IEM 300$
בתור בעלים של <span>- Pinnacle P1 ,אני מוכרח לציין כמה נקודות תורפה שמלכתחילה היו גורמות לי לחשוב פעמיים .
קודם כל איכות הבנייה בעייתית, למרות התפאורה וההשקעה חיבורי הכבלים לאוזניה יצרו בעיות בשמיעה כך שהייתי צריך לסובב מידי פעם את הכבל באיזור החיבור לאוזניה והמצב רק החמיר .
עוד בעיה נוצרה לאחר שבעת החלפת טיפ יצא הצינור שמחבר בין הטיפ לראש האוזנייה .
למעשה קיבלתי החזר מהמוכר בEbay.
עוד נושא הוא ההגברה ולדעתי גם הDAC של המקור, זו אוזניה בררנית ובפרט שהמקור הוא נייד אני שומע ב PLENUE D של COWON ולא נהניתי במיוחד.
למרות שמהמחשב הנייד זה היה נשמע טוב מאוד, אז בסופו של דבר אם יש אחריות אמינה אולי זה שווה.
שבוע טוב.</span>
קודם כל איכות הבנייה בעייתית, למרות התפאורה וההשקעה חיבורי הכבלים לאוזניה יצרו בעיות בשמיעה כך שהייתי צריך לסובב מידי פעם את הכבל באיזור החיבור לאוזניה והמצב רק החמיר .
עוד נושא הוא ההגברה ולדעתי גם הDAC של המקור, זו אוזניה בררנית ובפרט שהמקור הוא נייד אני שומע ב PLENUE D של COWON ולא נהניתי במיוחד.
למרות שמהמחשב הנייד זה היה נשמע טוב מאוד, אז בסופו של דבר אם יש אחריות אמינה אולי זה שווה.
שבוע טוב.</span>
כנראה שמכרו לך דגם מסגרת הייצור הראשונה שהיו בה בעיות עם החיבור לאוזניות שיצר רעשי crack. החברה החליפה לכל מי שהייתה בעיה וקנה מהסדרה הפגומה.1hezi כתב:בתור בעלים של <span>- Pinnacle P1 ,אני מוכרח לציין כמה נקודות תורפה שמלכתחילה היו גורמות לי לחשוב פעמיים .
שבוע טוב.</span>...
זה נכון שעדיף להשתמש בהן עם הגברה, אבל לדעתי אין ממש צורך כשמדובר במקור טוב. אני משתמש ב- FIIO X5 ללא הגברה חיצונית.
- rollingsheet
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ממליץ לך לנסות אותן אצל היבואן לפני שאתה פוסל אותן.ey_cat כתב:Pinnacle זה של meelectronics, נכון?
יש לי נסיון רע איתם בסאונד ודוראביליות....
קודם כל, זה כבר לא meelectronics אלא Mee Audio, ודבר שני, ה- PINNACLE עשויות מ- Zinc Alloy שזה חומר עמיד וחזק מאוד. האוזניות הן פרי מחקר של 3 שנים שבצעה החברה ונחשבות היום לטובות ביותר בטווח המחיר שלהן. כל המומחים מעידים לא רק על איכות בסאונד אלא גם בבניה. ואני לא מדבר על זה שמקבלים שני כבלים אודיופילים בחבילה עשויים מכסף, עם ציפוי קופר. אתה לא תקבל את זה בשום מקום במחיר הזה.
אני לא בא לשכנע אף אחד. תעשה מה שאתה רוצה, אבל כמי שיש לו 28 אוזניות ובשנים האחרונות עברו אצלו יותר מ- 80 דגמים שונים, אני יכול להעיד שהן בהחלט מדהימות. מכאן כמו שנאמר YMMV.
אני לא בא לשכנע אף אחד. תעשה מה שאתה רוצה, אבל כמי שיש לו 28 אוזניות ובשנים האחרונות עברו אצלו יותר מ- 80 דגמים שונים, אני יכול להעיד שהן בהחלט מדהימות. מכאן כמו שנאמר YMMV.
- rollingsheet
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
digiz
ב- $300 כנראה שלא, אולי ב- $500-600.ey_cat כתב:אוקי, נכנסו לרשימת ה"כדאי לשקול מחדש".
השאלה היא אם ב 300$ או יותר (מתיחת תקציב) לא ניתן לקבל משו ברמה אחרת לגמריי ?
...
בכל מקרה, אם אתה מחפש דגמים טובים עם איכויות באיזור של ה- P1 ובטווח המחיר שלך אז מציע לבדוק את:
DUNU DN2000J $280
Trinity Sabre $165
Trinity Delta V2 $130
Alclair Curve2 $249