האם סוף סוף נמצא התחליף הדיגיטלי האולטימטיבי לחיבור 3.5 מ"מ האנלוגי? מהנדסי אינטל מכריזים: USB Type-C הוא מחבר האודיו של העתיד.

בנוסף לאי השיפור באיכות הווידאו, אלא רק בעיקר קידום ממשק HDMI לצורך מימוש הגנת תוכן,Catskinner כתב:@wallalon
·עד כמה שזה יישמע מוזר, המעבר ל HDMI לא הביא לכשעצמו שום שיפור באיכות התמונה. אתה יכול לשאול את @oferlaor אם אתה לא מאמין לי, זאת בהנחה שהוא נרגע מהבטן המלאה שיש לו בעקבות זניחת אופציית ה SDI על ידי התעשיה.
בקצרה: HDMI נבחר כדי לכפות הגנת תוכן ולא כדי לשפר את התמונה. מרחב ה RGB והרזולוציה של HDMI 1.0-1.2 הוא זהה לחלוטין למקבילה האנלוגית, מה שאנחנו מכירים כ VGA או RGBHV וקרוב עד כי זהות ל Component. עד כמה שזה יישמע מוזר לרובנו, כי הרי כולנו כבר התרגלנו ל HDMI, חיבור ה HDMI הוא אחת ההחלטות האומללות ביותר שנכפתה עלינו כצרכנים ואם זו המדיניות שדוחפת את ה"קידמה הטכנולוגית" אז אוי ואבוי לנו....

לא שוכחים, וזה קצת לא קשור לנושא.BarDar כתב:שכחתם ייתרון גדול שיש ל hdmi- היכולת להעביר על אותו כבל גם אודיו דיגיטלי מרובה ערוצים וגם וידאו. זה ייתרון משמעותי וגם נוח יותר לעבוד עם כבל בודד....

·לא שכחנו, אבל הדיון כאן הוא בנושא החלפת שקע אוזניות ב USB-C ולכן HDMI והעברת אודיו+ווידיאו לא קשורים. אבל אם כבר נגענו בזה כדאי להזכיר שבאותה תקופה נבחנו מספר אפשרויות להעברת ווידיאו HD + אודיו רב ערוצי בכבל בודד ומכולן נבחרה דווקא האפשרות הגרועה ביותר לצרכן והמתוסבכת ביותר מבחינה הנדסית וזאת משיקולים שהיו זרים לחלוטין לאיכות.BarDar כתב:שכחתם ייתרון גדול שיש ל hdmi- היכולת להעביר על אותו כבל גם אודיו דיגיטלי מרובה ערוצים וגם וידאו. זה ייתרון משמעותי וגם נוח יותר לעבוד עם כבל בודד.
אני משער שגם יוכלו לשפר גם את האוזניות ולהוסיף דרייברים שיינצלו את היכולת להעביר יותר דאטא לאוזניות, כבר היום יש אוזניות שמדמות סראונד, אבל האפשרויות והשיפורים יגיעו עם הזמן...
גם המתח שמעביר הכבל יכול להיות מנוצל להגברה יותר איכותית.
קיצר אני כן רואה שיפור טכנולוגי אפשרי כתוצאה מהמעבר מ3.5...