דגם OLED 55 C6
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Itamux81
·
דווקא מופיע באתר של ח.י דגם ה- C6, פשוט הקימו בטעות תחת קטגוריית OLED פעמיים את המוצר B6 (פעם אחת עבור B6 ופעם שניה עבור ה- C6). *כשבנוסף התמונות של הדגמים לא נראות תואמות - היינו ה- G6 קיבל תמונה לא נכונה וכנ"ל ה- C6 שקיבל תמונה של מסך שטוח בכלל..)
http://www.hye.co.il/siteFiles/13/771/9810.asp
לגבי זמינות בפועל הכי טוב פנה לח.י
·
דווקא מופיע באתר של ח.י דגם ה- C6, פשוט הקימו בטעות תחת קטגוריית OLED פעמיים את המוצר B6 (פעם אחת עבור B6 ופעם שניה עבור ה- C6). *כשבנוסף התמונות של הדגמים לא נראות תואמות - היינו ה- G6 קיבל תמונה לא נכונה וכנ"ל ה- C6 שקיבל תמונה של מסך שטוח בכלל..)
http://www.hye.co.il/siteFiles/13/771/9810.asp
לגבי זמינות בפועל הכי טוב פנה לח.י
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ובח.י. אפשר להרחיב עוד 3 שנים!.
אז בוא נשווה 1 ל6!
אז בוא נשווה 1 ל6!
@חייזרי
·אני מדבר מהנסיון שלי כמובן ולפי דעתי ח.י נותנים את השירות הטוב ביותר ממה שיצא לי להיתקל הן בטלפון הן במעבדה ואפילו סוכני השטח יש לי רק מילים טובות לומר עליהם ועל האחריות שלהם ובמיוחד את הסוכן עמית גיטה שישב אצלי בבית למעלה משעה עם סבלנות אינסופית
·אני מדבר מהנסיון שלי כמובן ולפי דעתי ח.י נותנים את השירות הטוב ביותר ממה שיצא לי להיתקל הן בטלפון הן במעבדה ואפילו סוכני השטח יש לי רק מילים טובות לומר עליהם ועל האחריות שלהם ובמיוחד את הסוכן עמית גיטה שישב אצלי בבית למעלה משעה עם סבלנות אינסופית
·מישהו דיבר על שירות?אני מדבר על אחריות...וזה מנסיון שלי-לא טוב...Eliran15 כתב:@חייזרי
·אני מדבר מהנסיון שלי כמובן ולפי דעתי ח.י נותנים את השירות הטוב ביותר ממה שיצא לי להיתקל הן בטלפון הן במעבדה ואפילו סוכני השטח יש לי רק מילים טובות לומר עליהם ועל האחריות שלהם ובמיוחד את הסוכן עמית גיטה שישב אצלי בבית למעלה משעה עם סבלנות אינסופית...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים