רסיבר 5.1, דנון או ימהה?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10921
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1945 פעמים
טוב,
נזכרתי שראיתי בעיה מסויימת שלא ידעתי עליה עד לפני כמה ימים, בעקבות שאלה של מישהו באתר:
http://www.hometheater.co.il/vt259852.html
אז קודם לא המלצתי על ה- AVR-2105 בגלל שאין לו HDMI,
עכשיו גם לא ממליץ על הרסיבר השני שרשמת, ה- AVR-1508.
אין יתרון בכניסות ה- HDMI שלו, כי הוא לא מעביר אודיו לרמקולים, רק תמונה ואודיו לטלויזיה.
אותה בעיה בדיוק שיש לפותח השרשור הנ"ל.
נזכרתי שראיתי בעיה מסויימת שלא ידעתי עליה עד לפני כמה ימים, בעקבות שאלה של מישהו באתר:
אין יתרון בכניסות ה- HDMI שלו, כי הוא לא מעביר אודיו לרמקולים, רק תמונה ואודיו לטלויזיה.
אותה בעיה בדיוק שיש לפותח השרשור הנ"ל.
- Amir64
-
- גורו

הכי טוב שתיכנס לחנויות ותשמע רסיברים ברמות הנמוכות של החברות השונות (וגם מגברי סטריאו).
בהנחה שרק השמע מעניין אותך, ולא תכונות אחרות שיש או אין ברסיבר, תבקש לשמוע תוכן שאתה מכיר עם רמקולים כמו שלך, או לפחות מאותה חברה, ותחליט אם החלפת הרסיבר משנה את אופי הצליל של הרמקולים, ואם כן, מי נשמע לך יותר טוב.
דרך אגב, איזה רמקולים יש לך?
בהנחה שרק השמע מעניין אותך, ולא תכונות אחרות שיש או אין ברסיבר, תבקש לשמוע תוכן שאתה מכיר עם רמקולים כמו שלך, או לפחות מאותה חברה, ותחליט אם החלפת הרסיבר משנה את אופי הצליל של הרמקולים, ואם כן, מי נשמע לך יותר טוב.
דרך אגב, איזה רמקולים יש לך?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
זאת באמת נקודה חשובה שיש לקחת בחשבון ברסיברים ישנים אפילו שיש להם HDMI. זה די מוזר בגלל ש HDMI מההתחלה יועד כדי להעביר וידאו+אודיו, אבל באמת ב 1508 הם ייעדו אותו לתמונה בלבד.Amir64 כתב:טוב,
אותה בעיה בדיוק שיש לפותח השרשור הנ"ל....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ברסיברים ישנים לא רצו להסתבך עם מיתוג HDMI, משהו שהוא ממש, אבל ממש לא טריוויאלי ובדגמים הזולים עשו פשוט passthrough ללא שום מיתוג או עיבוד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Amir64
-
- גורו

באמת סליחה, אדוני,
אבל אתה העלת את 2 דגמי הרסיברים שאתה מעלה כאפשרות לקנייה.
אנחנו מנסים לעזור ע"י ציון המגבלות הידועות, שבגללן לא כדאי, לדעתנו, לקנות את אותם רסיברים.
רוצה לקבל את העצה, בסדר, לא רוצה, לא צריך.
אבל אתה העלת את 2 דגמי הרסיברים שאתה מעלה כאפשרות לקנייה.
אנחנו מנסים לעזור ע"י ציון המגבלות הידועות, שבגללן לא כדאי, לדעתנו, לקנות את אותם רסיברים.
רוצה לקבל את העצה, בסדר, לא רוצה, לא צריך.