כמה שאלות לגבי 65" סמסונג דגם UA65JU6600
שלום לכולם, אני חדש פה
לפני רכישה של טלוויזיה די יקרה רציתי להתייעץ עם מי שמבין יותר ממני בתחום
אני מעוניין בטלוויזיה הזו -
http://www.samsung.com/nz/consumer/tv-a ... JU6600SXNZ
קודם כל, לא מצאתי כמעט סיקורים וחוות דעת. לא בעברית ולא באנגלית. איך זה?
מישהו כאן רכש אותה? מכיר מישהו שיש לו אותה? מרוצה ממנה?
אפילו כאן בפורום יש רק שרשור אחד שמזכיר אותה, ואין שם יותר מידי מידע לצערי
לגבי המפרט הטכני - לא ברור לי כל כך.
לא מצאתי את ערך ה BRIGHTNESS ,
הCONTRAST לא ממוספר, פשוט כתוב MEGA , למיטב הבנתי מגה אומר מליון - אבל אני לא יודע.
יש לי כמה כללי אצבע לחפש על פי הם כמו MHZ מעל 100. אבל באתר של סמסונג זה לא כ"כ ברור.
הבנתי שהם קוראים לזה CMR? איך זה שחלק מהטלוויזיות מגיעות ל1,200 וזו רק ל100? האם זה קריטי?
השאלה העיקרית שלי היא טווח המחירים, מה הקאטץ'
כשהתחלתי לחפש טלוויזיה, ראיתי סמסונג 65 אינץ קעורה תלויה במרכז החנות - עם תג מחיר קצת מרתיע של 27,000 ש"ח.
חזרתי הביתה ונכנסתי לזאפ, ונתקלתי בטלוויזיה המדוברת, UA65JU6600.
לטלוויזיה באותו גודל, קעורה גם כן, מאותו יצרן (SAMSUNG) ב 10,000. מה פשר ההבדל?
איך באותו גודל, אותה רזולוציה4K , אותו יצרן, שתיהן SMART, דגם שונה עולה פי 2.5 מאחר? מה שונה בדיוק?
איפה הקאטץ'?
האם זה אמור להדאיג אותי שככ קשה למצוא פרטים וסיקורים עליה? האם הופסק ייצור הדגם מסיבה כל שהיא?
שורה תחתונה
האם UA65JU6600 שווה את ה10,000 שלה?
קישור לזאפ-
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 36&noidx=1
עוד שאלה אם אפשר
ההבדל בין הקעורה לשטוחה הוא 1,000 שקל, סכום שאשמח להוציא אם באמת יש הבדל
שתיהם נראו מדהים בחנות, האם הקעורה באמת עדיפה?
תודה מראש על כל עזרה חברה!
לפני רכישה של טלוויזיה די יקרה רציתי להתייעץ עם מי שמבין יותר ממני בתחום
אני מעוניין בטלוויזיה הזו -
http://www.samsung.com/nz/consumer/tv-a ... JU6600SXNZ
קודם כל, לא מצאתי כמעט סיקורים וחוות דעת. לא בעברית ולא באנגלית. איך זה?
מישהו כאן רכש אותה? מכיר מישהו שיש לו אותה? מרוצה ממנה?
אפילו כאן בפורום יש רק שרשור אחד שמזכיר אותה, ואין שם יותר מידי מידע לצערי
לגבי המפרט הטכני - לא ברור לי כל כך.
לא מצאתי את ערך ה BRIGHTNESS ,
הCONTRAST לא ממוספר, פשוט כתוב MEGA , למיטב הבנתי מגה אומר מליון - אבל אני לא יודע.
יש לי כמה כללי אצבע לחפש על פי הם כמו MHZ מעל 100. אבל באתר של סמסונג זה לא כ"כ ברור.
הבנתי שהם קוראים לזה CMR? איך זה שחלק מהטלוויזיות מגיעות ל1,200 וזו רק ל100? האם זה קריטי?
השאלה העיקרית שלי היא טווח המחירים, מה הקאטץ'
כשהתחלתי לחפש טלוויזיה, ראיתי סמסונג 65 אינץ קעורה תלויה במרכז החנות - עם תג מחיר קצת מרתיע של 27,000 ש"ח.
איך באותו גודל, אותה רזולוציה4K , אותו יצרן, שתיהן SMART, דגם שונה עולה פי 2.5 מאחר? מה שונה בדיוק?
איפה הקאטץ'?
האם זה אמור להדאיג אותי שככ קשה למצוא פרטים וסיקורים עליה? האם הופסק ייצור הדגם מסיבה כל שהיא?
שורה תחתונה
האם UA65JU6600 שווה את ה10,000 שלה?
