האם יש אפליקציות לפלאפון שמאפשרים לו לתפקד כמקלדת/עכבר/שלט לטלוויזיה חכמה ?
-
alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 503
שמתי לב שהטלוויזיה שלי תומכת בעכבר / מקלדת אלחוטיים, אבל זה מסורבל ואין לי. הרבה יותר פשוט להשתמש במקלדת של הטאבלט / פלאפון ולהשתמש במסך מגע כעכבר מגע כדי לשלוט על הדברים השונים. מכיוון שזה גם ככה תקנים כללים ולא משהו ספציפי לייצרן / מסך מסויים הגיוני שיש אפליקציות לזה, מישהו מכיר / ממליץ ?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
ציין דגם נוכל לחפש בנושא.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

דגם של מה ? אם אני מבין נכון כל עכבר / מקלדת אלחוטיים אמורים לעבוד עם כל טלוויזיה שתומכת בזה, לא (בהנחה שזה BLUETOOTH ?)
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

דגם של הטלוזיה חברה.
-
alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

hisense m7000, למרות שהשאלה שלי היא יותר עקרונית בין טלוויזיה חכמה לפלאפון חכם..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
במפרט של הטלויזיה לא כתוב כלום על בלוטות'. בנוסף, כל חברה שמאפשרת שליטה כזאת עושה את זה עם אפליקציה משלה, אין איזו אפליקציה גנרית ששולטת בכל טלויזיה. אם אין אפליקציית שלט של הייסנס אז אי אפשר.
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
להייסנס יש פשוט אפליקציה שלהם בשביל זה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מה שכן אפשר לעשות עם הייסנס זה לשים אותה במצב cast ולדחוף אליה תכנים מהטלפון. לא עם אפליקציית שלט כלשהי אלא עם אופציית cast של אנדרואיד (עד כמה שאני יודע זה לא יעבוד עם אייפון).
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

·alonrod כתב:hisense m7000, למרות שהשאלה שלי היא יותר עקרונית בין טלוויזיה חכמה לפלאפון חכם.....
עדיין, צריך דגם להבין אם יש תמיכה או לא.
הרי אפלקציה של lg לא תעבוד על hisense
-
alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

נאמר לי מפורשות שהטלוויזיה תומכת מקלדת ועכבר אלחוטיים. ציוד שכזה לרוב עובד על BT, לכן חשבתי שבפלאפון עם BT יש אפליקציה שמדמה מקלדת ועכבר שכאלה, איפה אני נכשל לוגית ?
ואפשר לינק לאפליקציה של HISENSE ?
ואפשר לינק לאפליקציה של HISENSE ?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הכשל הוא שאתה מניח שאלחוטי = בלוטות'. יותר סביר להניח שאלחוטי = עם דונגל. תקנה מקלדת ועכבר עם דונגל, תחבר את הדונגל לאחת מכניסות ה-USB של הטלויזיה וזה יעבוד.
-
alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

מסתבר שלהייסנס יש אפליקציה בחנות, אבל גם ממשק מהגרועים שיש (אבל אולי צריך להתרגל) והמקלדת בעברית לא עובדת.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

