ספקית מומלצת לתשתית של בזק?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בזק בינלאומי.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

הם גובים 29.9. אחרות גובות 20.
מהניסיון שלי ה-10 ש"ח הנוספים משתלמים.
אם חשוב לך למצוא זול אז השאר גם בסדר גמור לשימושים שלך
אם חשוב לך למצוא זול אז השאר גם בסדר גמור לשימושים שלך
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·לא כ"כ מסכיםvivi כתב:הם גובים 29.9. אחרות גובות 20.
אם חשוב לך למצוא זול אז השאר גם בסדר גמור לשימושים שלך...
שירות ירד לאותה רמה כמו כל השער
עם טריפל סי לדוגמה ביצועים יותר טובים
לפני שנה בדקתי עם 018 - גם היה יותר טוב
מסקנה- כולם טובים עד שאין בעיות
הטיעון של בב"ל שיש להם "אינטרנט יותר טוב"
יש 4 ספקיות שחשבתי להתחבר אליהן: בזב"ל, הוטנט, טריפל C ו 018. על נטוויז'ן ו-012 בכלל לא חשבתי כי ידוע שהן גרועות.
לאחר מכן פסלתי את טריפל C ו018 כי לא מקבלים אצלם אייפי פרטי.
נשארתי עם הוטנט ובזב"ל. בזב"ל יקרים פי 2 מהוטנט (לפחות בשנה הראשונה, 15 שקל לעומת 30) ולא יותר טובים מהם, הבחירה הייתה קלה.
נשארתי עם הוטנט ובזב"ל. בזב"ל יקרים פי 2 מהוטנט (לפחות בשנה הראשונה, 15 שקל לעומת 30) ולא יותר טובים מהם, הבחירה הייתה קלה.
יתרון לטריפל סי - אפשר להתחבר להתנתק באתרmarvje כתב:יש 4 ספקיות שחשבתי להתחבר אליהן: בזב"ל, הוטנט, טריפל C ו 018. על נטוויז'ן ו-012 בכלל לא חשבתי כי ידוע שהן גרועות.
נשארתי עם הוטנט ובזב"ל. בזב"ל יקרים פי 2 מהוטנט (לפחות בשנה הראשונה, 15 שקל לעומת 30) ולא יותר טובים מהם, הבחירה הייתה קלה....
מעבר לזה אני חושב משתנה ממקום אחד לשני
מה השימוש שלך לIP פרטי?
- vivi
- חבר מביא חבר

·alcd כתב:·לא כ"כ מסכים......
שירות ירד לאותה רמה כמו כל השער
עם טריפל סי לדוגמה ביצועים יותר טובים
לפני שנה בדקתי עם 018 - גם היה יותר טוב
מסקנה- כולם טובים עד שאין בעיות
הטיעון של בב"ל שיש להם "אינטרנט יותר טוב"לא ככ מבוסס
...
הטיעון מתבסס נטו על הניסיון שלי, בדיוק כמו הטיעון שלך.
בכל פעם שניסיתי את 012 ונטוויזן שנחשבות לחברות וותיקות נתקלתי בתופעות שונות כמו מהירות לא יציבה, דפי אינטרנט שנטענים לאט ועוד.
כמובן שכל מקרה לגופו אבל העיני בשביל פער של 10 ש"ח לא הייתי מתפשר ומנסה את בזק בינלאומי, במידה ויהיו גם שם תקלות הייתי מנסה אחרות.
·אכן, לדעתי אפילו יש הבדל בביצועים בין 2 דירות באותו בנייןvivi כתב:·......
הטיעון מתבסס נטו על הניסיון שלי, בדיוק כמו הטיעון שלך.
בכל פעם שניסיתי את 012 ונטוויזן שנחשבות לחברות וותיקות נתקלתי בתופעות שונות כמו מהירות לא יציבה, דפי אינטרנט שנטענים לאט ועוד.
כמובן שכל מקרה לגופו אבל העיני בשביל פער של 10 ש"ח לא הייתי מתפשר ומנסה את בזק בינלאומי, במידה ויהיו גם שם תקלות הייתי מנסה אחרות....
מנסים כמה ועוצרים בהכי טוב
עדיף לבדוק איזו מהירות אמיתית אפשר לקבל מהתשתית של בזק לפני שמזמינים את החבילה. אם 100 מגה אומר שתקבל מקסימום 50-55 חבל על הכסף, תעשה 40 יציב וזול יותר וזהו.
ספקית מומלצת ? תלוי מה השימוש, לי הייתה בעיה עם הספקיות הקטנות שלא מקצות IP "אמיתי" ובמעבר לבזק בינ"ל הבעיה נפתרה (תמורת עוד 10 ש"ח לחודש לעומת הספקיות הקטנות יותר)
ספקית מומלצת ? תלוי מה השימוש, לי הייתה בעיה עם הספקיות הקטנות שלא מקצות IP "אמיתי" ובמעבר לבזק בינ"ל הבעיה נפתרה (תמורת עוד 10 ש"ח לחודש לעומת הספקיות הקטנות יותר)
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 186
- שם מלא: עדן בנסל
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
·גיל37 כתב:עדיף לבדוק איזו מהירות אמיתית אפשר לקבל מהתשתית של בזק לפני שמזמינים את החבילה. אם 100 מגה אומר שתקבל מקסימום 50-55 חבל על הכסף, תעשה 40 יציב וזול יותר וזהו.
