מבקש חוות דעת על M7000 של Hisense

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Oxygen87 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום ושבוע טוב,

אני יודע שהייסנס לא נחשבת לטלוויזיית High End, אבל התקציב שלי כרגע לא מאפשר לי.
אני יותר מחפש Value for Money בטלוויזיות, התקציב שלי הוא נע בין 3-3.5K והגודל הוא 46-50 אינצ'.
אני מחפש טלוויזיית 4K (נשרפה לי הטלוויזיה ששירתה אותי נאמנות 4-5 שנים), חבר המליץ לי על הטלוויזיה
http://www.hisenseil.co.il/50M7000UWG

העניין הוא שאין הרבה ביקורות עליה, וביקורת אחת כן ראיתי:
http://www.smh.com.au/technology/gadget ... q7wwu.html

והוא רשם שם ש-
but it doesn't get the "Ultra HD Premium" or "Dolby Vision" stamp of approval. It's a 10-bit panel but it doesn't pump out 1,000-nit brightness (only 400 nits) so it can't quite match the fine detail of some more expensive televisions.

בכל מקרה - אשמח לדעות\המלצות של אנשים.
תודה

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

תעשה חיפוש קצר בפורום, כל כמה שעות מישהו כותב / שואל עליה...

Oxygen87 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

alonrod כתב:תעשה חיפוש קצר בפורום, כל כמה שעות מישהו כותב / שואל עליה...
...
·אוקיי, כנראה חיפשתי לפי הקיוורד הלא נכון, אבדוק שוב.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4295
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 479 פעמים

שליחה #4 

שאלה למי שמבין....
אני יודע לרכוש את ה K700 ב 500 ש"ח פחות מה M7000... (מדבר על דגמי ה 65")
מה עדיף ?

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #5 

השאלה מה אתה מקבל בתמורה לעוד 500. אם הבנתי נכון את הציטוט שהביא פותח השרשור, יש תמיכה מסויימת בHDR ויש פאנל 10Bit. זוג תכונות שלדעתי אין בדגם הישן יותר ולפחות על הנייר זה בהחלט שווה את התוספת (צריך לראות את ההבדל בעיניים כדי לענות בודאות)

Oxygen87 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

כרגע ראיתי עוד דגם שתופס לי את העין, UA50JU6400 של סמסונג.
איזו טלוויזיה מומלצת יותר לדעתכם ? (אני בעיקר אצפה בה בסרטים - הטלוויזיה תהיה מחוברת ישירות למחשב ב-HDMI)

עריכה:
מחיפוש קליל של ביקורות, משתמשים טוענים של-TV של סמסונג יש Judder issues.
מישהו יודע במה מדובר ? האם לבעלי ה-TV שציינתי מעלה באמת חווים תקלות מהסוג הזה ?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20184
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

זה לא תקלה, הסמסונג הזו לא תומכת ב24P ללא ג'אדר. לגבי ההייסנס אני לא יודע.

Oxygen87 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

TheCoolest כתב:זה לא תקלה, הסמסונג הזו לא תומכת ב24P ללא ג'אדר. לגבי ההייסנס אני לא יודע.
...
אהה אוקיי, כי רשמו ISSUES אז חשבתי שמדובר בתקלת יצרן, בסה"כ מדובר בחוסר תמיכה לפי מה שהבנתי ממך.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20184
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

הכוונה שלי היתה שזאת לא "תקלה", זו אכן "בעיה" (לפחות לאנשים שרגישים לזה), אבל זו לא תקלה. כמו שאומרים, זה By design.

credo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

איך הטלויזיה ביחד עם PS4?

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #11 

credo כתב:איך הטלויזיה ביחד עם PS4?
...
מדהימה.. אישית יש לי את ה50" ונהנה ממנה מאוד.
אם תרצה אני יוכל לעלות תמונות של כל מני משחקים, למרות שלא יודע כמה התמונה בפלאפון תחמיא למציאות.
צבעים מעולים ועמוקים, לא מרגיש Input lag(בטוח שיש אבל כנראה שלא גבוה..), תמונות חדות.. קיבלתי את הטלויזיה לפני שישה ימים ועיקר השימוש שלי היה PS4 ורואים מדהים.

האמת שאפילו השידורי SD לא כאלה גרועים כמו שציפיתי שיהיו.

לגבי ה 400ניטים לעומת 1000 - זה יותר משהו שקשור ל HDR לפי מה שקראתי ב AVFORUMS. אי אפשר להגיע ל HDR אמיתי עם 400 ניטים לפי מה שהם רשמו, אבל תכלס ה HDR מבחינתי זה סתם עוד תוספת, זה לא משהו שחיפשתי בטלויזיה בכל מקרה.
בספטמבר אגב אמור להיות עדכון שמוסיף HDR(או מה שהייסנס קוראים לו HDR..) ל HDMI 3+4 (מעדכן את הכניסה ל HDMI 2.0a) אז נראה מה באמת תהיה המשמעות של זה.

לדעתי, מבחינת תמונה, גם אם נניח והיא כן נופלת מהחברות הגדולות(למרות שאחרי התמונות שראיתי בFHD דרך יוטיוב, קשה לי מאוד להאמין.. המסך באיכות גבוהה ביותר, תענוג לעיניים) זה לא בהרבה - ובהתחשב במחיר, שטלויזיה כזאת של סמסונג תעלה לך לפחות פי 2, אז מבחינתי זאת לוקחת.

