spotify אנדרואיד
שלום לכולם,
יש לי בעיה באפליקציה של סופטיפיי בוואן פלוס 3 שלי שכאשר המכשיר שלי מוגדר על שפה עברית האפליקציה קורסת לי עד שאני לא מחליף שפה לאנגלית
יש אפשרות לסדר בעיה זאת ללא החלפה של עברית כי זה מעצבן אותי השינוי של הצדדים והשמות של האפליקציות ברגע שאני מחליף שפה
יש לי בעיה באפליקציה של סופטיפיי בוואן פלוס 3 שלי שכאשר המכשיר שלי מוגדר על שפה עברית האפליקציה קורסת לי עד שאני לא מחליף שפה לאנגלית
יש אפשרות לסדר בעיה זאת ללא החלפה של עברית כי זה מעצבן אותי השינוי של הצדדים והשמות של האפליקציות ברגע שאני מחליף שפה
עשיתי בדיקה עם S7 edge שיניתי את הפלאפון לעברית ואכן קורס..
האפליקציה לא מתאימה לשפה ולא נראה לי שהם הולכים לעדכן את זה בזמן הקרוב..
אם יש לך רוט וxposed יש דרך לאלץ רק את האפליקציה של spotify לעבוד באנגלית ושאר הפלאפון בעברית
אם יש לך רוט וxposed יש דרך לאלץ רק את האפליקציה של spotify לעבוד באנגלית ושאר הפלאפון בעברית
נערך לאחרונה על ידי sabag123 ב 25/08/2016 20:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
· איך אני עושה את זה בעזרת הרוט?sabag123 כתב:עשיתי בדיקה עם S7 edge שיניתי את הפלאפון לעברית ואכן קורס..
אם יש לך רוט וxposed יש דרך לאלץ רק את האפליקציה של spotify לעבוד באנגלית ושאר הפלאפון בעברית...
·אם יש לך רוט וxposed אתה נכנס לxposed ומוריד מודל שנקרא "app settings" אחרי שאתה מוריד אותו תעשה reboot , תכנס לapp settings באפליקציות , תבחר spotify מהרשימה ותשנה את הlocal לenglishnati086 כתב:· איך אני עושה את זה בעזרת הרוט?.........
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אצלי הייתה בעיה דומה אבל היא נפתרה בעידכון גירסה משבוע שעבר.
אני על גירסה 6.0.0.864
אני על גירסה 6.0.0.864