ספקית מומלצת ? תלוי מה השימוש, לי הייתה בעיה עם הספקיות הקטנות שלא מקצות IP "אמיתי" ובמעבר לבזק בינ"ל הבעיה נפתרה (תמורת עוד 10 ש"ח לחודש לעומת הספקיות הקטנות יותר)...
איך אני יוכל לבדוק זאת לפני שאני מצטרף אליהם? ההבדל במחיר בין 40 ל-100 הוא קטן אני מעדיף כבר ללכת על המאה.
האמת שבתשתית של הוט האינטרנט סהכ בסדר גמור ואין תקלות אני פשוט רוצה לנסות גם את בזק
מחייגים 199 לבזק. הם יכולים לבדוק את יכולות הקו שלך ולומר לה מה מהירות המקסימום שהמודם יסתנכרן.Bensal כתב:·......
איך אני יוכל לבדוק זאת לפני שאני מצטרף אליהם? ההבדל במחיר בין 40 ל-100 הוא קטן אני מעדיף כבר ללכת על המאה.
האמת שבתשתית של הוט האינטרנט סהכ בסדר גמור ואין תקלות אני פשוט רוצה לנסות גם את בזק...
אם היית מרוצה בהוט זה סתם מיותר "לנסות".
אם אתה לא צריך טלפון וטלויזיה תעשה רק אינטרנט. יש להם מבצעי הצטרפות דרך האתר.
-
Bensal
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 186
- שם מלא: עדן בנסל
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אוקיי אז בהמלצתך החלטתי להישאר בינתיים עם האינטרנט של הוט אני רק יחליף ספק להוטנט.גיל37 כתב:מחייגים 199 לבזק. הם יכולים לבדוק את יכולות הקו שלך ולומר לה מה מהירות המקסימום שהמודם יסתנכרן.......
אם היית מרוצה בהוט זה סתם מיותר "לנסות".
אם אתה לא צריך טלפון וטלויזיה תעשה רק אינטרנט. יש להם מבצעי הצטרפות דרך האתר....
שלחתי בקשת התנתקות דרך אתר נתק לטריפל ועכשיו שלחתי להם הודעה שהחלטתי להשאיר את האינטרנט אני מקווה שזה לא יעשה בלגן יותר מידי.
תודה לכולם על העזרה.
·
עריכה:
למתלבטים כמוני שימו לב שבזק מציעה את ה Bezeq Free WiFi , ספרים דיגיטליים חינם של חברת "עברית", גיבוי ללא הגבלה.
Bensal כתב:עריכה:......
למתלבטים כמוני שימו לב שבזק מציעה את ה Bezeq Free WiFi , ספרים דיגיטליים חינם של חברת "עברית", גיבוי ללא הגבלה....
אין שום פיתוי בהצעות ה"נדיבות" של בזק.
הסיפור של ה WiFi משתף ללא ידיעת המנויים חלק מרוחב הפס שלהם כשהתמורה לזה לא ברורה וגם לא ממש משתלמת. אם לפחות בזק הייתה הוגנת ומודיעה מראש ללקוח שהיא משתפת את הרשת שלו ושהוא יכול לבטל במעמד ההצטרפות, זה עוד היה מקובל איכשהו.
הענן של בזק ? תודה אבל לא תודה. הוא לא נוח, לא אינטואיטיבי, כובל אותי לספקית התשתית (בשביל מה ה"חתונה" הזאת) ואני ממש לא רוצה לשתף את הקבצים האישיים שלי עם חברת בזק.
על עניין הספרים הדיגיטליים לא שמעתי.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
·marvje כתב:יש 4 ספקיות שחשבתי להתחבר אליהן: בזב"ל, הוטנט, טריפל C ו 018. על נטוויז'ן ו-012 בכלל לא חשבתי כי ידוע שהן גרועות.
נשארתי עם הוטנט ובזב"ל. בזב"ל יקרים פי 2 מהוטנט (לפחות בשנה הראשונה, 15 שקל לעומת 30) ולא יותר טובים מהם, הבחירה הייתה קלה....
חוזר עם השאלה - בהנחה ש "אייפי פרטי" אתה מתכוון "אייפי סטטי", מה הצורך שלך?
לכל השימושים שאני מכיר, שרות Dynamic DNS עונה על אותם הצרכים.
לגבי 018, שני דברים נוספים:
אם לא תבקש במיוחד, הם ישימו אותך מאחורי Carrier NAT ואז לא תוכל להתחבר מבחוץ בכלל, גם לא עם Synamic DNS. מצד שני כל מי שמבקש הם מזיזים אותו החוצה בלי בעיות.
במהלך 10 החודשים שאני איתם, קרה פעמיים שהוזזתי חזרה ל- Carrier NAT, אבל ברגע ששמתי לב וביקשתי לתקן, זה תוקן מיידית.
דבר שני, הם ה- ISP היחיד שתומך ב- IPv6 בארץ, כך שאם זה חשוב לך או שאתה רוצה "לשחק" עם הטכנולוגיה, תוכל לעשות זאת עם 018.
אישית זה מאד הלהיב אותי בהתחלה (מרחב כתובות ענק שמבטל את הצורך ב- NAT, כל משתמש מקבל מרחב כתובות 64 ביט משלו!), עד שהבנתי שבעצם אני לא מבין בזה, שיש הרבה מה ללמוד, ושלהשאיר רשת פתוחה בלי NAT בטכנולוגיה שאתה לא מכיר, זה לא רעיון הכי טוב...