מפסק WIFI לדוד חשמל
שלום לכולם,
נתקלתי במפסק הזה עם שליטת WIFI
האם מתאים לדעתכם לשליטה בדוד חשמל ?
הנתונים
Power: <=0.5WRate Voltage: 100-260V
Power Adapter: Without Power Adapter
Other Features: Control mode: Mobile APP;
Transmission mode: Wi-Fi communication;
Controlled lines: 1;
Control distance: infinity;
Power: 7A/1500W;
Platform: Android, iOS;
Working temperature: 0-55 degree
http://www.banggood.com/DIY-Wi-Fi-Wirel ... 19971.html
תודה,
נתקלתי במפסק הזה עם שליטת WIFI
האם מתאים לדעתכם לשליטה בדוד חשמל ?
הנתונים
Power: <=0.5WRate Voltage: 100-260V
Power Adapter: Without Power Adapter
Other Features: Control mode: Mobile APP;
Transmission mode: Wi-Fi communication;
Controlled lines: 1;
Control distance: infinity;
Power: 7A/1500W;
Platform: Android, iOS;
Working temperature: 0-55 degree
http://www.banggood.com/DIY-Wi-Fi-Wirel ... 19971.html
תודה,
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
ראשית מכוון שמדובר על מכשיר שקולט ומשדר WIFI הוא לא יכנס לארץ ללא אישור ייעודי.
שנית מכוון שמדובר על מכשיר שמעביר דרכו 220V לא הייתי רוכש מכשיר שלא נבדק ולא עבר תקינה בארץ.
בארץ יש מוצרים שעובדים בצורה תקינה עם כל האישורים הנדרשים.
[imgbig]https://i.imgur.com/HRvA5vm.jpg[/imgbig]
שנית מכוון שמדובר על מכשיר שמעביר דרכו 220V לא הייתי רוכש מכשיר שלא נבדק ולא עבר תקינה בארץ.
[imgbig]https://i.imgur.com/HRvA5vm.jpg[/imgbig]
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
באמת ·לא ברור ...אם יש אתר יש מישהו שם אבל איפה המוצר נמכר וכמה זמן יישאר באויר כי לא בא לי לקנות ולהישאר בלי אפליקציה עובדת (שרתי החברה) דיי בעייתי...golans1 כתב:יש מוצר או לא ?...
אם יש למישהו כאן ניסיון עם מכשיר עצמאי אשמח לשיתוף..
·JEXY כתב:ראשית מכוון שמדובר על מכשיר שקולט ומשדר WIFI הוא לא יכנס לארץ ללא אישור ייעודי.
[imgbig]https://i.imgur.com/HRvA5vm.jpg[/imgbig]...
המטרה שלך זה לעזור או לנסות למכור מוצרים משלך? לגבי השטויות שרשמת, אין שום בעיה להזמין מוצרי WIFI שמוצהר עליהם שהם עומדים בתקן כמו המתג הספציפי הזה שתואם תקן IEEE ידוע. אני הזמנתי המון מוצרי שמשדרים WIFI מסין והם הגיעו ללא בעיה או עיקוב. שנית, מה זה "מעביר 220V " המתח לא מעביר מתחף הוא מעביר זרם. על המתג רשות זרם ניתוק\חיבור מרבי של 10A שזה מספיק לכל דוד חשמל בארץ שכן ההגנה על דודים התקנית היא 10A בארץ. השפעת המתח היא בכל הקשור לפריצה בזמן הניתוק. גם כאן הוא עומד עד 250V. לא רואה שום בעיה, רק חשוב מבחינה בטיחותית שהמתג יהיה בעל מיתוק דו קוטבי, ז"א ניתוק של פאזה ואפס ולא רק פאזה. זה התקן הנדרש. כאן לפי התמונות של המוצר מבפנים נראה שיש רק ממסר יחיד, שאני לא מצליח לקרוא מה רשום עליו. יש ממסרים כפולים ויש חד קוטביים. ההיתי שולח שאלה למוכר ואם זה עם ניתוק כפול אז אין כל בעיה...
תודה Sexter !!!
זה ברור שזאת תשובה מגוחכת לגבי הWIFI ברור שניתן להכניס לארץ בלי שום בעיה (-:
לענין ניסיתי למצוא מפסק עם ניתוק כפול ולא מצאתי אם יש למישהו כאן לינק מאוד יעזור....
