עזרה בקניית מכשיר סטרימר חדש
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
Raspberry Pi 3
סה"כ כולל הכל יעלה לך באיזור ה-300 ש"ח
יריץ קודי חלק. יש המון שרשורים באתר, מדריכים, ומידע על כך. (וגם בגוגל לא חסר).
בהצלחה
סה"כ כולל הכל יעלה לך באיזור ה-300 ש"ח
יריץ קודי חלק. יש המון שרשורים באתר, מדריכים, ומידע על כך. (וגם בגוגל לא חסר).
בהצלחה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עם הכבוד לפאי יש היום מבחר ענק של סטרימרים החל ממחירים מצחיקים של $30 וגם עד ליותר מ-$100.
אם אתה מחפש את הפתרון הזול ביותר עבור קודי, כזה שיעשה את העבודה בסדר, תחפש M8S MINI (עם המעבד S905). הוא אמור לעלות פחות מ$40 ויעשה את העבודה.
יש כמובן עוד הרבה מאד אופציות, כגון מיני-PC כמו Wintel ודומיו, אשר מגיעים עם וינדוס ואפשר להתקין עליהם קודי כמו על כל מחשב רגיל. הם קטנים, זולים וצורכים מעט מאד חשמל.
כמובן לביצועים טובים מומלץ מאד לחבר את המכשיר לרשת בעזרת כבל רשת ולא ב-Wifi, מאחר וביצועי הרשת האלחוטית של מרבית המכשירים האלה "לא משהו" בלשון המעטה.
אם אתה מחפש את הפתרון הזול ביותר עבור קודי, כזה שיעשה את העבודה בסדר, תחפש M8S MINI (עם המעבד S905). הוא אמור לעלות פחות מ$40 ויעשה את העבודה.
יש כמובן עוד הרבה מאד אופציות, כגון מיני-PC כמו Wintel ודומיו, אשר מגיעים עם וינדוס ואפשר להתקין עליהם קודי כמו על כל מחשב רגיל. הם קטנים, זולים וצורכים מעט מאד חשמל.
כמובן לביצועים טובים מומלץ מאד לחבר את המכשיר לרשת בעזרת כבל רשת ולא ב-Wifi, מאחר וביצועי הרשת האלחוטית של מרבית המכשירים האלה "לא משהו" בלשון המעטה.
ה- Mini M8S II עכשיו במבצע ב- GEAR BEST
רק $36 עם ANDROID 6.0
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/ ... tml?wid=21
רק $36 עם ANDROID 6.0
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/ ... tml?wid=21
- tomer953
- חבר מכור קשה

אני רק אביע את הניגוד הקטן שלי ואגיד שאני עדיין ממליץ על ה-PI ושימוש במערכת הפעלה LibreELEC (לינוקס).
מאשר שימוש במכשירי אנדרואיד (ועוד זולים).
אני לא מתכוון להיכנס עכשיו לציר הפיתוח של KODI והקידמה של לינוקס על אנדרואיד בתחומים מסוימים,
אבל אני רק אציין את המלצתי על שימוש ב-PI.
כמובן שכ- Plug&Play יש לא מעט יתרונות למכשיר אנדרואיד שבא מוכן במעטפת מוגמרת, אבל עם טיפונת ידע טכני אפשר להפיק מהפאי (ובמיוחד מהדור השלישי שלו) מערכת נפלאה.
מאשר שימוש במכשירי אנדרואיד (ועוד זולים).
אני לא מתכוון להיכנס עכשיו לציר הפיתוח של KODI והקידמה של לינוקס על אנדרואיד בתחומים מסוימים,
אבל אני רק אציין את המלצתי על שימוש ב-PI.
כמובן שכ- Plug&Play יש לא מעט יתרונות למכשיר אנדרואיד שבא מוכן במעטפת מוגמרת, אבל עם טיפונת ידע טכני אפשר להפיק מהפאי (ובמיוחד מהדור השלישי שלו) מערכת נפלאה.
תודה לכולם על העזרה.
אני מחפש את המכשיר שיהיה הכי ידידותי למשתמש. אני בכלל לא מבין בסטרימר ולכן מעדיף לקנות את כל המארז שהכל כבר מותקן.
לכן יש עדיפות(לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה) לקנייה בחנות בארץ שהקודי כבר בא מותקן ולי רק נשאר לחבר לטלוויזיה.
הכוונה במחיר היא לנסות לא להתפרע אבל כן להביא מכשיר שיש לו ביצועים טובים.
אני מחפש את המכשיר שיהיה הכי ידידותי למשתמש. אני בכלל לא מבין בסטרימר ולכן מעדיף לקנות את כל המארז שהכל כבר מותקן.
לכן יש עדיפות(לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה) לקנייה בחנות בארץ שהקודי כבר בא מותקן ולי רק נשאר לחבר לטלוויזיה.
הכוונה במחיר היא לנסות לא להתפרע אבל כן להביא מכשיר שיש לו ביצועים טובים.
- tomer953
- חבר מכור קשה

התקנת קודי על כל מכשיר שלא יהיה זה פשוט וקל (כמו להתקין אפליקציה באנדרואיד).
תקנה איפה שזול.
לגבי מה תקנה - זה כבר החלטה שלך
תקנה איפה שזול.
לגבי מה תקנה - זה כבר החלטה שלך