שאלות על קיסטונים ופנל תקשורת

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
dor_guy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני בעיצומה של בניית דירה, צינורות החשמל והתשתיות הותקנו. יהיו לי 4 מצלמות IP סה"כ- 16 נקודות תקשורת. אני מעביר לנקודות התקשורת CAT7 F/ftp 23AWG.

מספר שאלות:

1) מה עדיף? פנל 24 פורטים CAT6A עם קונטורים (חיבורי קרונה בחלקו האחורי) או פנל פנל עיוור ולחבר קיסטונים ?

2) אני מתכנן להעביר למצלמות )בהזנת POE) כבל CAT6A , האם זה מספיק או שעדיף גם CAT7 ?

3) מישהו יודע אם ה קיסטונים של 3M שרשום להם על הפתח 6 (נאמר לי שזה ל CAT 6A) הם טובים? יש המלצה אחרת?

תודה,

גיא

GibsonLP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 405
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

אצלי יש גם וגם (התחלתי מפאנל 24, כל הזמן הוספתי עוד נקודות ומצאתי את עצמי עם תוספת של פאנל עיוור וקיסטנים של 3m).
לדעתי עדיף עיוור, הפאנל הגדול יקר מאוד (יותר יקר מקיסטנים + עיוור) ויותר נוח לנהל קיסטונים בודדים.
אבל זה לא באמת כל כך משנה...
לגבי המצלמות - כל הבית שלי הוא CAT7 של טלדור, דווקא המצלמות הן CAT6 STP. זה יספיק בהחלט. קניתי CAT6 כי רציתי שכל הראשים בחוץ למצלמות יהיו יצוקים (בדיעבד - גם לא כזה משנה).
So long and thanks for all the fish!

dor_guy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

תודה

שליחה #3 

תודה על התשובה.

אולי אתה יודע בקשר לשאלה על הקיסטונים של 3M שרשום להם על הפתח 6 (נאמר לי שזה ל CAT 6A), זה נכון?
אתה יכול לרשום תיאור מלא של השם של הקיסטונים שלך (שמתאים אני מניחל CAT7 ותומכים CAT6A) ?

תודה,
גיא

GibsonLP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 405
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

כשאני אהיה שם (היום/מחר) אני אסתכל.
עוד לא עברנו... :(