הי,
נתחיל מהסוף, המזגן מקרר ואם הוא לא היה מקרר הפוסט הזה היה נראה אחרת ..
בפברואר השנה החלטתי להחליף את המזגן בחדר השינה ( הקודם היה בן 7 ועשה את שלו ).
הזמנתי אלקטרה פלטינום 120. המזגן הותקן והכל היה בסדר. אפילו הספקתי להשתמש בו לחימום.
מאזור פסח התחלנו להפעיל את המזגן על קירור והאמת ? שיפור משמעותי מהקודם.
אחרי חודשיים התחילו רעשים של אוויר בזמן פעולת המזגן. בדקתי וגיליתי שהאוויר יוצא תקין בצד ימין אבל לא יותצא כמו שצריך בצד שמאל ( במקום שהאוויר יצא באותה עוצמה כל הזמן הוא מגיע המשבים ובגלל זה גם נוצר רעש ביציאת האוויר ).
ניקיתי מסננים, לא פתר את הבעיה.
התקשרתי לשירות של אלקטרה , הם דווקא מאוד הפתיעו ושלחו טכנאי מיד. אבל הוא לא הצליח לפתור את הבעיה וטען שההתקנה לא בוצעה כמו שצריך ( קרוב מדי לתקרה ) כמובן שהמזגן עבד תקין ארבעה חודשים בדיוק עם אותה התקנה ובאותו מיקום. מכיוון שאין לי מה לחזור למתקין ולבקש התקנה חוזרת ( הצחקתם אותו ואותי ) ומכיוון שהתרשמתי שהטכנאי שהגיע אלי לא מכיר את המוצר ספציפית , ביקשתי טכנאי נוסף. גם הוא הגיע דיי מהר רק שגם הוא לא ממש יודע מה הבעיה.
הוא דווקא חושב שההתקנה בסדר לא לפי הספר אבל במילים שלו "אצל רוב האנשים ההתקנה היא לא לפי הספר".
בקיצור, הבעיה לא נפתרה , אני טוען שגם אם ההתקנה בוצעה לא באופן תקין זו לא בעיה שלי. ברגע שהם נתנו אחריות למזגן ( ולא טרחו לבדוק מי מתקין ואיך ) זו בעיה שלהם. אני גם לא חושב שמדובר בבעיית התקנה כי המזגן עבד תקין כמה חודשים.
מה הייתם עושים ? אני יכול להמשיך להטריד אותם והם ימשיכו לשלוח טכנאים שכנראה לא יודעים לפתור את הבעיה.
תודה,
ליאור