התיעצות לגבי חיבור מרוחק של HDMI למקרן (לא יכול לפרוס כבל)
-
81VIVI
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
- שם מלא: ויקטור ויניסקי
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
שלום לעוזרים
יש בראשותי מקרן הממוקם בגינה , הרסיבר ממנו אני מעוניין לשדר את הוידאו ממוקם במרתף בארון תקשורת (קומה אחת למטה כ 20 מטר קו אוירי .
אני מעוניין לחבר את הרסיבר למקרן ואין בראשותי יכולת לפרוס כבל HDMI בניהם .
כמה אופציות שחשבתי עליהם ורציתי להתיעץ :
1. לקנות משדר HDMI איכותי ולשים משדר ברסיבר ומקלט במקרן
2. לקנות ממירי תקשורת על רשת החשמל וממירים מרשת ל HDMI
3. כבל תקשורת בין המקרן לרסביר ולקנות ממירי רשת ל HDMI .
מה הכי טוב לדעתם
תודה נראש
יש בראשותי מקרן הממוקם בגינה , הרסיבר ממנו אני מעוניין לשדר את הוידאו ממוקם במרתף בארון תקשורת (קומה אחת למטה כ 20 מטר קו אוירי .
אני מעוניין לחבר את הרסיבר למקרן ואין בראשותי יכולת לפרוס כבל HDMI בניהם .
כמה אופציות שחשבתי עליהם ורציתי להתיעץ :
1. לקנות משדר HDMI איכותי ולשים משדר ברסיבר ומקלט במקרן
2. לקנות ממירי תקשורת על רשת החשמל וממירים מרשת ל HDMI
3. כבל תקשורת בין המקרן לרסביר ולקנות ממירי רשת ל HDMI .
מה הכי טוב לדעתם
תודה נראש
אופציה 1 היא כמובן הכי נוחה, אם היא במסגרת התקציב וכל עוד המשדר והמקלט נמצאים בטווח הפעולה. השאלה היא אם זה בכלל המצב, כאשר המשדר יהיה נעול במרתף מאחורי קירות...
את אופציה 2 אני לא מכיר.
באופציה 3 אני קצת מבולבל, אם אתה יכול להעביר כבל תקשורת אז למה לא כבל HDMI?
את אופציה 2 אני לא מכיר.
באופציה 3 אני קצת מבולבל, אם אתה יכול להעביר כבל תקשורת אז למה לא כבל HDMI?
-
81VIVI
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
- שם מלא: ויקטור ויניסקי
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
תודה על התגובות : אכן בחרתי באופציה 3 , רכשתי מכשיר יעודי איכותי
Enc0der - ש הבדל בין לפרוס כבל תקשורת של 60 מטר לבין לפרוס כבל HDMI של 60 מטר , כולל הכנת קונקטורים וכו
Enc0der - ש הבדל בין לפרוס כבל תקשורת של 60 מטר לבין לפרוס כבל HDMI של 60 מטר , כולל הכנת קונקטורים וכו
@81VIVI
·
ללא התקנת קונקטורים תקרא הכל -
http://www.hometheater.co.il/vt221311.html
בנוסף תבדוק האם ניתן לצמצם את המרחק . וכמובן אם אתה מוכן להשקיע כסף בכבל HDMI איכותי .
ובכלל אני מאמין שבמקום כל הכאב ראש הזה פשוט תקנה עוד רסיבר ואיזה נגן זול(או ממיר במקרה של כבלים) שלא יעלו לך יותר מ1000 שח .תמקם אותו בגינה ליד המקרן ורק את חוטי הסאונד (חוטים זולים ) תמתח לרמקולים (בנוסף בכללי לא הבנתי כל כך איך רסיבר במרחק 60 מטר יעביר תמונה אך לאן הוא יעביר את הסאונד ?). רק מחיר של כבלים ממירים לHDMI + התקנה + כאב ראש יעלה לך יותר .
·
ללא התקנת קונקטורים תקרא הכל -
http://www.hometheater.co.il/vt221311.html
בנוסף תבדוק האם ניתן לצמצם את המרחק . וכמובן אם אתה מוכן להשקיע כסף בכבל HDMI איכותי .
ובכלל אני מאמין שבמקום כל הכאב ראש הזה פשוט תקנה עוד רסיבר ואיזה נגן זול(או ממיר במקרה של כבלים) שלא יעלו לך יותר מ1000 שח .תמקם אותו בגינה ליד המקרן ורק את חוטי הסאונד (חוטים זולים ) תמתח לרמקולים (בנוסף בכללי לא הבנתי כל כך איך רסיבר במרחק 60 מטר יעביר תמונה אך לאן הוא יעביר את הסאונד ?). רק מחיר של כבלים ממירים לHDMI + התקנה + כאב ראש יעלה לך יותר .