הייסנס פס אדום
Re: דיכאון!!
יש אחריות, מה הלחץ ? תקבל חדשהEliran15 כתב:קניתי את ההיסנס 70M7000 היא בדיוק בת חודש ויש לי קו אדום מאונך בטיוי הלך הפאנל?...
דיברת איתם?
חוצפה פעם שעברה הביא לי מוביל לבד 70 אינץ במדרגות שבר את הטיוי אתמול דברתי עם הנציגה של ההובלות תבדקי טוב שזה שני אנשים היא אמרה אין בעיה
עכשיו מצלצל אלי שהוא בדרך ושהוא לבד! שלחתי אותו הביתה
יש לי אפשרות לביטול עסקה?
עכשיו מצלצל אלי שהוא בדרך ושהוא לבד! שלחתי אותו הביתה
יש לי אפשרות לביטול עסקה?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אווץ'.
תשמע, או שנפלה להם מכולה שלמה איפשהו בשילוח מהיצרן והמסכים נשברו עוד בקרטון לפני שהגיעו בכלל לבונדד בארץ או שהם כל פעם מובילים את זה ע"י מובילים לא מקצועיים שזה פשוט לא מעניין אותם (או מוביל בודד כמו שרשמת קודם) וזו התוצאה. גם ככה טלויזיות זה דבר רגיש, אז עד כמה וכמה כשמדובר ב- 70 אינץ'..
אז מה, אתה הולך איתם לרביעית או שאתה מבטל לגמרי את העסקה והולך על מסך אחר?
תשמע, או שנפלה להם מכולה שלמה איפשהו בשילוח מהיצרן והמסכים נשברו עוד בקרטון לפני שהגיעו בכלל לבונדד בארץ או שהם כל פעם מובילים את זה ע"י מובילים לא מקצועיים שזה פשוט לא מעניין אותם (או מוביל בודד כמו שרשמת קודם) וזו התוצאה. גם ככה טלויזיות זה דבר רגיש, אז עד כמה וכמה כשמדובר ב- 70 אינץ'..
אז מה, אתה הולך איתם לרביעית או שאתה מבטל לגמרי את העסקה והולך על מסך אחר?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Eliran15
·
אני לא חושב שזה לגיטימי להחזיק את הכסף שלך אצלהם ל- 60 יום אחרי שבטלתם עסקה. לא חושב שזה חוקי. ברגע שבוטלה עסקה (ולפי מה שאתה מתאר זה מה שהיבואן בחר מולך) הם צריכים להחזיר לך את הכסף באותו הרגע.
·
אני לא חושב שזה לגיטימי להחזיק את הכסף שלך אצלהם ל- 60 יום אחרי שבטלתם עסקה. לא חושב שזה חוקי. ברגע שבוטלה עסקה (ולפי מה שאתה מתאר זה מה שהיבואן בחר מולך) הם צריכים להחזיר לך את הכסף באותו הרגע.
@jacko-il
·הם רוצים לאסוף את המסך התקול ביום ראשון ואז חשבתי על זה בעצם שאם הם אוספים אז בעצם אין לי שום ראיה שהיה לי מסך תקול כי הטכנאי לא הביא לי מכתב או משהו ואז הם יכולים לטעון נגיד בבית משפט שסיפקנו לו מסך והוא העלים אותו או משהו אם למשל למוביל שיקח לא יהיה דף מפורט שנלקח התקול ולא התקבל תחליף
·הם רוצים לאסוף את המסך התקול ביום ראשון ואז חשבתי על זה בעצם שאם הם אוספים אז בעצם אין לי שום ראיה שהיה לי מסך תקול כי הטכנאי לא הביא לי מכתב או משהו ואז הם יכולים לטעון נגיד בבית משפט שסיפקנו לו מסך והוא העלים אותו או משהו אם למשל למוביל שיקח לא יהיה דף מפורט שנלקח התקול ולא התקבל תחליף
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא חושב שיגיעו על דבר כזה לבית משפט ושהם עוד יכניסו את עצמם לפלילי עם עדות שקר וכו'.. וכל זה על מסך.
זה גם לא משנה בכלל , הם ביטלו, לא ביטלו, תקול או לא - שורה תחתונה לא הביאו לך מוצר. כרגע אין לך מוצר שרכשת ושילמת עליו. ההמשך המתבקש מסיטואציה כזו זה לקבל את הכסף ששילמת. פשוט.
זה גם לא משנה בכלל , הם ביטלו, לא ביטלו, תקול או לא - שורה תחתונה לא הביאו לך מוצר. כרגע אין לך מוצר שרכשת ושילמת עליו. ההמשך המתבקש מסיטואציה כזו זה לקבל את הכסף ששילמת. פשוט.
@jacko-il
·הציעו לי lg 65uh9500 בתוספת בערך של 4 אלף
מה דעתך?
אני יודע שזה IPS אבל אומרים שהשנה בשתי סדרות הקצה זה השתפר בסדרה 8 וסדרה 9 עוד אין ביקורת רצינית אבל נשמע מאנשים באינטרנט ששיפרו את השחורים והכל בדגם הזה
·הציעו לי lg 65uh9500 בתוספת בערך של 4 אלף
מה דעתך?
אני יודע שזה IPS אבל אומרים שהשנה בשתי סדרות הקצה זה השתפר בסדרה 8 וסדרה 9 עוד אין ביקורת רצינית אבל נשמע מאנשים באינטרנט ששיפרו את השחורים והכל בדגם הזה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע, אין לי דעה. אותי IPS מעולם לא הצליח להרשים ואני לא חושב שזה יישתנה אי פעם. לא חושב שאפשרי לשפר את השחור מפני שזו מגבלה טכנולוגית. אלא אם כן הוסיפו תאורה אחורית מרובת אזורים (הרבה אזורים). מה שכן אפשר לשפר זה את אחידות השחור וכאן בהחלט ייתכן ששיפרו את איכות ההרכבה, במיוחד במסך הכי גבוה שיש להם ב LCD. אבל תלך לבדוק בעיניים שלך, אל תסתמך על דעות וביקורות.
ובלי קשר, באופן הכי כללי, אל תתן להם למשוך אותך עם זה. אני בעד לבטל עסקה, לקבל חזרה את הכסף ומשם לעשות חושבין מחדש בשקט ובלי אילוצים שאין שום צורך שתהיה בהם. חשוב לזכור שמי שפישל פה זה הם. שלוש פעמים. ולא אתה.
ובלי קשר, באופן הכי כללי, אל תתן להם למשוך אותך עם זה. אני בעד לבטל עסקה, לקבל חזרה את הכסף ומשם לעשות חושבין מחדש בשקט ובלי אילוצים שאין שום צורך שתהיה בהם. חשוב לזכור שמי שפישל פה זה הם. שלוש פעמים. ולא אתה.