קישור לזאפ-
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 36&noidx=1
עוד שאלה אם אפשר
ההבדל בין הקעורה לשטוחה הוא 1,000 שקל, סכום שאשמח להוציא אם באמת יש הבדל
שתיהם נראו מדהים בחנות, האם הקעורה באמת עדיפה?
תודה מראש על כל עזרה חברה!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אם תבדוק תראה שכל יצרן מייצר את המוצרים בסדרות.Evydr כתב:שלום לכולם, אני חדש פה
להשאלה העיקרית שלי היא טווח המחירים, מה הקאטץ'
איפה הקאטץ'?...
לדוגמה בטלויזיות של סמסונג, יש סדרות מוצרים, החל מסדרה 4 עד סדרה 9, כולל כל הסדרות בין שני המספרים הללו.
ככל שעולים בסדרה, הטלויזיה טובה יותר מבחינת, איכות פאנל, יכולות עיבוד, וכו' וכו'.
אתה מדבר על טלויזיה מסדרה 6, וראית בחנות מסך מסידרה 9, כנראה UA65HU9000, לפי המחיר.
הנה השוואה קטנה של הסדרות (משנה שעברה אבל לא עקרוני)
https://www.quora.com/What-are-the-diff ... -7-8-and-9
לדוגמה בסדרה 9 (וגם
ערכי הבהירות והניגודיות מזמן איבדו כל קשר למציאות, ואין יכולת השוואה לפי ערכים אילו, כי כל יצרן מודד דברים אחרים, בתנאים אחרים, ומנפח מספרים כדי לעקוף את המתחרים, לפחות במספרים במפרט.
אני לא אוהב את הקעורות, התמונה טובה, אך המסך הקעור מגביל את אפשרות הצפייה מהצדדים, ובחדרים היחסית קטנים בארץ, כמעט תמיד יש אנשים שיושבים בזווית לא אופטימאלית, ויראו פחות טוב מאשר במסך שטוח.
תודה רבה על התגובה הזריזה והמקיפה
בהסתמך על הלינק שנתת, אין הבדל באיכות התמונה . אני טועה?
ההבדלים מתבטאים בעיצוב הטלוויזיה, בשלט חכם, מצלמה וrefresh rate וכדומה
אם בכל זאת ישנו הבדל באיכות, האם הוא ממש גדול? אני לא ראיתי אותן זו לצד זו
ואם אני לא יכול להסתמך על הספסיפיקציות, על מה כן? התבוננות בטלוויזיה בחנות?
האם לדעתך יש עוד טלוויזיה בטווח מחירים של עד 10,000 שאותה כדאי לי לשקול ?
על מה אתה ממליץ?
האם זאת נותנת את התמורה הכי טובה לכסף?
שוב תודה על העזרה
בהסתמך על הלינק שנתת, אין הבדל באיכות התמונה . אני טועה?
ההבדלים מתבטאים בעיצוב הטלוויזיה, בשלט חכם, מצלמה וrefresh rate וכדומה
אם בכל זאת ישנו הבדל באיכות, האם הוא ממש גדול? אני לא ראיתי אותן זו לצד זו
ואם אני לא יכול להסתמך על הספסיפיקציות, על מה כן? התבוננות בטלוויזיה בחנות?
האם לדעתך יש עוד טלוויזיה בטווח מחירים של עד 10,000 שאותה כדאי לי לשקול ?
על מה אתה ממליץ?
האם זאת נותנת את התמורה הכי טובה לכסף?
שוב תודה על העזרה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
בהחלט יש הבדל באיכות התמונה עם עלייה במעלה הסדרות.
יש כמה סוגי פאנלים. בסדרות יקרות מותקן פאנל טוב יותר מסדרות הכניסה.
אני סתם זורק מספר, ייתכן שכל עלייה של 2 סדרות, יש פאנל איכותי יותר.
כמו כן מעבדי וידאו טובים יותר, מנגנוני החלקת תנועה טובים יותר, ועד הרכבה וביקורת איכות טובות יותר.
פחות זליגות אור, שחורים טובים יותר, צבעים טובים יותר ו...
בהחלט רואים הבדלים כשהן אחת ליד השנייה.
הבעיה היא שהיצרנים לא טורחים לספר מה בדיוק ההבדלים, ולפעמים גם באותו דגם בדיוק יש פאנלים מיצרנים שונים ובאיכויות שונות.
חפש panel lottery
זו אכן בעיה לבחור, כי גם כשמסתכלים בחנות הטלוויזיות לא מוגדרות באותן הגדרות.
יש בטלויזיה ״מצב חנות״ שבו הבהירות והצבעים מוגברים מאוד כדי שהטלוויזיה תבלוט.
