בעיה מוזרה ברמקולים של המחשב הנייד
היי לכולם. יש לי מחשב נייד לנובו Z41-70 ויש בו בעיה מוזרה: כשאני מפעיל קובץ אודיו
או כשיש צליל מערכת או אפילו כשאני משנה את עוצמת הווליום יש רעש סטטי מעצבן
(כמו רעש ששומעים כשמחברים כבל של מגבר פועל). מה שמוזר הוא שזה קורה רק כל
חצי דקה. כלומר אם הרעש נשמע פעם אחת אז צריך שלא יישמע שום סאונד במשך חצי
דקה כדי שהוא יישמע שוב.
זה קורה רק עם אוזניות או רמקולים חיצוניים. ברמקול המובנה לא.
עוד נקודה מוזרה היא שכשהמחשב מחובר לחשמל הבעיה נעלמת! כל זה קורה רק במצב סוללה.
ניסיתי להתקין דרייברים והם אכן פותרים את הבעיה אבל גורמים לבעיה אחרת של סאונד גבוה מדי
ומציק באוזן. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
תודה.
או כשיש צליל מערכת או אפילו כשאני משנה את עוצמת הווליום יש רעש סטטי מעצבן
(כמו רעש ששומעים כשמחברים כבל של מגבר פועל). מה שמוזר הוא שזה קורה רק כל
חצי דקה. כלומר אם הרעש נשמע פעם אחת אז צריך שלא יישמע שום סאונד במשך חצי
דקה כדי שהוא יישמע שוב.
זה קורה רק עם אוזניות או רמקולים חיצוניים. ברמקול המובנה לא.
עוד נקודה מוזרה היא שכשהמחשב מחובר לחשמל הבעיה נעלמת! כל זה קורה רק במצב סוללה.
ניסיתי להתקין דרייברים והם אכן פותרים את הבעיה אבל גורמים לבעיה אחרת של סאונד גבוה מדי
ומציק באוזן. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
תודה.
היי. זה דווקא ווינדוס 8.1 (זה קרה לי גם בעשר אז חזרתי לשמונה). פניתי ללנובו אבל הם רק התקינוmp3lll כתב:אם זה. 10 זו בעיה ידועה אחרי התקנה של redstok פנה לתמיכה שלנובו לשירות....
דרייבר ולא הסכימו להודות בבעיה של הסאונד הגבוה. חמש פעמים הוא היה במעבדה והם אמרו לי
"אין שום תקלה" אז נמאס לי וויתרתי (המחשב חדש!).
אם אני אלך למעבדה פרטית, לדעתך הם יצליחו לתקן את זה?
יש לי פטרון אחר.
אתה יכול לקנות כרטיס קול חיצוני ב USB ולשמוע דרכו, זה גם טיפה איכותי יותר.
יש אחד משומש/מחודש ב EBAY בפחות מחצי מחיר, זה אומנם הדגם הקודם של CREATIVE אבל שמעתי גם עליו המלצות טובות אפילו יותר מהחדש (אם לא הייתי קונה את שלי ב200ש"ח אז וודאי הייתי הולך על אחד כזה)
http://www.ebay.com/itm/CREATIVE-SOUND- ... XA4O6#rwid
[img2=480x360]http://cdn.mos.techradar.com/Review%20i ... 480-80.jpg[/img2]
אם אתה רוצה אחד חדש אז לדעתי של ASUS יותר טוב (למרות שלא יצא לי להשוות)
בנוסף אני משתמש באחד כזה, שעושה את העבודה יותר נוחה עם החיבורים של כרטיס הקול כדי שלא יבלוט יותר מדי המחשב.
[img2=160x160]https://images-na.ssl-images-amazon.com ... 0,160_.jpg[/img2]
ד"א: שמתי לב עכשיו שגם לי יש את הבעיה הזו
אתה יכול לקנות כרטיס קול חיצוני ב USB ולשמוע דרכו, זה גם טיפה איכותי יותר.
יש אחד משומש/מחודש ב EBAY בפחות מחצי מחיר, זה אומנם הדגם הקודם של CREATIVE אבל שמעתי גם עליו המלצות טובות אפילו יותר מהחדש (אם לא הייתי קונה את שלי ב200ש"ח אז וודאי הייתי הולך על אחד כזה)
http://www.ebay.com/itm/CREATIVE-SOUND- ... XA4O6#rwid
[img2=480x360]http://cdn.mos.techradar.com/Review%20i ... 480-80.jpg[/img2]
אם אתה רוצה אחד חדש אז לדעתי של ASUS יותר טוב (למרות שלא יצא לי להשוות)
בנוסף אני משתמש באחד כזה, שעושה את העבודה יותר נוחה עם החיבורים של כרטיס הקול כדי שלא יבלוט יותר מדי המחשב.
[img2=160x160]https://images-na.ssl-images-amazon.com ... 0,160_.jpg[/img2]
ד"א: שמתי לב עכשיו שגם לי יש את הבעיה הזו
קניתי מחנות מסודרת והם פשוט מחזירים לי את המחשב שוב ושוב. אני מוכן לשלם סכום רציני למישהוmp3lll כתב:·......
