לארה"ב כך שאני מאמין שבחודש נובמבר עם הבלק פריידיי כבר יהיו מחירים עוד יותר נמוכים.
Re: המחירים הם של ארה"ב
·theezway כתב:או של היבואן?...
אם לא רשמו "מחיר מומלץ לצרכן" אז כנראה שזה לא מחיר היבואן.
ב-EBAY אני רואה את ה-EH-TW8300 ב-18K₪
בכל מקרה מדובר ב"כאילו" 4K, בדומה ל-JVC
כנראה שנאלץ להמתין עוד שנה למקרני 4K אמיתיים במחירים דומים...מקווה של-Texas Instruments יש צ'יפ 4K בדרך.שלושתם משתמשים בשיטת E-Shift בכדי ליצור תמונה עם אפקט רזולוציית 4K....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
המחיר בש״ח אז אפשר להבין שזה יהיה המחיר הצפוי של היבואן (לא מחיר רחוב!)
מדובר ב eshift.זה לא מדומה - יש לזה רזולוציה גבוהה יותר מ 1080 (אך לא מגיע לרזולוציית 4K מלאה). בבדיקה שערכתי למקרני eshift הניבה שהם פחות חדים מ 4K אבל חדים משמעותית יותר מ FHD והתמונה שלהם קולנועית מאוד.
בתאכלס יש רק לסוני מקרני 4K מלאים.
לא ברור אם מדובר במקרנים עם lcd או lcos (פאנל רפלקטיבי). נדע יותר בתערוכה עצמה
מדובר ב eshift.זה לא מדומה - יש לזה רזולוציה גבוהה יותר מ 1080 (אך לא מגיע לרזולוציית 4K מלאה). בבדיקה שערכתי למקרני eshift הניבה שהם פחות חדים מ 4K אבל חדים משמעותית יותר מ FHD והתמונה שלהם קולנועית מאוד.
בתאכלס יש רק לסוני מקרני 4K מלאים.
לא ברור אם מדובר במקרנים עם lcd או lcos (פאנל רפלקטיבי). נדע יותר בתערוכה עצמה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נשמח לסקירה מעמיקה שלהם כבר מהתערוכה עד כמה שניתן כמובן.
תודה
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
סקירה לא ניתן לעשות בתנאי תערוכה אבל אם יהיה על מה לדווח אז כמובן שנעשה כל מה שניתן
בארצות הברית המקרנים החלו להימכר כבר ויש קצת ביקורות.
לפי מה שקראתי, הקונטרסט שלהם הוא דומה לדגם היוצא (5030) , המקרן שקט יותר ו 4K נראה מעולה.
השיקול של מי שרכש אותו היה הלאג הנמוך עבור משחקים. מי שלא משחק נוטה יותר למתחרה של JVC שעולה 300$ יותר בארה"ב.
(בקנדה האפסון יקר בכ 1400$ מה JVC ולכן שם לא קונים אותו בכלל).
בגדול, אין פה בשורה אמיתית עם שינוי מהותי, לקחו דגם יחסית מוצלח ועדכנו אותו.
לפי מה שקראתי, הקונטרסט שלהם הוא דומה לדגם היוצא (5030) , המקרן שקט יותר ו 4K נראה מעולה.
השיקול של מי שרכש אותו היה הלאג הנמוך עבור משחקים. מי שלא משחק נוטה יותר למתחרה של JVC שעולה 300$ יותר בארה"ב.
בגדול, אין פה בשורה אמיתית עם שינוי מהותי, לקחו דגם יחסית מוצלח ועדכנו אותו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·dondi כתב:בארצות הברית המקרנים החלו להימכר כבר ויש קצת ביקורות.
בגדול, אין פה בשורה אמיתית עם שינוי מהותי, לקחו דגם יחסית מוצלח ועדכנו אותו....
מה הכוונה אין שינוי מהותי ?
שיפור בחדות בגלל ה eshift יש ?
זום חשמלי וזכרונות יש ?
תמיכה ב HDR יש ?
תמיכה בקבלת אות 4k יש ?
לדעתי זה שידרוג ואפילו שידרוג גדול
שיפור מהותי מבחינת איכות תמונה, כנראה שלא הובנתי נכון.
פיצ'רים אכן נוספו, אם מדובר על איכות תמונה אז האיכות דומה ל 5030 עם התוספת של ה 4K (כמו שכתבתי)
אני לא ראיתי, אפילו לא הייתי קרוב, הכל מקריאה בפורומים בחו"ל עם תובנות של אנשים שקנו ושיתפו את הדעה שלהם כולל ההתלבטויות.