ככה לא רואים בבית.
אני מניח שאנשים בוחרים בעיקר לפי כמה כסף מוכנים להוציא על טלוויזיה, בניגוד לשאלה באיזו טלוויזיה התמונה מספיק טובה, ולקנות אותה למרות שהיא עולה חצי מחיר מהמחיר שתיכננו לשלם מראש.
אני כבר יותר מ 5 שנים לא הלכתי לראות טלויזיות אז אין לי מושג לגבי מחירים, השוואות, וכדאיות.
יש כמה סוגי פאנלים. בסדרות יקרות מותקן פאנל טוב יותר מסדרות הכניסה.
אני סתם זורק מספר, ייתכן שכל עלייה של 2 סדרות, יש פאנל איכותי יותר.
כמו כן מעבדי וידאו טובים יותר, מנגנוני החלקת תנועה טובים יותר, ועד הרכבה וביקורת איכות טובות יותר.
פחות זליגות אור, שחורים טובים יותר, צבעים טובים יותר ו...
בהחלט רואים הבדלים כשהן אחת ליד השנייה.
הבעיה היא שהיצרנים לא טורחים לספר מה בדיוק ההבדלים, ולפעמים גם באותו דגם בדיוק יש פאנלים מיצרנים שונים ובאיכויות שונות.
חפש panel lottery
זו אכן בעיה לבחור, כי גם כשמסתכלים בחנות הטלוויזיות לא מוגדרות באותן הגדרות.
יש בטלויזיה ״מצב חנות״ שבו הבהירות והצבעים מוגברים מאוד כדי שהטלוויזיה תבלוט.
ככה לא רואים בבית.
אני מניח שאנשים בוחרים בעיקר לפי כמה כסף מוכנים להוציא על טלוויזיה, בניגוד לשאלה באיזו טלוויזיה התמונה מספיק טובה, ולקנות אותה למרות שהיא עולה חצי מחיר מהמחיר שתיכננו לשלם מראש.
אני כבר יותר מ 5 שנים לא הלכתי לראות טלויזיות אז אין לי מושג לגבי מחירים, השוואות, וכדאיות.
Evydr
המסכים החדשים של סמסונג הם מסדרה K (J זה שנה שעברה , H לפני שנתיים, F לפני 3 שנים)
המסכים החדשים של סמסונג בגודל 65' מהסדרות הכי גבוהות (KS9500) לא עולים היום יותר מ-16K (הגיע הזמן באמת)
UA65HU9000 - זה מסך הדגל מלפני שנתיים ולצערי ישנם חנויות/אתרי אינטרנט ש -
שכחו לעדכן מחיר או שהם מחפשים פראייר .
הסדרות הקודמות ובכלל הסדרה הקודמת של סמסונג (סדרת J) הכילה מסכים מהסדרות הגבוהות (JSxxxx)
שמחירם היה רחוק מהמציאות בעיקר בגדלים 65' ומעלה (20K ומעלה).
השנה המחירים החלו לרדת כיוון שגודל 65' הופך כמעט לסטנדרט.
המסכים מסדרה JU (בעיקר JU6000, 6400 ו-6600) לא היו מוצלחים בשנה שעברה - ביחס למחירם וביחס למתחרות.
הסדרה הנוכחית היא KU בסדרות הרגילות ו- KS לסדרות הגבוהות .
היבואן הרשמי מביא השנה את הדגמים של אירופה , לא כמו בעבר ולכן האותיות UE ולא UA כמו בשנים הקודמות.
שים לב המחירים בזאפ בכלל לא משקפים מחיר נמוך.
תלך לכמה חנויות מקצועיות ותראה כי המחירים נמוכים יותר .
אישית הייתי ממליץ לך לחכות מעט (חודש בערך) שייכנסו הדגמים החדשים , גם ראש השנה אוטוטו מגיע וכנראה שיהיו מבצעים.
ואז - או שתרכוש דגם חדש במחיר הגיוני , או שתרכוש דגם איכותי מהסדרה קודמת (JS8000 ןמעלה)
המסכים החדשים של סמסונג הם מסדרה K (J זה שנה שעברה , H לפני שנתיים, F לפני 3 שנים)
המסכים החדשים של סמסונג בגודל 65' מהסדרות הכי גבוהות (KS9500) לא עולים היום יותר מ-16K (הגיע הזמן באמת)
UA65HU9000 - זה מסך הדגל מלפני שנתיים ולצערי ישנם חנויות/אתרי אינטרנט ש -
שכחו לעדכן מחיר או שהם מחפשים פראייר .