גם הסמארט לא רע, בסה"כ יש אפליקציות שימושיות(YT,PLEX,NETFLIX.. לא התעסקתי בסמארט יותר מדי חוץ מה YT)

עוד לא ראיתי אפילו תוכן 4K בטלויזיה האמת, אבל לפי מה שהבנתי ממשתמשים ב AVFORUMS, ב 4K התמונה בכלל נראית משוגע, וה1080P כבר מדהים.. אז מבחינת תמונה זה אומר הכל.
השחורים גם ממש טובים.
מסך דק והגימור של המסגרת יפה.
אישית אני נהנה ממנה מאוד, עברתי מ32" לזאת אז זה הבדל של שמים וארץ מבחינתי.
הבעיה היחידה שהייתה לי זה שראיתי כדורגל ופתאום התחילו תקיעות, אבל זה כי זה פתאום הפעיל לי את ההחלקת תנועה למרות שהיה רשום כבוי(אני מחליף מדי פעם בין מצב סטנדרטי למצב משחק כשאני רואה כדורגל כדי לראות הבדלים), אז הפעלתי מחדש את הטלויזיה וזה סידר את זה..
אחלה רמקולים גם.. מתכנן לקנות סאונדבר בעתיד, אבל יש אחלה סאונד ביחס לטלויזיה.

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לקרוא קצת ב AVFORUMS, יש נושא די ארוך שם.. בגדול כמעט כולם שם מרוצים מאוד מהמסך, לא זכור לי שראיתי מישהו(עברתי על כל הנושא) שלא נהנה מהמסך והחזיר אותו בגלל שהאיכות עצמה לא טובה או משהו בסגנון.. מי שהחזיר זה רק כאלה שהגיע להם שבור ולא רצו לחכות שיהיה מלאי חדש וכו' כי באירופה החיים קצת יותר פשוטים עם החזרות וזיכויים.

מוזמן לשאול מה שאתה רוצה לגבי המסך :)
אם מישהו מעוניין בתמונות של PS4 או משהו אחר תשלחו לי הודעה ואני אעלה..

credo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #12 

@NBMH
·
תודה על התגובה המצויינת!!!!
איפה קנית את הטלויזיה? עשית השוואה בעין בינה לבין החברות המובילות? ( סמסונג LG סוני)

ואשמח באמת לתמונה 2 של הטלויזיה ( במשחק וסתם שידור רגיל )

תודה :)

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

הוזמן 65

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

credo כתב:@NBMH
·
תודה על התגובה המצויינת!!!!
איפה קנית את הטלויזיה? עשית השוואה בעין בינה לבין החברות המובילות? ( סמסונג LG סוני)

ואשמח באמת לתמונה 2 של הטלויזיה ( במשחק וסתם שידור רגיל )

תודה :)
...
קניתי ישירות מאקזיט בת"א, אבל בעיקרון אם אין לך כרטיס של חבר במקרה אז עדיף להזמין מוואלה אני חושב.. יוצא זול יותר מאשר ישירות מאקזיט(האחריות דרך וואלה היא כמו דרך אקזיט ישירות - 3 שנים)
האמת שלא עשיתי השוואה, את ההייסנס לא ראיתי אפילו בחנות(קראתי עליה במשך שבועיים ופסלתי המון מסכים אחרים) אבל אחרי שראיתי גם כן כמה סרטוני טבע שאמורים להיות ב 4K(כרגע הYT תומך עד 1080P, בספטמבר יהיה גם 4K), אני יכול להגיד לך שהתמונה, לפחות בעין שלי, נראית לא פחות טוב מאשר במסכים של סמסונג שראיתי בחנויות(שהם מן הסתם מהסדרות הגבוהות של סמסונג, שעולים פי 3..)

אני עוד מעט אצלם כמה תמונות ואעלה :)

alonrod
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #15 

רשום בואללה שופס שהאחריות היא של אקזיט, לא כמו של.. גם לא נראה לי שלמסך כזה שמוכר יחסית נמוך יש יבוא מקבילי.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

alonrod כתב:רשום בואללה שופס שהאחריות היא של אקזיט, לא כמו של.. גם לא נראה לי שלמסך כזה שמוכר יחסית נמוך יש יבוא מקבילי.
...
זאת הייתה הכוונה שלי :P

sknelman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 9 פעמים

שליחה #17 

הי, יש לי 65", התקינו לי אותה בשבוע שעבר. סה"כ אני חושב שעשיתי בחירה טובה, למרות שיש לא מעט חסרונות. החסרון הכי גדול- שידור SD, פשוט על הפנים. אבל לא ראיתי אף TV בגודל 65" שה-SD שלה איכותי. לכן אני לא מתלונן.
באותו סכום ניתן לרכוש סדרות נמוכות של SAMSUNG\LG אבל 60" או סדרות יותר איכותיות של חברות יותר נחשבות בגודל 55". האמת שסדרות נמוכות לטעמי לא יותר איכותיות מ-M7000 ואם להשוות 55" איכותית ל-65" של HISENSE, אז אני מעדיף את 65.
בקיצור, טלויזיה לא רעה, אבל לא טופ של הטופ, לדעתי תמורה מצויינת למחיר. מקבלים הרבה טלויזיה בינונית במעט כסף.
לגבי אמינות - נדע עם הזמן.

לגבי הרכישה- אני יכול להמליץ על חנות CROSSOVER(נמצאים גם בפורום זה), חנות בתל-אביב, אבל לא חייבים להגיע לשם, אני קבלתי שרות מעולה והמחיר, אני מניח, לא יותר יקר מה-WALLASHOPS.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

@sknelman

אם יורשה לי להוסיף את רשת "אבי סופר" ,שם מצאתי מחיר זול יותר מהאפשרויות האחרות, אגב crossover זאת חברת בת שלהם...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”