עזרה בבחירת רסיבר
אשמח לקבל ייעוץ בבחירת רסיבר, קצת פרטים:
אנחנו גרים בדירה שכורה בה יש רמקולים בקירות. 5 רמקולים סה"כ, 3 בקיר של הטלוויזיה ו-2 בקיר של הספה.
אנחנו צופים בתכנים באמצעות Raspberry Pi 3 שעליו מותקנת מערכת הפעלה Openelec (Kodi).
מדובר בעיקר בתכנים איכותיים של 1080p.
אנחנו רוצים להנות מהרמקולים ולכן שוקלים לקנות רסיבר ולחבר ב-hdmi לטלוויזיה.
התקציב שלנו די דל (פחות מ-1000) ולכן אנחנו מחפשים יד 2 אבל הייתי שמחה לקבל קצת המלצה והכוונה על מה לשים דגש בחיפוש. כמובן שיד 2 היא האופציה היחידה שלנו.
בנוסף - אני מאמינה שלא נקנה כרגע סאב מאחר והתקציב לא מאפשר, האם יש בכלל טעם לחבר רסיבר ולשמוע רק עם הרמקולים ללא סאב?
אנחנו גרים בדירה שכורה בה יש רמקולים בקירות. 5 רמקולים סה"כ, 3 בקיר של הטלוויזיה ו-2 בקיר של הספה.
אנחנו צופים בתכנים באמצעות Raspberry Pi 3 שעליו מותקנת מערכת הפעלה Openelec (Kodi).
התקציב שלנו די דל (פחות מ-1000) ולכן אנחנו מחפשים יד 2 אבל הייתי שמחה לקבל קצת המלצה והכוונה על מה לשים דגש בחיפוש. כמובן שיד 2 היא האופציה היחידה שלנו.
בנוסף - אני מאמינה שלא נקנה כרגע סאב מאחר והתקציב לא מאפשר, האם יש בכלל טעם לחבר רסיבר ולשמוע רק עם הרמקולים ללא סאב?
נערך לאחרונה על ידי Lihia ב 29/08/2016 17:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אפשר ליהנות מצליל היקפי גם ללא סאב, אם כי הסאב מוסיף הרבה מאוד ויהיה חסר, לפחות עד שתחליטו להוסיף.Lihia כתב:אשמח לקבל ייעוץ בבחירת רסיבר, קצת פרטים:
התקציב שלנו די דל (פחות מ-1000) ולכן אנחנו מחפשים יד 2 אבל הייתי שמחה לקבל קצת המלצה והכוונה על מה לשים דגש בחיפוש.
בנוסף - אני מאמינה שלא נקנה כרגע סאב מאחר והתקציב לא מאפשר, האם יש בכלל טעם לחבר רסיבר ולשמוע רק עם הרמקולים ללא סאב?...
מציע לרשום אילו רמקולים יש לכם (סוג, דגם, לצרף תמונה או 2) בכדי שיהיה ניתן להתאים רסיבר.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
עדיין תמונה יכולה לעזור.
ניתן לפעמים לזהות רמקול לפי הגריל שיש עליו, או מידותיו.
האם אפשר לפתוח את הגריל ולצלם את הרמקול ממש?
ניתן לפעמים לזהות רמקול לפי הגריל שיש עליו, או מידותיו.
האם אפשר לפתוח את הגריל ולצלם את הרמקול ממש?