איך האינטרנט של הוט ?
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
@Weihenstephan
·
אתה משווה בין הספק (בזק בינלאומי) לתשתית (הוט)?
בכל מקרה - מנסיוני תשתית מעולה, הנתב שלהם קצת פחות (הוטבוקס 1), הפכתי אותו למודם ושמתי נתב משלי.
אבל צריך לבדוק את שירות הלקוחות של הוט טוב טוב. אחרי כל שינוי קטן יכולים "לצוץ" עוד שירותים שלא בטוח שביקשת.
·
אתה משווה בין הספק (בזק בינלאומי) לתשתית (הוט)?
בכל מקרה - מנסיוני תשתית מעולה, הנתב שלהם קצת פחות (הוטבוקס 1), הפכתי אותו למודם ושמתי נתב משלי.
אבל צריך לבדוק את שירות הלקוחות של הוט טוב טוב. אחרי כל שינוי קטן יכולים "לצוץ" עוד שירותים שלא בטוח שביקשת.
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא שמתי לב שהוא מדבר על תשתית.. בכל מקרה גם התשתית אחלה 
- Kobikob
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
מניסיון של חודש בתל אביב, התשתית של הוט הרבה יותר טובה משל בזק.
בבזק אני מקבל מקסימום של 60 מגה הורדה וזה גם בלחץ ורק בלילה.
בהוט אני מקבל 90 מגה ברוב שעות היום , גם בשעות העמוסות ביום.
בבזק אני מקבל מקסימום של 60 מגה הורדה וזה גם בלחץ ורק בלילה.
בהוט אני מקבל 90 מגה ברוב שעות היום , גם בשעות העמוסות ביום.
We need something to hold on to
אני על תשתית הוט ואין בעייה להגיע למאה מגה. הבעייה מבחינתי זה שפעם בחודש וחצי פתאום יש איזה כמה שעות של בעייה איזורית ובחורף האחרון בכלל כל פעם כשהייתה סערה וגשם היו בעיות אזוריות וניתוקים של כמה שעות... מעצבן אבל לא מספיק בשביל הבלאגן של להחליף תשתית. לא יודע איך בזק כי כבר שנים לא הייתי מחובר אליהם. שורה תחתונה אפשר להגיע למהירויות שהם מפרסמים בכל מקום בניגוד לבזק וצריך מזל בכל מה שקשור לתשתית אזורית.
בבזק קיבלתי לכל היותר 40 מגה. גם הנתבים שמשאילים/שוכרים מהם לא משהו בכלל.
עם קצת מזל אפשר לקבל הוטבוקס2 שהוא חדש יותר ותמיד אפשר להפוך לבריג' ולהתקין נתב פרטי.
זה נכון שיש נפילות איזוריות מדי פעם (בכפר סבא בגלל הפסקות חשמל). בשכונה קודמת שגרתי לא שמתי לב לבעיות כאלו והחיבור היה יציב.
טורנטים וסטרימינג יותר תלויים בספקית. לך עם הגדולות כמו בזק בינלאומי גם אם קצת יותר יקר.
בטורנטים גם הוטנט סבבה.
עם קצת מזל אפשר לקבל הוטבוקס2 שהוא חדש יותר ותמיד אפשר להפוך לבריג' ולהתקין נתב פרטי.
זה נכון שיש נפילות איזוריות מדי פעם (בכפר סבא בגלל הפסקות חשמל). בשכונה קודמת שגרתי לא שמתי לב לבעיות כאלו והחיבור היה יציב.
טורנטים וסטרימינג יותר תלויים בספקית. לך עם הגדולות כמו בזק בינלאומי גם אם קצת יותר יקר.
בטורנטים גם הוטנט סבבה.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
תשתית וספק של הוט כבר כמה שנים וללא תלונות(Y)