מה שהוא אמר.
קנית מחשב של חברה מוכרת או בשוק?
שימצאו פיתרון.....
שיסדר לי את זה. בינתיים אני מנסה במעבדה חיצונית.
אם אתה מתכוון לטפל במעבדה חיצונית ולא דרך השירות של החברה והטיפול יצריך פתיחה פיזית של המחשב, אתה עלול לאבד את האחריות.itshak כתב:
קניתי מחנות מסודרת והם פשוט מחזירים לי את המחשב שוב ושוב. אני מוכן לשלם סכום רציני למישהו......
שיסדר לי את זה. בינתיים אני מנסה במעבדה חיצונית....
היי. בסוף לקחתי אותו למעבדה חיצונית והתקינו לי שם מערכת הפעלה ווינדוס 10 ממה שנקרא "image"Lee כתב:אם אתה מתכוון לטפל במעבדה חיצונית ולא דרך השירות של החברה והטיפול יצריך פתיחה פיזית של המחשב, אתה עלול לאבד את האחריות..........
וזה פתר לגמרי את הבעיה. זה עלה לי 300 תיקון ועוד 200 להארדיסק עם ה- image. אני בטח יכול לפנות
ל-cpm ולדרוש החזר מסוים אבל אין לי כוח אליהם יותר. תודה לכולם על העזרה!
נ.ב. למה אין פה אפשרות לצטט יותר ממשתמש אחד?
אני באמת לא יודע אבל זה נפתר וזה מה שחשוב. את הדיסק המקורי הביאו לי.ZiggyMan כתב:איך קשורה החלפת דיסק לעניין?
אתה בטח מבין ש"הכניסו" לך כל מיני עבודות שלא קשורות לתקלה. ערבוב של החלפת חומרה ותוכנה שלא ממש ברור איך היא פעלה בנושא....
מה שכן מטריד אותי זה האם אני יכול לבקש החזר כלשהו מ- cpm?
אני באמת לא יודע אבל זה נפתר וזה מה שחשוב. את הדיסק המקורי הביאו לי.ZiggyMan כתב:איך קשורה החלפת דיסק לעניין?
אתה בטח מבין ש"הכניסו" לך כל מיני עבודות שלא קשורות לתקלה. ערבוב של החלפת חומרה ותוכנה שלא ממש ברור איך היא פעלה בנושא....
מה שכן מטריד אותי זה האם אני יכול לבקש החזר כלשהו מ- cpm? בסך הכל זה
אומר שמערכת ההפעלה לא תאמה למחשב כך שהייתה פה בעיה.
·יש לך 3 קבלות של תיקון במעבדות שלהם וקבלה 1 של תיקון בחיצוניתitshak כתב:אני באמת לא יודע אבל זה נפתר וזה מה שחשוב. את הדיסק המקורי הביאו לי.......
אומר שמערכת ההפעלה לא תאמה למחשב כך שהייתה פה בעיה....
כמו כן יש לך את הווינדוס הקודם המקורי עם הבעיה על ההארדיסק המקורי וההארדיסק החדש עם הווינדוס ללא הבעיה.
העניין הוא שאין הבדל בין 2 הווינדוסים, אבל אם לא תציין את זה, אולי יצליח לך.
·itshak כתב:אני באמת לא יודע אבל זה נפתר וזה מה שחשוב. את הדיסק המקורי הביאו לי.......
אומר שמערכת ההפעלה לא תאמה למחשב כך שהייתה פה בעיה....
1. בשביל להחליף מערכת הפעלה, לא צריך להחליף דיסק. דיסק מחליפים רק אם יש תקלה בדיסק עצמו.
2. בשביל להתקין מערכת הפעלה, ועוד מקובץ IMAGE, לא משלמים 300₪. זה 150₪ מקסימום.
3. בשביל לתקן תקלה ספציפית של תוכנה, לא חייבים להחליף את כל מערכת ההפעלה. מעבדות אוהבות לעשות את זה, כי זה פתרון קל ומהיר יותר לכל הבעיות.
לגבי שאלתך, גש ללנובו וספר להם. סביר להניח שיגידו לך את מה שכתבתי פה.
..
הנה, מצאתי את המקור של מה שכתבתה.ZiggyMan כתב:איך קשורה החלפת דיסק לעניין?
הייתי אומר שאני מסכים איתך, אבל מאוד מסקרן אותי מה באמת תהיה התגובה שלהם לגבי הפנייה שלו.
נ.ב: נראה לי שגם לי יש תקלה כזו
ועוד משהו לגבי ה IMG
- למה לא הפעילו אותו מHD או CD חיצוני
- מעבדות פרטיות זוללות לבן אדם את הכסף ללא סיבה מוצדקת, ואם מדובר על בעיות תוכנה אז בכלל
- כמו שאמרתי, יש מצב שעל ה Y700 שלי יש את אותה תקלה.
- פעם הבאה אני אקנה משוכלל יותר של ASUS