הסדרות הקודמות ובכלל הסדרה הקודמת של סמסונג (סדרת J) הכילה מסכים מהסדרות הגבוהות (JSxxxx)
שמחירם היה רחוק מהמציאות בעיקר בגדלים 65' ומעלה (20K ומעלה).
השנה המחירים החלו לרדת כיוון שגודל 65' הופך כמעט לסטנדרט.
המסכים מסדרה JU (בעיקר JU6000, 6400 ו-6600) לא היו מוצלחים בשנה שעברה - ביחס למחירם וביחס למתחרות.
הסדרה הנוכחית היא KU בסדרות הרגילות ו- KS לסדרות הגבוהות .
היבואן הרשמי מביא השנה את הדגמים של אירופה , לא כמו בעבר ולכן האותיות UE ולא UA כמו בשנים הקודמות.
שים לב המחירים בזאפ בכלל לא משקפים מחיר נמוך.
תלך לכמה חנויות מקצועיות ותראה כי המחירים נמוכים יותר .
אישית הייתי ממליץ לך לחכות מעט (חודש בערך) שייכנסו הדגמים החדשים , גם ראש השנה אוטוטו מגיע וכנראה שיהיו מבצעים.
ואז - או שתרכוש דגם חדש במחיר הגיוני , או שתרכוש דגם איכותי מהסדרה קודמת (JS8000 ןמעלה)
תודה רבה movieman, עכשיו הרבה יותר מובן לי
אם ככה, בתקציב של 10 אלף, באיזה מסך כדאי לי להתעניין?
מה להגיד למוכר בחנות? שאני מחפש JS בעשר או KS עד 11 ולקוות?
כי אני לא באמת מכיר ורק לפי זאפ בדקתי, וכל הדגמים שהזכרת קרובים לכפול ממה שאני יכול להוציא כרגע
למה JU לא היו מוצלחות?
אם ככה, בתקציב של 10 אלף, באיזה מסך כדאי לי להתעניין?
מה להגיד למוכר בחנות? שאני מחפש JS בעשר או KS עד 11 ולקוות?
כי אני לא באמת מכיר ורק לפי זאפ בדקתי, וכל הדגמים שהזכרת קרובים לכפול ממה שאני יכול להוציא כרגע
למה JU לא היו מוצלחות?
תוכל אולי לצרף קישור להשוואה כזאת של הדגמים מהשנה?Amir64 כתב:אם תבדוק תראה שכל יצרן מייצר את המוצרים בסדרות.......
לדוגמה בטלויזיות של סמסונג, יש סדרות מוצרים, החל מסדרה 4 עד סדרה 9, כולל כל הסדרות בין שני המספרים הללו.
ככל שעולים בסדרה, הטלויזיה טובה יותר מבחינת, איכות פאנל, יכולות עיבוד, וכו' וכו'.
אתה מדבר על טלויזיה מסדרה 6, וראית בחנות מסך מסידרה 9, כנראה UA65HU9000, לפי המחיר.
הנה השוואה קטנה של הסדרות (משנה שעברה אבל לא עקרוני)
https://www.quora.com/What-are-the-diff ... -7-8-and-9
לדוגמה בסדרה 9 (וגםיש מצלמה מובנית בטלויזיה, לדוגמה לשיחות וידאו בסקייפ, או לשליטה על הטלויזיה בתנועות ידיים ללא השלט.
ערכי הבהירות והניגודיות מזמן איבדו כל קשר למציאות, ואין יכולת השוואה לפי ערכים אילו, כי כל יצרן מודד דברים אחרים, בתנאים אחרים, ומנפח מספרים כדי לעקוף את המתחרים, לפחות במספרים במפרט.
אני לא אוהב את הקעורות, התמונה טובה, אך המסך הקעור מגביל את אפשרות הצפייה מהצדדים, ובחדרים היחסית קטנים בארץ, כמעט תמיד יש אנשים שיושבים בזווית לא אופטימאלית, ויראו פחות טוב מאשר במסך שטוח....
AMIR64 - ב-TV של סמסונג אין SKYPE.
החוזה שלהם נגמר לפני חודשיים - ואני מכיר לפחות 4 אנשים שמאוד נהנו מהפונקציה הזו .
סמסונג קצת ירו לעצמם ברגליים - במיוחד שהם מציעים למכירה מצלמה שלהם שרק היא יודעת לעבוד עם ה-TV ועם סקייפ .
חבל ...
החוזה שלהם נגמר לפני חודשיים - ואני מכיר לפחות 4 אנשים שמאוד נהנו מהפונקציה הזו .
סמסונג קצת ירו לעצמם ברגליים - במיוחד שהם מציעים למכירה מצלמה שלהם שרק היא יודעת לעבוד עם ה-TV ועם סקייפ .
חבל ...