אף אחד לא קנה את המקרן כי יש לו זום חשמלי.
כן קנו את המקרן בגלל הלאג הנמוך וכן "המליצו" למי שיש לו את ה 5030 ולא היסטרי לו ה 4K לא לרוץ לשדרג. כן אמרו שהתמונה דומה מאד ל 5030 ב 1080P ללא עיבודים נוספים
ה HDR רלוונטי רק ל 4K וצריך שהסרט יהיה בפורמט הזה.
מעבר לזה יש עדיין בעיות עם מקורות, אין הרבה מקורות שיודעים להוציא HDR או 2020 (במקום ה 709), לדוגמא, רק נגן בלוריי של פיליפס תומך היום בפורמטים האלה.
מעבר לזה יש הרבה כעיות עם כבלים עבור תמיכה מלאה ב HDR ו 4:4:4 בכבלים שארוכים מ 8 מטר (כרגע רק עם NVIDIA SHEILD להזרים 4K HDR)
אני חייב לציין אם לא הובנתי, הביקורות מעולות ואנשים מאד מרוצים, התמונה חדה ובהחלט מרשימה, יחד עם זאת, ה JVC עדיף באופן ברור על האפסון מבחינת איכות תמונה, לפחות על פי התגובות בחו"ל.
אני עדיין על הגדר לפני רכישה ושוקל כל האופציות. כולל האפסון
פיצ'רים אכן נוספו, אם מדובר על איכות תמונה אז האיכות דומה ל 5030 עם התוספת של ה 4K (כמו שכתבתי)
אני לא ראיתי, אפילו לא הייתי קרוב, הכל מקריאה בפורומים בחו"ל עם תובנות של אנשים שקנו ושיתפו את הדעה שלהם כולל ההתלבטויות.
כן קנו את המקרן בגלל הלאג הנמוך וכן "המליצו" למי שיש לו את ה 5030 ולא היסטרי לו ה 4K לא לרוץ לשדרג. כן אמרו שהתמונה דומה מאד ל 5030 ב 1080P ללא עיבודים נוספים
מעבר לזה יש עדיין בעיות עם מקורות, אין הרבה מקורות שיודעים להוציא HDR או 2020 (במקום ה 709), לדוגמא, רק נגן בלוריי של פיליפס תומך היום בפורמטים האלה.
מעבר לזה יש הרבה כעיות עם כבלים עבור תמיכה מלאה ב HDR ו 4:4:4 בכבלים שארוכים מ 8 מטר (כרגע רק עם NVIDIA SHEILD להזרים 4K HDR)
אני חייב לציין אם לא הובנתי, הביקורות מעולות ואנשים מאד מרוצים, התמונה חדה ובהחלט מרשימה, יחד עם זאת, ה JVC עדיף באופן ברור על האפסון מבחינת איכות תמונה, לפחות על פי התגובות בחו"ל.
אני עדיין על הגדר לפני רכישה ושוקל כל האופציות. כולל האפסון
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·לפי הנתונים הקונטראסט הדינמי של ה 5030 הוא 1:600,000 ושל החדש 1:1,000,000 . על הנייר זה שיפור ,כנראה במציאות מורגש פחות ,כי חשוב לזכור שזה דינאמי והקונטראסט הטבעי של הפאנלים שלהם ,עד כה לפחות ,לא היה ברמה של JVC אולי הפעם נגלה שינוי.dondi כתב:שיפור מהותי מבחינת איכות תמונה, כנראה שלא הובנתי נכון.
אני עדיין על הגדר לפני רכישה ושוקל כל האופציות. כולל האפסון...
צריך להמתין לביקורות מסודרות של האתרים המתמחים בהן.
אני גם על אותה הגדר אני מקווה שהיא חזקה מספיק
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 31/08/2016 9:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
בהחלט חדשות טובות.
לי כבעל מסך 1:2.35 אחרי שהתרגלתי לעבוד עם מקרן ממנוע ובעל זכרון עדשה זה פיצ'ר שהוא must במקרן הבא שלי.
מקווה שיתחילו לצמצם את הפערים מול JVC (אם לא בדור הזה לפחות בדורות הקרובים).
לי כבעל מסך 1:2.35 אחרי שהתרגלתי לעבוד עם מקרן ממנוע ובעל זכרון עדשה זה פיצ'ר שהוא must במקרן הבא שלי.
מקווה שיתחילו לצמצם את הפערים מול JVC (אם לא בדור הזה לפחות בדורות הקרובים).
שחר