טלויזיה מבית LG ותמיכה ב WIDI
היי,
יש לי מקרה מעניין ואני אשמח אם מישהו יוכל לבדוק את העניין אצלו.
רכשתי טלויזיה מדגם LG LF650Y לחברה בה אני עובד לצורך הצגה של תכנים ומצגות למיניהם.
והדבר היחידי שהיה ממש חשוב הוא האופציה בשכפול של מסך הווינדוס בתצורה אלחוטית בתקן WIDI .
והפלא של הפלא! זה לא עובד!
זה כאילו מנסה להתחבר והוא תקוע על מצב של Connecting ואז נכשל.
נבדקו כמה מחשבים מחברות שונות כמו HP ודל עם ווינדוס 10 לצורך העניין וגם סמאטרפונים.
פשוט אי אפשר לעשות SCREEN MIRRORING
מה שכן עובד למען האמת. זאת האופציה של CAST מהיוטוב שזה כן משדר את זה לטלויזיה.
נבדקה האופציה של עידכון קושחה-אנחנו משתמשים באחרונה
וכמו כן חובר לראוטר ל 5GHZ
ועדיין אותה תופעה.
בנתיים ח.י.... מקשקשים...
יש לי מקרה מעניין ואני אשמח אם מישהו יוכל לבדוק את העניין אצלו.
רכשתי טלויזיה מדגם LG LF650Y לחברה בה אני עובד לצורך הצגה של תכנים ומצגות למיניהם.
והדבר היחידי שהיה ממש חשוב הוא האופציה בשכפול של מסך הווינדוס בתצורה אלחוטית בתקן WIDI .
והפלא של הפלא! זה לא עובד!
זה כאילו מנסה להתחבר והוא תקוע על מצב של Connecting ואז נכשל.
נבדקו כמה מחשבים מחברות שונות כמו HP ודל עם ווינדוס 10 לצורך העניין וגם סמאטרפונים.
פשוט אי אפשר לעשות SCREEN MIRRORING
מה שכן עובד למען האמת. זאת האופציה של CAST מהיוטוב שזה כן משדר את זה לטלויזיה.
נבדקה האופציה של עידכון קושחה-אנחנו משתמשים באחרונה
וכמו כן חובר לראוטר ל 5GHZ
ועדיין אותה תופעה.
בנתיים ח.י.... מקשקשים...
נערך לאחרונה על ידי Piloter ב 22/08/2016 18:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
WiDi זו טכנולוגיה ישנה של אינטל. הסטנדרט שנתמך בטלוויזיות, ושלא קשור לאינטל (גם אם הם תומכים בו) הוא Miracast.
ב-Windows הייתי יכול לחשוב על כל מיני בעיות, כולל firewall, כרטיס רשת לא מתאים, דרייברים... אבל אם זה לא פועל מטלפונים, הייתי חושד דווקא במסך. בדקת על מסכים אחרים? אם אין עדכוני תוכנה ל-LG הזה, שקול לקנות מתאם Miracast נפרד, כגון:
https://www.amazon.com/Belkin-Miracast- ... B00HFAEBWG
ב-Windows הייתי יכול לחשוב על כל מיני בעיות, כולל firewall, כרטיס רשת לא מתאים, דרייברים... אבל אם זה לא פועל מטלפונים, הייתי חושד דווקא במסך. בדקת על מסכים אחרים? אם אין עדכוני תוכנה ל-LG הזה, שקול לקנות מתאם Miracast נפרד, כגון:
https://www.amazon.com/Belkin-Miracast- ... B00HFAEBWG