כניסות HDMI לא תקינות בToshiba 32PU200

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ido135 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

יש לי את הטלויזיה שלוש שנים ושתי הכניסות HDMI מאחורה לא תקינות כלומר ניסיתי לחבר את המחשב מהכרטיס מסך חיצוני או מהמובנה לא מוצגת אף תמונה על המסך רק מסך כחול נבדק גם על לפטופ חדש של אחי ואותו דבר מסך כחול בלי תמונה
האם יש טעם לתקן את הכניסות HDMI של הטלויזיה ואם בכלל יש בארץ מעבדות שמחליפות את הכניסות HDMI בטלויזיה העלות תהיה גבוהה לתקן את זה?
במידה ואתקן את היציאות HDMI האם הבעיה הזאת תחזור בעתיד?

חיפשתי באינטרנט והתוצאה הובילה אותי לפורום טושיבה העולמי שם היה עוד משתמש עם אותה טלויזיה שגם אצלו קרתה אותה בעיה והוא בדק עם 3 לפטופים ואקס בוקס.
הוא כתב את זה בנושא של מישהו אחר שיש לו טלויזיה מדגם אחר של טושיבה שגם בדגם אחר היציאות HDMI התקלקלו.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #2 

אם באמת נשרף לך הכרטיס עליו נמצאות כניסות ה-HDMI, להערכתי החלפה במעבדה בארץ תעלה מאות ש"ח ולא תשתלם ביחס לשווי המסך כיום. אתה יכול לנסות לחפש בעצמך כרטיס זהה באיביי ואולי להחליף לבד.
כשאצלי נשרפו כניסות ה-HDMI בזמנו, לטכנאי שהגיע (במסגרת האחריות) לקח פחות מ-5 דקות לפתוח את גב המסך, להחליף כרטיס ולסגור.

היה מחובר אל המסך ממיר הוט או יס לפני שזה קרה? כי לרוב, הבעיה הנ"ל היא תוצאה של ממירים כאלו.

ido135 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Lee כתב:אם באמת נשרף לך הכרטיס עליו נמצאות כניסות ה-HDMI, להערכתי החלפה במעבדה בארץ תעלה מאות ש"ח ולא תשתלם ביחס לשווי המסך כיום. אתה יכול לנסות לחפש בעצמך כרטיס זהה באיביי ואולי להחליף לבד.
כשאצלי נשרפו כניסות ה-HDMI בזמנו, לטכנאי שהגיע (במסגרת האחריות) לקח פחות מ-5 דקות לפתוח את גב המסך, להחליף כרטיס ולסגור.

היה מחובר אל המסך ממיר הוט או יס לפני שזה קרה? כי לרוב, הבעיה הנ"ל היא תוצאה של ממירים כאלו.
...
תמיד ממיר של יס היה מחובר לטלויזיה מהיום הראשון שהיא אצלי אבל הכניסות בננות עובדות
לפעמים לטלויזיה יש קטעים בצפייה עם ממיר יס הפרעות כאלה לכמה שניות וזה קורה עם אפקטים מסוימים
באולימפיאדה שהייתה לאחרונה שהייתי צופה בבריכת השחייה למשל זה היה קורה אבל באתלטיקה זה לא קרה
הכל מחובר לרב שקעים עם מגן ברקים שאם יש הפסקת חשמל יש השהייה של 4 דקות המתנה לפני שהרב שקעים חוזר לפעול
להערכתי אם לא היה מגן ברקים לפני שהכרטיס נשרף יש מצב שהכרטיס של הHDMI נשרף באחת מההפסקות חשמל
ערכתי חיפוש באיבי עבור כרטיס HDMI חדש ולא מצאתי כזה הכל שם זה Board Power
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... 0&_sacat=0
יש מצב שאותה טלויזיה הדגם שלה נקרא גם כ32PB200?

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #4 

ido135 כתב:
...
...
יש מצב שאותה טלויזיה הדגם שלה נקרא גם כ32PB200?
...
אין לי מושג.

אגב, במידה ויש לך יציאת קומפוננט (ירוק, אדום, כחול) בממיר וכניסת קומפוננט במסך, אתה יכול להשתמש בה. זה מה שאני עשיתי באופן זמני, עד שהגיע הטכנאי לתקן את כרטיס ה-HDMI. האיכות מצויינת, כך שלא תרגיש הבדל (למעשה, קומפוננט תומך ברזולוצית HD).

לגבי המחשב, זה מן הסתם קצת יותר בעייתי, כי אתה מוגבל לחיבור HDMI, אלא אם יש לך במסך כניסת PC ואז תוכל לחבר בין כרטיס המסך במחשב וכניסה זו, באמצעות כבל VGA, שאף הוא תומך ברזולוציות HD.
תצטרך כמובן להעביר גם כבל אודיו (היות ואודיו לא עובר בכבל VGA וגם לא בקומפוננט שהוזכר קודם), בין אם RCA (אדום-לבן) לאודיו דו ערוצי (סטריאו), או דיגיטלי אופטי/קואקסיאלי לקבלת אודיו רב ערוצי.

ido135 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

Lee כתב:
...
...
אין לי מושג.

אגב, במידה ויש לך יציאת קומפוננט (ירוק, אדום, כחול) בממיר וכניסת קומפוננט במסך, אתה יכול להשתמש בה. זה מה שאני עשיתי באופן זמני, עד שהגיע הטכנאי לתקן את כרטיס ה-HDMI. האיכות מצויינת, כך שלא תרגיש הבדל (למעשה, קומפוננט תומך ברזולוצית HD).

לגבי המחשב, זה מן הסתם קצת יותר בעייתי, כי אתה מוגבל לחיבור HDMI, אלא אם יש לך במסך כניסת PC ואז תוכל לחבר בין כרטיס המסך במחשב וכניסה זו, באמצעות כבל VGA, שאף הוא תומך ברזולוציות HD.
תצטרך כמובן להעביר גם כבל אודיו (היות ואודיו לא עובר בכבל VGA וגם לא בקומפוננט שהוזכר קודם), בין אם RCA (אדום-לבן) לאודיו דו ערוצי (סטריאו), או דיגיטלי אופטי/קואקסיאלי לקבלת אודיו רב ערוצי.
...
·לטלוויזיה יש חיבור כזה כמו VGA אבל הוא ללא פינים ואני אצטרך כבל VGA עם פינים מצד אחד ומהצד השני שיתחבר לחיבור הDVI בכרטיס מסך
מכיוון שללוח אם שלי יש יציאת HDMI בלבד ללא יציאות אחרות נוספות
אני מאמין שהוא עדיין עובד

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”