הקלטת שיחות באייפון - מי מכיר פתרון שעובד?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
·nati-va כתב:בארה״ב לא חוקי להקליט שיחה אפילו אם המקליט הוא חלק מהשיחה. (ביב רוצה ליישם חוק כזה בישראל- נקווה שלא יצליח)
בגלל זה במכשירי ios לא ניתן להקליט שיחה....
חבל שזה לא הסיבה, לא ניתן כי אפל לא מאפשרת גישה לקרנל של השיחות, ולכן אין אפלקציות.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
reason was recording phone calls is illegal in many countries including America.
אתה בהחלט צודק!! עוד בתקופה שהיה. אייפון (1) קראתי על זה שפשוט אפל לא מוכנה לתת גישה ללא הסבר.
אתה בהחלט צודק!! עוד בתקופה שהיה. אייפון (1) קראתי על זה שפשוט אפל לא מוכנה לתת גישה ללא הסבר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
@DanEl
·
לאחר מאמצי חיפוש רבים מצאתי- איך להקליט שיחות באייפון - ללא שימוש בשרתים של צד שלישי. אמנם זה לא בחינם ועולה לא מעט אבל קיים פתרון פשוט גיאוני שמאפשר להקליט שיחה באייפון בדיסקרטיות בלי לערב אחרים....
יש באבן גבירול חנות בשם הבולשת יש להם מכשיר שניקרא מקליטפון, המכשיר מתחבר לשקע האוזניות של האייפון ומאפשר הקלטה של השיחה בלי שהצד השני בכלל מרגיש או יודע שהשיחה מוקלטת - עולה 340 ש"ח (בכלל לא זול) אבל נותן את הפתרון - מצ"ב לינק עם סרטון שמדגים את המכשיר למי שמעוניין
http://www.spy.org.il/Product/cr-100-%D ... 7%9B%D7%9D
·
לאחר מאמצי חיפוש רבים מצאתי- איך להקליט שיחות באייפון - ללא שימוש בשרתים של צד שלישי. אמנם זה לא בחינם ועולה לא מעט אבל קיים פתרון פשוט גיאוני שמאפשר להקליט שיחה באייפון בדיסקרטיות בלי לערב אחרים....
יש באבן גבירול חנות בשם הבולשת יש להם מכשיר שניקרא מקליטפון, המכשיר מתחבר לשקע האוזניות של האייפון ומאפשר הקלטה של השיחה בלי שהצד השני בכלל מרגיש או יודע שהשיחה מוקלטת - עולה 340 ש"ח (בכלל לא זול) אבל נותן את הפתרון - מצ"ב לינק עם סרטון שמדגים את המכשיר למי שמעוניין
http://www.spy.org.il/Product/cr-100-%D ... 7%9B%D7%9D
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בארה"ב זה חוקי במדינות מסויימות (הקלטות בצד ראשון) כל עוד אתה חלק מהשיחה. הסיבה היתה ונותרה הפרטיות של הלקוחות שלהם. אני מניח שהם חששו שינצלו את זה לרעה.
הדרך הכי טובה היא לקחת שירות הקלטות וליצור שיחת ועידה עם השירות הזה.
הדרך הכי טובה היא לקחת שירות הקלטות וליצור שיחת ועידה עם השירות הזה.
אני חושב שהפתרון הטוב ביותר הוא המכשיר שמצאתי המקלטיפון שמאפשר הקלטת שיחות באייפון בלי לערב צד שלישי. כל פתרון אחר חושף את השיחות שלך למי שמפעיל את השרת. לך תדע מי ישמע ולאן זה יגיע...
אני מעדיף לשלם קצת על פתרון בעיה כזו מאשר לעבור לאנדרואיד. אין על IOS
אני מעדיף לשלם קצת על פתרון בעיה כזו מאשר לעבור לאנדרואיד. אין על IOS
יש מכשיר באיביי שעלותו 65 ש"ח שעושה בדיוק את העבודה של המכשיר שרכשת ב 340
אמנם אין לו זיכרון בנפח פנימי של 4 ג'יגה. יש לו זיכרון של 512 מ"ב שמספיקים להקלטת שיחות של 500 דקות
תמיד אפשר לרוקן או להעביר את השיחות בפורמט MP3 למחשב
הנה ראה כאן
בהצלחה
תמיד אפשר לרוקן או להעביר את השיחות בפורמט MP3 למחשב
הנה ראה כאן
בהצלחה