כמה כושיות...
1. שלום, קניתי לפני 5 ימים LCD "37 של חברת SHARP, דגם LC-37AX5M
כרגע אני לא מרוצה מהטלויזיה, אני רואה מאוד לא טוב כדורגל או שידורים אחרים, ומרחק הצפייה שלי הוא סביר, 3 מטרים.
יש לי ממיר רגיל YES, הכסוף הקטן, ותהיתי עם יש איזו דרך לשפר את האיכות של התמונה, בחיבור יותר נכון של הכבלים או כבלים אחרים שישפרו את זה.
יש לי את החיבורים האלה הם זה עוזר:
VGA
HDMI
COMPONENT
VIDEO
ANT (אנטנה)
2. הבנתי ש-DVD מחברים ל-COMPONENT, ואכן ניסיתי, אך התמונה הייתה בשחור-לבן.
חיברתי עם כבל רגיל של בננה צהובה. יש פתרון?
3. האם אפשר לחבר את הפלייסטשיין 2 ל-COMPONENT ושלא יראו שחור-לבן?
כרגע אני לא מרוצה מהטלויזיה, אני רואה מאוד לא טוב כדורגל או שידורים אחרים, ומרחק הצפייה שלי הוא סביר, 3 מטרים.
יש לי ממיר רגיל YES, הכסוף הקטן, ותהיתי עם יש איזו דרך לשפר את האיכות של התמונה, בחיבור יותר נכון של הכבלים או כבלים אחרים שישפרו את זה.
VGA
HDMI
COMPONENT
VIDEO
ANT (אנטנה)
3. האם אפשר לחבר את הפלייסטשיין 2 ל-COMPONENT ושלא יראו שחור-לבן?
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
1. אלו כל הכניסות שיש ?Nixi כתב:1. שלום, קניתי לפני 5 ימים LCD "37 של חברת SHARP, דגם LC-37AX5M
VGA
HDMI
COMPONENT
VIDEO
ANT (אנטנה)
3. האם אפשר לחבר את הפלייסטשיין 2 ל-COMPONENT ושלא יראו שחור-לבן?...
בעיתי...
א. חיבור COMPOSITE (מה שקראת לו וידאו)
ב. קנית טרנסקודר להמרת סיגנל הממיר ל COMPONENT.
2. מיותר לשאול, אם העברת ב- DVD ל- COMPONENT ?
3. א. לא הבנתי, חיברת גם את ה- PS2 ורואים ש"ל ?
ב. ניתן לחבר PS2 ב- COMPONENT, אך צריך לקנות כבל מיוחד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שחור לבן משמעותו או שהמסך לא במצב נכון (לא מכוון נכון) או שנגן ה-DVD לא מכוון נכון, או שהכבלים לא מחוברים במקומות הנכונים.
לגבי חיבור ממיר. החיבור שלך הוא הגרוע ביותר כיום (קומפוזיט או "וידאו רגיל"). מכיוון שאין לך כניסת SVIDEO (אלא אם שכחת לציין אותה ברשימות) אז האופציה הבאה שלך היא חיבור קומפוננט.
במקרה כזה, אתה צריך TRANSCODER (תעשה חיפוש באתר + חיפוש במבצעי האתר). שיעביר לך מ-SCART RGB ל-קומפוננט.
עכשיו, לגבי DVD, החיבור האופטימלי עבורו במסך שלך הוא HDMI. בעלות לא גבוהה (כמה מאות ש"ח היום) אפשר לרכוש נגן DVD טוב עם יציאת HDMI.
זה יתן לך את התוצאות הטובות ביותר שאתה יכול לקבל כיום.
לגבי חיבור ממיר. החיבור שלך הוא הגרוע ביותר כיום (קומפוזיט או "וידאו רגיל"). מכיוון שאין לך כניסת SVIDEO (אלא אם שכחת לציין אותה ברשימות) אז האופציה הבאה שלך היא חיבור קומפוננט.
במקרה כזה, אתה צריך TRANSCODER (תעשה חיפוש באתר + חיפוש במבצעי האתר). שיעביר לך מ-SCART RGB ל-קומפוננט.
עכשיו, לגבי DVD, החיבור האופטימלי עבורו במסך שלך הוא HDMI. בעלות לא גבוהה (כמה מאות ש"ח היום) אפשר לרכוש נגן DVD טוב עם יציאת HDMI.
זה יתן לך את התוצאות הטובות ביותר שאתה יכול לקבל כיום.