מידע על פטיפון לנקו L- 3866
שלום לכולם
אני חדש בתחום של האודיו האנלוגי ורציתי לשאול אם מישהו יכול לתרום לי מהידע שלו על פטיפון מסוג LENCO L-3866 חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי שום פיסת מידע משמעותית האם הוא נחשב לאיכותי ומה הערך שלו?
תודה רבה
אני חדש בתחום של האודיו האנלוגי ורציתי לשאול אם מישהו יכול לתרום לי מהידע שלו על פטיפון מסוג LENCO L-3866 חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי שום פיסת מידע משמעותית האם הוא נחשב לאיכותי ומה הערך שלו?
תודה רבה
-
- התמונה להמחשה בלבד
ברוך הבא
L-3866 USB השילוב של פטפון ו USB בשם הדגם ובכלל, לא מנבא גדולות, לדעתי לפחות
עושה רושם שמדובר בצל חיוור של השם אותו הוא נושא
L-3866 USB השילוב של פטפון ו USB בשם הדגם ובכלל, לא מנבא גדולות, לדעתי לפחות
עושה רושם שמדובר בצל חיוור של השם אותו הוא נושא
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
מה הכוונה שלך
@nkorah
את התמונה סתם לקחתי מהאינטרנט אוליי לא הכי מוצלחת אשמח לקבל תגובה רצינית על סמך הדגם ולא על סמך התמונה שהעלתי כמו שכתבתי התמונה להמחשה ולא מתארת במדוייק את הדגם
·
את התמונה סתם לקחתי מהאינטרנט אוליי לא הכי מוצלחת אשמח לקבל תגובה רצינית על סמך הדגם ולא על סמך התמונה שהעלתי כמו שכתבתי התמונה להמחשה ולא מתארת במדוייק את הדגם
·
usb משמש להעביר תקליטים למחשב, נראה לי קצת מוזר להתקין במכשיר אנלוגי מנגנון שכזה, כי אתה לא צריך מכשיר כזה, כדי לשמוע מוזיקה מהמחשב.
או במילים אחרות - ניסיתי להיות עדין ומה ש nkorah כתב מסכם את דעתי על המכשיר בתמציתיות.
אני חושב שגם nkorah היה יחסית עדין
או במילים אחרות - ניסיתי להיות עדין ומה ש nkorah כתב מסכם את דעתי על המכשיר בתמציתיות.
אני חושב שגם nkorah היה יחסית עדין
אבל מה בדבר איכות השמע האם יש הבדל
השאלה המהותית היא האם ידוע הבדל כל שהו באיכות השמע בפטיפון מסוג זה או מדגמים אחרים המשלבים usb ?
·מצויין ! הינך לקוח חכם שמחפש לפני שהוא קונה ולא בא לשאול "קניתי - מה דעתכם ?"ambs כתב: פטיפון מסוג LENCO L-3866 חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי שום פיסת מידע משמעותית...
לשם השוואה תבצע חיפוש על TECHNICS SL1200 או על THORENS TD-160/145 או אפילו על Project RPM 3 ותראה מה התוצאות שתקבל.
השאלה מה הציפיות שלך מהפטיפון - שיינגן ? כל פטיפון שתקנה היום בחנות ינגן תקליטים בלי להרוס אותם.
תרצה לקנות משהו שגם נשמע טוב ? תצטרך לנבור קצת יותר ב GOOGLE ולהבין כמה איך ועל מה תרצה להשקיע.
והכי חשוב לשאול - למה.
למה שתרצה לקנות פטיפון, יש לך תקליטים טובים ? יש לך אידיאולוגיה אנאלוגית מוצהרת ?
אם בגלל ה"איכות" - אני ממליץ לך לא להיכנס לתחום.. כדי לקבל "איכות" מעיגול הויניל השחור עם החור, תצטרך להשקיע ממון רב, וזה בלי לדבר על מחלת השדרגת שמגיעה בשלב כזה או אחר.
אם טרם נכנסת לתחביב - תברח.
כי אנחנו כבר מכורים...
@yosiaz תודה על התגובה
האמת שתמיד אהבתי את כל הקטע הנוסטלגי של המוזיקה הישנה ורציתי להיכנס לתחום כתעסוקה קלילה בנוסף כדי להשמיע לאמא שלי את התקליט היחיד שהיא שמרה מזה 45 שנה מכל האוסף הגדול שהיה לה לפי סיפוריה.
אני חושב שבסופו של דבר כן אלך על הפטיפון הזה אני לא מבין גדול במוזיקה אך אני חושב שזאת התחלה קלה מחיר זול ויספק את הסחורה לעכשיו.
לכל העונים הקיצוניים תודה על התגובות אבל אל תשכחו שלפעמים תחביב הוא רק בגדר תחביב ולא איזה כת קיצונית ככה שלא תמיד חייב את הכי טוב והכי מתקדם כמו שאתם לא נוסעים ברולסרויס הכי הכי (אוליי אתם כן אבל נניח שלא) לפעמים הטויוטה שנת 2000 תעשה את העבודה בדיוק כמו שרציתם.
האמת שתמיד אהבתי את כל הקטע הנוסטלגי של המוזיקה הישנה ורציתי להיכנס לתחום כתעסוקה קלילה בנוסף כדי להשמיע לאמא שלי את התקליט היחיד שהיא שמרה מזה 45 שנה מכל האוסף הגדול שהיה לה לפי סיפוריה.
אני חושב שבסופו של דבר כן אלך על הפטיפון הזה אני לא מבין גדול במוזיקה אך אני חושב שזאת התחלה קלה מחיר זול ויספק את הסחורה לעכשיו.
לכל העונים הקיצוניים תודה על התגובות אבל אל תשכחו שלפעמים תחביב הוא רק בגדר תחביב ולא איזה כת קיצונית ככה שלא תמיד חייב את הכי טוב והכי מתקדם כמו שאתם לא נוסעים ברולסרויס הכי הכי (אוליי אתם כן אבל נניח שלא) לפעמים הטויוטה שנת 2000 תעשה את העבודה בדיוק כמו שרציתם.
מסכים עם yosiaz, רק תוודא שהמוכר לא התכוון ל $...ambs כתב:@raniburg
·
באינטרנט בחול כתוב שבסביבות 500-700₪ אבל מצאתי מישהו בארץ שמוכר ב170 ומאחר והוא קיבל את זה במתנה ואין לו שימוש במכשיר
מבדיקה שביצעתי המכשיר עובד בסדר גמור ללא בעיות...
תודה רבה
קניתי בסוף את הפטיפון אכן 170₪ שאלה נוספת אליכם במהלך השרשור הזכרתי שלאמא שלי יש תקליט מזה 45 שנה ושמתי לב שיש עליו לכלוך כבד של תביעת יד האם מותר לנקות את הלכלוך עם ספרי אנטי סטטי לניקוי מסכים ואלקטרוניקה או עם לחץ אוויר? למרות שלחץ אוויר לא יעזור לתביעת יד הדביקה
קניתי בסוף את הפטיפון אכן 170₪ שאלה נוספת אליכם במהלך השרשור הזכרתי שלאמא שלי יש תקליט מזה 45 שנה ושמתי לב שיש עליו לכלוך כבד של תביעת יד האם מותר לנקות את הלכלוך עם ספרי אנטי סטטי לניקוי מסכים ואלקטרוניקה או עם לחץ אוויר? למרות שלחץ אוויר לא יעזור לתביעת יד הדביקה