IE800 למכירה מהירה ב1200
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- avikineret6
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התקשר אלי
0523498809
אבי
0523498809
אבי
אליאל ידידי ,
שלחתי הודעה בפייסבוק (תבדוק "באחר"). זכות קדימה לחברי מושב
שלחתי הודעה בפייסבוק (תבדוק "באחר"). זכות קדימה לחברי מושב
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
מיכאל תתחדש ואני מקווה בשבילך שהאוזניות באמת מקוריות ולא נקנו באיביי, המספר הסריאלי על האריזה לא מבטיח זאת:
http://www.head-fi.org/t/700604/fake-se ... t_11843756
http://www.head-fi.org/t/700604/fake-se ... t_11843756
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
בסוף מתברר משהאוזניות הן כנראה זיוף, כל הנסיונות שלי להגיע להבנה עם אליאל כשלו. למעשה הוא לא התכוון להחזיר לי את הכסף מהרגע שפניתי אליו אחרי שגיליתי סימנים המעידים על קח שהן זיוף...
הוא לא אמר לי מאיפה בדיוק קנה את האוזניות למרות ששאלתי (איביי קוריאה) הוא גם לא טרח לציין שהן עלו לו 250$ (אגב ביקשתי קבלה או לינק למכירה, הוא טוען שהוא מחק הכל והוא לא מוצא)
בקיצור, לבדוק פעמיים לפני שאתם קונים מהאיש ציוד, כי אחרי שתיקנו אין דרך חזרה...
הוא לא אמר לי מאיפה בדיוק קנה את האוזניות למרות ששאלתי (איביי קוריאה) הוא גם לא טרח לציין שהן עלו לו 250$ (אגב ביקשתי קבלה או לינק למכירה, הוא טוען שהוא מחק הכל והוא לא מוצא)
בקיצור, לבדוק פעמיים לפני שאתם קונים מהאיש ציוד, כי אחרי שתיקנו אין דרך חזרה...
זיוף יכול להגיע מ 3 מקורות
1. ייצור מקביל באותו מפעל שלא בידיעת החברה - זה המקרה הכי טוב כי בעצם מקבלים את אותו מוצר בדיוק כמו המקור
2. סדרה שלא עברה את הבדיקות מסיבה של פגם כזה או אחר ובמקום להשמיד את התוצרת מישהו שם עליה יד - במקרה זה תלוי במזל מהו הפגם וכמה הוא מורגש בזוג הספציפי שקנינו
3. נסיונות לשפר אלמנטים שונים באוזניה עבור הדגם הבא (IE800S ?) ושוב מסיבה כלשהי הוחלט לזרוק את התוצאה.
מסיבה זו אפשר למצוא זיופים מעולים (היה לי שעון יד מתוצרת יוקרתית שעלה 10 דולר ועבד שנים רבות) או זיופים דפוקים כמו כרטיס זיכרון של 256 ג'יגה במחיר 30 ש״ח אבל מאבד מידע
איך שלא יהיה , זה לא לעניין אם מישהו מחברי הפורום קונה זיוף ומוכר אותו כרגיל. אני אישית בודק בהסטורית מכירות של כל אחד שאני שוקל לקנות ממנו משהו
1. ייצור מקביל באותו מפעל שלא בידיעת החברה - זה המקרה הכי טוב כי בעצם מקבלים את אותו מוצר בדיוק כמו המקור
2. סדרה שלא עברה את הבדיקות מסיבה של פגם כזה או אחר ובמקום להשמיד את התוצרת מישהו שם עליה יד - במקרה זה תלוי במזל מהו הפגם וכמה הוא מורגש בזוג הספציפי שקנינו
3. נסיונות לשפר אלמנטים שונים באוזניה עבור הדגם הבא (IE800S ?) ושוב מסיבה כלשהי הוחלט לזרוק את התוצאה.
מסיבה זו אפשר למצוא זיופים מעולים (היה לי שעון יד מתוצרת יוקרתית שעלה 10 דולר ועבד שנים רבות) או זיופים דפוקים כמו כרטיס זיכרון של 256 ג'יגה במחיר 30 ש״ח אבל מאבד מידע
איך שלא יהיה , זה לא לעניין אם מישהו מחברי הפורום קונה זיוף ומוכר אותו כרגיל. אני אישית בודק בהסטורית מכירות של כל אחד שאני שוקל לקנות ממנו משהו
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
לא שולל את האפשרות שהן נשמעות בדיוק כמו המקוריות.
אבל, כמו שכתבתי בשרשור:
אפילו הצעתי לו שאלך להשוות מול מקוריות ואגלה שהן אכן זיוף, שאלתי אותו האם אז תחזיר לי את הכסף? והוא אמר לא, בקיצור לא נתן לי אופצייה בכל מקרה.
והצעתי את זה כי הן באמת נשמעות פצצה, ומי יודע, אולי הן נשמעות כמו מקוריות (אבל שוב, לא שזה משנה כרגע מבחינת המוכר)
אבל, כמו שכתבתי בשרשור:
אפילו הצעתי לו שאלך להשוות מול מקוריות ואגלה שהן אכן זיוף, שאלתי אותו האם אז תחזיר לי את הכסף? והוא אמר לא, בקיצור לא נתן לי אופצייה בכל מקרה.
והצעתי את זה כי הן באמת נשמעות פצצה, ומי יודע, אולי הן נשמעות כמו מקוריות (אבל שוב, לא שזה משנה כרגע מבחינת המוכר)