כפי שנאמר לך, החיבור הוא לא בלוטוס.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
האם המקלדת והעכבר שהוא מנסה להציע זה משהו ייעודי או סתם מוצרים בשקל וחצי שאפשר לקנות ברשת ?
בכלל > איזה מקלדת ועכבר מומלצים ?
בכלל > איזה מקלדת ועכבר מומלצים ?
- se1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1294
alonrod
קרוב לודאי שכל מה שאני כותב למטה ידוע לך אבל גם אני התבלבלתי כשהתחלתי להתעניין בנושא ואולי זה יעזור למישהו.
אלה הם דברים שמתענינים בהם בדר"כ רק אחרי הרכישה ולא מבררים קודם לכן לפני רכישת מסך, כמו למשל יכולת
להקליד טקסט בעברית.
המוכרים בדר"כ לא יודעים או משיבים בחיוב שאין שום בעיה ואחרי הקניה יש עוגמת נפש.
שמוש במקלדת ועכבר בטלוויזיה הוא בדרך כלל כשרוצים להפעיל את מערכת ההפעלה "החכמה"
מהכורסה ולהשתמש באפליקציות שלה.כמו יוטיוב או קודי, לצורך גלישה בדפדפן ועוד
(בעיקר לצורך הקלדת טקסט וחיפוש למשל או לעבור בין הדפים השונים).
חלק מהמקלדות המתאימות למסך מגיעות עם עכבר מובנה או משטח מגע שמחליף את העכבר.
חשוב לברר מה היא מערכת ההפעלה של המסך (אנדרואידית, חלונות או אחרת) ולפי זה לבחור המקלדת.
אפשר לחבר מקלדת או עכבר אלחוטי למסך:
1) ע"י חיבור אלחוטי כלומר מקלדת אלחוטית או עכבר אלחוטי עם דונגל קטן שמתחבר ל USB שמאחורי המסך.
2) ע"י חיבור bluetooth שאמור להיות לכל מסך חכם מודרני. (אני רכשתי מקלדת בלוטוס כי רציתי להשתמש איתה בו זמנית עם המסך ועם הסטרימר שגם לו יש בלוטוס).
אם השימוש העיקרי של המקלדת שלך או העכבר זה רק למסך, עדיף לעשות זאת ע"י חיבור אלחוטי באמצעות דונגל USB שנשאר קבוע וזה חיבור פשוט ומהיר.
מוזר שלהייסנס אין בלוטוס. מציע שתחפש אולי תמצא אותו בהגדרות.
אפליקציות פלאפון בדר"כ משמשות כשלט רחוק, לפתיחה וסגירת המסך, מעבר בין כניסות, ווליום וכד' ואינם משמשים לכתיבה והקלדה.
לחלק מהחברות הגדולות (סוני, סמסונג, LG) יש אפליקציות חינמיות שעושות העבודה.
קרוב לודאי שכל מה שאני כותב למטה ידוע לך אבל גם אני התבלבלתי כשהתחלתי להתעניין בנושא ואולי זה יעזור למישהו.
אלה הם דברים שמתענינים בהם בדר"כ רק אחרי הרכישה ולא מבררים קודם לכן לפני רכישת מסך, כמו למשל יכולת
להקליד טקסט בעברית.
המוכרים בדר"כ לא יודעים או משיבים בחיוב שאין שום בעיה ואחרי הקניה יש עוגמת נפש.
שמוש במקלדת ועכבר בטלוויזיה הוא בדרך כלל כשרוצים להפעיל את מערכת ההפעלה "החכמה"
מהכורסה ולהשתמש באפליקציות שלה.כמו יוטיוב או קודי, לצורך גלישה בדפדפן ועוד
(בעיקר לצורך הקלדת טקסט וחיפוש למשל או לעבור בין הדפים השונים).
חלק מהמקלדות המתאימות למסך מגיעות עם עכבר מובנה או משטח מגע שמחליף את העכבר.
חשוב לברר מה היא מערכת ההפעלה של המסך (אנדרואידית, חלונות או אחרת) ולפי זה לבחור המקלדת.
אפשר לחבר מקלדת או עכבר אלחוטי למסך:
1) ע"י חיבור אלחוטי כלומר מקלדת אלחוטית או עכבר אלחוטי עם דונגל קטן שמתחבר ל USB שמאחורי המסך.
2) ע"י חיבור bluetooth שאמור להיות לכל מסך חכם מודרני. (אני רכשתי מקלדת בלוטוס כי רציתי להשתמש איתה בו זמנית עם המסך ועם הסטרימר שגם לו יש בלוטוס).
אם השימוש העיקרי של המקלדת שלך או העכבר זה רק למסך, עדיף לעשות זאת ע"י חיבור אלחוטי באמצעות דונגל USB שנשאר קבוע וזה חיבור פשוט ומהיר.
מוזר שלהייסנס אין בלוטוס. מציע שתחפש אולי תמצא אותו בהגדרות.
אפליקציות פלאפון בדר"כ משמשות כשלט רחוק, לפתיחה וסגירת המסך, מעבר בין כניסות, ווליום וכד' ואינם משמשים לכתיבה והקלדה.
לחלק מהחברות הגדולות (סוני, סמסונג, LG) יש אפליקציות חינמיות שעושות העבודה.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
- se1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1294
קראתי את תגובה 47 ולפיה אכן יש בלוטות׳ (באירופה).
אם יש לך בלוטות׳ בהיסנס זה חייב להופיע אצלך בהגדרות של המסך -setting.
משום שאתה חייב להכנס ל: הגדרות > בלוטות׳ כדי לעשות pairing עם מכשיר שיש לו בלוטות׳ בסמוך.
אם זה לא מופיע, אז יש בעיה.
אם יש לך בלוטות׳ בהיסנס זה חייב להופיע אצלך בהגדרות של המסך -setting.
משום שאתה חייב להכנס ל: הגדרות > בלוטות׳ כדי לעשות pairing עם מכשיר שיש לו בלוטות׳ בסמוך.
אם זה לא מופיע, אז יש בעיה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
האפליקציות שאני מכיר לשליטה מטלפון נייד כולן wifi בלבד. בכל מקרה אל תצפה להרים וגבעות מהייסנס. הסמארט שלהם לא מהמשובחים בשוק. אתמול למשל בהשקה של LG הראו לנו פיצ׳ר של מערכת ההפעלה החדשה שמאפשר להשתמש במסך המגע של הנייד כעכבר...
-
alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

למען הסר ספק, ל HISENSE יש אפליקציה בחנות שמתפקדת גם כעכבר במסך מגע, וגם כשליטה מהירה בכל מני דברים, רק שזה נראה ומרגיש קצת מיושן ולא עובד הכי כל הזמן (כנראה שצריך להתרגל). יש לאלפיקציה אפשרות גם לתפקד כמקלדת הקלדה וזה אכן עובד באנגלית, אבל אותיות בעברית לא עובדות (למרות שכמובן המסך תומך בהקלדה בעברית דרך השלט עצמו באופן איטי ומשגע).
-
alonrod
-
- חבר פעיל במיוחד

אין הגדרות bluetooth לטלוויזיה.