מחפש סטרימר שיריץ KODI חלק וטוב . בנוסף קיימת לי ספריית סרטים די גדולה על גבי הרשת ומכמה מקורות שונים .
א. האם בKODI ניתר לנגן גם סרטים שהורדו מראש או רק בצפייה ישירה ? ואם כן האם ניתן לבנות בKODI קיר סרטים אחד מאותם סרטים שהורדו מראש למרות שהם מדיסקים קשיחים שונים על גבי הרשת ?
ב.האם KODI תומך בפורמטי האודיו החדשים DTS HD DOLBY HD וכו' ואם לא האם הוא יכול לעשות PASSTHROUGH ואז הרסיבר יקבל את פורמטי הסאונד החדשים פשוט ?
ג. האם KODI כבר תומך בתלת מימד ובקבצי BLURAY שלמים (ISO ) ? פחות רלוונתי כי יש לי גם סטרימר שיכול לעשות את העבודה .
א. גם כאלה שהורדו מראש כמובן. כן, גם אם זה ממקורות שונים.
ב. כן, בתנאי שהחומרה תומכת כמובן.
ג. לא. רק בתכני SBS (כולל SRT פשוט) ולא ISO 3D.
לא ידוע לי על מיני PC מבוסס מעבד ARM (המריץ בד"כ אנדרואיד אך לפעמים גם LibreELEC) שיתמוך לך בפורמטי אודיו מתקדמים, למעט ה-CuBox שפחות ממליצים עליו כיום.
כל מיני PC מבוסס מעבדי אינטל שהם לא Core i3 ומעלה (כמו N3050, N3700, J3160 וכו) יתמוך לך בפורמטי אודיו מתקדמים תחת לינוקס/LibreELEC אך לא תחת ווינדוס.
כל מיני PC מבוסס מעבדי אינטל שהם Core i3 ומעלה יתמוך לך בפורמטי אודיו מתקדמים גם בווינדוס וגם בלינוקס/LibreELEC.
יש לך קישור לקנייה של המכשיר ? איך מתבצעת הבחירה איזו מערכת הפעלה להעלות בכל הדלקה?
לא ראיתי בשרשור איזו שהיא סקירה או תמונה אפילו של המכשיר אלא רק תגובות של אנשים האם אני אמור לראות שם עוד משהו שלמשתמשים חדשים לא ניתן לראות ?
האם הוא גם תומך בדואל בוטינג כדי שאוכל להריץ עליו גם LibreELEC וגם אנדרואיד ?(פשוט אני יודע שהמעבד S905X עדיף על הS905 ) יש MINIMX עם S905X ?
ושאלה אחרונה - כיצד ניתן לעשות את הדואל בוטינג ? הוא שואל אותך בכל הדלקה של המכשיר או שצריך בכל פעם להכניס כרטיס SD חיצוני עם LE ואז הוא עולה עליו ישר ?
@dadaii תראה בפורום שקישרתי אליו, יש שם כמה שרשורים תחת openelec ו-libreelec.
אני חושב שה M8S II עדיין חדש יחסית ועדיין לא ברור עד כמה הוא נתמך. על ה-MINIMX עובדים כבר הרבה זמן, ולכן הסיכוי שדברים יעבדו כמו שצריך גבוה יותר.
בכל אופן כל אלה הם שחרורים "לא רשמיים" ולכן הבדיקות שהגרסאות האלה עוברות לא אינטנסיביות ובערך תמיד נמצאות במצב של בטא. יש לי OPENELEC על ה M8S (דור קודם, עם S812) והכל רץ עליו מעולה, אך לפעמים אם אני צופה בטלויזיה חיה הקופסה פשוט נתקעת לחלוטין ודורשת הפעלה מחדש.
כך שאף אחד לא יכול להבטיח לך פעולה שתהיה סופר חלקה וללא שום בעיות.
אצלי OE מותקן על המכשיר, ללא אנדרויד. ואין לי נסיון עם המכשירים המדוברים כאן, ולכן אני לא יודע בדיוק איך הדואל-בוט עובד. *לדעתי* צריך יהיה להוציא את הכרטיס, ולא יהיה לך תפריט בחירה או משהו כזה.