Motorola Moto G4 16GB SIM-Free Smartphone - Black
קישור:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1
מחיר עד הבית: 154 פאונד אנגלי עד הבית, בערך 790 ש"ח כולל עמלת המרה של כ.א.
העלית נקודה מעניינת כי נראה לי שהדגם שבחרתי (השחור) הוא לא ה Dual SIM אבל לא שמתי לב שהתדרים שונים בין הדגמים.a_yaron כתב:כשיגיע תעדכן מה הדגם המדויק של המכשיר בבקשה.
כשהזמנתי בחרתי בדגם הDual SIM בגלל ששם בתאור הופיע הדגם המדויק (XT1622) ויכולתי לבדוק את התמיכה בתדרים (תומך בכולם)
אז המחיר היה זהה בשתי המכירות.
הבת שלי מאוד מרוצה מהמכשיר.
ירון...
המכשיר הגיע בזמן מדהים של 4 ימים ו 8 שעות מאנגליה.gilg7 כתב:הזמנתי ממש עכשיו ואישתי אפילו לא יודעת שטלפון חדש עוד מעט בדרך אליה (אז במקום להעיר אותה, אני כותב פה)
Motorola Moto G4 16GB SIM-Free Smartphone - Black
קישור:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1
מחיר עד הבית: 154 פאונד אנגלי עד הבית, בערך 790 ש"ח כולל עמלת המרה של כ.א.
גיל...
הדגם הוא XT1622.a_yaron כתב:תתחדש
מה הדגם המדויק של המכשיר ?
הספק שהגיע הוא ספק חלש של 0.5A בלבד, אצלי הוא הלך ישר לפח.
ירון...
כן, גם הוא עם סים כפול שכחתי לציין.a_yaron כתב:אז גם הוא סים כפול למרות שלא כתוב כמו הלבן שרכשתי, אמזון מתקמצנים בתאור המוצר.
ירון...

לבת שלי יש J7 2015 והיא מאוד מרוצה, היא צופה המון בוידאו , איכות הצפיה מצויינת והמכשיר לא מתחמם יותר מידי.firebird כתב:אני ויתרתי על קניית המוטו G4 לבן שלי כי קראתי על בעית ההתחממות שייש לו בזמן משחקים וצפיה בוידאו.
אלו השימושים העיקריים של הבן שלי לכן פסלתי אותו וקניתי לו J7 2016...
·gilg7 כתב:לבת שלי יש J7 2015 והיא מאוד מרוצה, היא צופה המון בוידאו , איכות הצפיה מצויינת והמכשיר לא מתחמם יותר מידי.......
המצלמה שלו סבירה מאוד.
לגבי ה Moto G4: עוד מעט תתחיל שנה"ל ואשתי תצלם תמונות, רק אז אוכל להתרשם.
גיל...
לא לכעוס, יש לי את הקצב שלי. הטלפון אצל אישתי כל היום ועד שהוא מונח על השולחן בבית פנוי זה אומר שגם אישתי סוף סוף פנויהb2k כתב:·......
תגיד לי ... כל כך קשה לעשות 3 תמונות בטלפון ולתת חוות דעת...?
בשביל זה לחכות שתתחיל שנת הלימודים?
זה לא מבזבז את הזיכרון...ואפשר למחוק...
אני הזמנתי Moto G4 dual sim באותו מחיר. (המחיר הזה היה במוצאי שבת. 128 GPB)...
·gilg7 כתב:לא לכעוס, יש לי את הקצב שלי. הטלפון אצל אישתי כל היום ועד שהוא מונח על השולחן בבית פנוי זה אומר שגם אישתי סוף סוף פנויה......
אז אני שוכח לקחת אותו ולצלם באותן שעות.
בגלל זה אני מחכה שהיא תצלם כמה תמונות בעצמה ויהיו לי אותן מייד במחשב דרך הגיבוי האוטומטי לענן של גוגל-תמונות.
אבל אם זה ממש מעניין אני אשתדל בפעם הבאה שהוא יהיה פנוי לצלם בתוך הבית ולהעלות תמונה או שתיים.
תתחדש על הטלפון
גיל...
שים לב ש Moto G G3 הוא אומנם מ 2015 אבל בגודל 5" ויותר זול מה G4. בנוסף יש לו עמידות מלאה למים עד עומק 1.5 מטר, ז"א שאפשר לטבול אותו באקווריום (כולם יודעים איפה תיהיה הטבילה האמיתית).דודיפלצת כתב:תודה על השיתוף. מעניין איך ה-moto g4 play.
יותר יתאים לנו בגלל הגודל (5" במקום 5.5")...