חשבתי שכאן בפורום מומחים לנושא הנ"ל ומצאתי רק מפסקים שמתחברים למערכת Z-WAVE
והסוויטצר עדיין בגדר נעלם ... JEXY רק טוען שיש מוצר , איפה מוכרים אותו? ומי נותן אחריות ?
לענין ניסיתי למצוא מפסק עם ניתוק כפול ולא מצאתי אם יש למישהו כאן לינק מאוד יעזור....
והסוויטצר עדיין בגדר נעלם ... JEXY רק טוען שיש מוצר , איפה מוכרים אותו? ומי נותן אחריות ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
·יש דברים שלא ניתן לפרט בגלל חוקי הפורום בגלל זה יש לך הודעה פרטית.motiz כתב:תודה Sexter !!!
והסוויטצר עדיין בגדר נעלם ... JEXY רק טוען שיש מוצר , איפה מוכרים אותו? ומי נותן אחריות ?...
[interest]נערך על ידי עפר: בעל עניין - נגד חוקי האתר[/interest]lanton כתב:האם יש חדש בעניין? אני גם התחלתי לחפש פתרון להדלקת הדוד מרחוק. לא נראה שיש פתרונות אחרים בחו״ל. וכמו שאמרו פה לפני נראה שהפתרון/ות הקיימים כבר לא באמת קיימים...
·נשמח לוידאו או הסבר איך מתקינים? איך אני יודע אם אני צריך "מעל הטיח" או "מתחת לטיח".amosexy כתב:·......
יש את הפתרון שלנו www.SmartGrade.co.il
המוצר בעל תו תקן ישראלי וברישיון משרד התקשורת....
ofralon כתב:·נשמח לוידאו או הסבר איך מתקינים? איך אני יודע אם אני צריך "מעל הטיח" או "מתחת לטיח"..........
·
יש הסבר התקנה באתר , כולל הוראות מפורטות מאוד בחוברת ההתקנה שמצורפת למוצר, בגדול יש לינק להורדת האפליקציה בחוברת ההוראות, לאחר מכן מחברים את הרכיב למתח , הוא נכנס למוד סריקה, מספקים לו את הפרטים דרך הממשק באפליקציה וזהו.
בנוסף וידאו-ים מפורטים יותר יעלו בהמשך, שים לב שלפי חוק החשמל , חיבור של רכיב חשמל בבית מחייב התקנה של חשמלאי מוסמך. ( חייב להצהיר על זה )
מעל הטיח \ מתחת לטיח זה עניין של אסתטיקה, אם הקיר שלך פתוח כבר ואתה רוצה את השקע נסתר יפה עמוק בקיר, אז מתחת לטיח,
במידה ולא ואין ברצונך לבצע התקנה מורכבת עם תיקון קיר אחר כך, אתה צריך את "מעל הטיח"
·amosexy כתב:·......
יש הסבר התקנה באתר , כולל הוראות מפורטות מאוד בחוברת ההתקנה שמצורפת למוצר, בגדול יש לינק להורדת האפליקציה בחוברת ההוראות, לאחר מכן מחברים את הרכיב למתח , הוא נכנס למוד סריקה, מספקים לו את הפרטים דרך הממשק באפליקציה וזהו.
בנוסף וידאו-ים מפורטים יותר יעלו בהמשך, שים לב שלפי חוק החשמל , חיבור של רכיב חשמל בבית מחייב התקנה של חשמלאי מוסמך. ( חייב להצהיר על זה )
מעל הטיח \ מתחת לטיח זה עניין של אסתטיקה, אם הקיר שלך פתוח כבר ואתה רוצה את השקע נסתר יפה עמוק בקיר, אז מתחת לטיח,
במידה ולא ואין ברצונך לבצע התקנה מורכבת עם תיקון קיר אחר כך, אתה צריך את "מעל הטיח"...
התכוונתי להתקנה הפיזית לא התוכנתית.
הדוד שלי כרגע הוא קופסת גוויס עם 3 מקומות, האם המוצר יתאים לי לקופסא הנ"ל?
כמו כן הייתי שמח לוידאו איך עושים את ההתקנה הפיזית.