רק לפני שבועות ספורים מכרתי כאו את האישה השנייה שלי עקב עזיבת הארץ לטובת צרפת. אחרי חיפושי דירה קדחתניים אני שמח לומר שסוף סוף חתמנו חוזה (אתם לא יודעים כמה קשה זה למצוא כאן דירה עם מטבח שיש בו מספיק מקום לפינת קפה נורמלית, וכמה דירות נפסלו על הסף רק על זה) ועכשיו הגיע הזמן לדבר תכל'ס, מי תחליף את זו שמכרתי ושברה לי את הלב?
שלוש אחיות למשפחת בזרה, אפשר לומר שהן ממש שלישיה של תאומות. זהות? כנראה שלא, אבל מה ההבדלים?
המאג'יקה , המיטיקה והג'וליה דומות מאוד מאוד מבחינה חיצונית ופנימית (כמובן שאינני מדבר על המיטיקה טופ, אלא על הדגם הבסיסי יותר, שגם הוא לא מבייש את הפירמה).
עד כמה שידוע לי ההבדלים המשמעותים הם במימדים (המג'יקה קצת יותר קטנה וקלה מהאחרות) ובפתח הכנסת המים (אם אני לא טועה, במג'יקה צריך ממש להרים את המכסה העליון בשלמותו, ואילו ביוניקה ובג'וליה פתח המים ממוקם על ציר). בנוסף, המג'יקה למיטב ידיעתי לא בנויה לחיבור ישיר ואליו השתיים האחרות כן (או לפחות המיטיקה). האם בכך מסתכמים ההבדלים?
השוואת מחירים מראה שהמיטיקה והג'וליה עולות כמעט אותו דבר, והמאג'יקה זולה משתיהן בכעשרה אחוזים.
אשמח מאוד לשמוע חוות דעת, התנסויות, המלצות למטחנה (אם כבר בזרה, אז עד הסוף?) וכל דבר אחר שיכול לשפוך אור על הנושא לפני שאני מתחייב למונוגמיה חדשה