מעבר דירה ותליית טלוויזיה באמצעות זרוע

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
הקרנף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

אחותי עוברת דירה וצריכה כנראה לתלות את הטלוויזיה שלה (42 סמסונג) על זרוע בגלל אילוצי מקום.

מדובר ככל הנראה על קיר בטון ולא גבס, ככה שמהבחינה הזאת לא אמורה להיות בעיה, אבל בגלל שאני גר בבית עם קירות גבס, אני קצת לא מכיר את הדרך הנכונה לבצע את העבודה.

אשמח לקבל המלצה על זרוע שתעשה את העבודה והפנייה לסרטון או מדריך התקנה.

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

תן בוקס בקיר תדע אם הוא גבס או בטון.
דרך וודאית לברר. :)

בנוגע לשאלתך קודחים כמה חורים ושמים כמה דיבלים.
מודדים עם פלס שיצא ישר.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #3 

1- תקיש על הקיר (כמו שאתה מקיש על דלת), אם אתה מרגיש שזה קשה ושומעים את הדפיקה חלש, אז זה בלוק, אם לא שומעים את הדפיקה אז זו ייציקה של בטון.
אם הדפיקה חוזרת ממש חזק ואתה מרגיש שזה רך אז זה גבס.
אם זה גבס, תוותר על הרעיון של התלייה (אלא אם מישהו יגיב לי אחרת, כי לי אישית אין נסיון בזה).
כמו כן, קירות חיצוניים של בתים זה בלוק בטון.
2- תמדוד ותכנן אורך בקיר ומיקום ואורך זרוע שתצטרך, אולי לא תצטרך זרוע ורק מתקן תלייה.
תמדוד את הטלוויזיה מאחורה את אזורי החיבור (האם יש בכלל?) כדי שתדע מה אתה צריך לחפש ולקנות.
3- תלך לחנות ותתאר להם מה אתה צריך, או תחפש באינטרנט את המידות והמתקן.
4- במידה והזרוע שקנית לא כוללת את הדיבלים החזקים והטובים לבטון (ג'מבו) אז תלך למוכר בחנות כלי בניין ותתאר לו מה שאתה צריך בדיוק (לפעמים הם מציעים גם משהו אחר חוץ מג'מבו, אבל באפשרויות אחרות אני פחות מבין)

קידוח ומדידה הסבירו לך ממקודם (מקדח לקיר בגודל תואם, מקדחה חצי רוטטת, קודם כל מדידה וסימון חורים כנקודות עם עפרון, בדיקה עם פלס בין הנקודות שיהיה ישר)
בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”