מערכת שליטה ובקרה של SAVANT לאודיו\וידאו או פשוט בקר IR + עינית
-
pointBreak
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני כרגע בונה בית פרטי חדש ומאחר ויש לי כמה ריכוזים ראשיים של מכשירים עבור טלוויזיות\רמקולים בבית, לא בסמיכות לטלווזיות\רמקולים אלא בארונות סגורים, עליי להחליט האם את מערכת השליטה והבקרה למכשירים אבצע דרך SAVANT, שהיא מערכת סגורה שבעצם מתחברת דרך עיניות למכשירים ויש לה תוכנת שליטה ובקרה לכל מכשיר דרך IPHONE\IPAD, או דרך חיבור פשוט של עיניות IR למכשירים השונים ושליטה דרך השלטים השונים של כל מכשיר.
יש לציין שמערכת ה SAVANT היא משמעותית יקרה יותר. יכולה להסתכם בכ 20,000 ש"ח לעומת 2000 ש"ח לתפעול הפשוט דרך עיניות. החסרון המשמעותי היחידי דרך עיניות הוא הצורך להשתמש בכל השלטים השונים, או לחילופין דרך אפליקציות יעודיות של המכשירים ל IPHONE\IPAD.
האיזורים בבית הם:
ריכוז עבור אזור הסלון, מטבח והגינה.
ריכוז עבור חדר קולנוע
ריכוז עבור חדר שינה הורים
המכשירים עבור הטלוויזיות בחדרי הילדים יהיו בסמיכות לטלוויזיות.
אשמח אם תוכלו לתת את חוות דעתכם על הבחירה שעליי לבצע שכן אני מתבלט מאד בעניין.
איני בטוח כלל שהיכולת לשלוט על כל המכשירים\טלווזיות בבית דרך אפליקציה אחת, לעומת שימוש בכלל השלטים או באפליציות נפרדות לכל מכשיר, שווה את הסכום הגבוה הזה.
תודה.
אני כרגע בונה בית פרטי חדש ומאחר ויש לי כמה ריכוזים ראשיים של מכשירים עבור טלוויזיות\רמקולים בבית, לא בסמיכות לטלווזיות\רמקולים אלא בארונות סגורים, עליי להחליט האם את מערכת השליטה והבקרה למכשירים אבצע דרך SAVANT, שהיא מערכת סגורה שבעצם מתחברת דרך עיניות למכשירים ויש לה תוכנת שליטה ובקרה לכל מכשיר דרך IPHONE\IPAD, או דרך חיבור פשוט של עיניות IR למכשירים השונים ושליטה דרך השלטים השונים של כל מכשיר.
יש לציין שמערכת ה SAVANT היא משמעותית יקרה יותר. יכולה להסתכם בכ 20,000 ש"ח לעומת 2000 ש"ח לתפעול הפשוט דרך עיניות. החסרון המשמעותי היחידי דרך עיניות הוא הצורך להשתמש בכל השלטים השונים, או לחילופין דרך אפליקציות יעודיות של המכשירים ל IPHONE\IPAD.
האיזורים בבית הם:
ריכוז עבור אזור הסלון, מטבח והגינה.
ריכוז עבור חדר קולנוע
ריכוז עבור חדר שינה הורים
המכשירים עבור הטלוויזיות בחדרי הילדים יהיו בסמיכות לטלוויזיות.
אשמח אם תוכלו לתת את חוות דעתכם על הבחירה שעליי לבצע שכן אני מתבלט מאד בעניין.
איני בטוח כלל שהיכולת לשלוט על כל המכשירים\טלווזיות בבית דרך אפליקציה אחת, לעומת שימוש בכלל השלטים או באפליציות נפרדות לכל מכשיר, שווה את הסכום הגבוה הזה.
תודה.
חח מה 20 אלף במערכת סגורה?
Harmony hub + שני מעבירי IR כאלה יתנו לך לשלוט בכל מכשיר שתרצה ב-3 חדרים נפרדים, דרך שלט מרכזי / דרך אפליקציה בטלפון/טאבלט / דרך מערכת בית חכם אוטומטית (vera וכו') - ויעלו פחות מעשירית.
Harmony hub + שני מעבירי IR כאלה יתנו לך לשלוט בכל מכשיר שתרצה ב-3 חדרים נפרדים, דרך שלט מרכזי / דרך אפליקציה בטלפון/טאבלט / דרך מערכת בית חכם אוטומטית (vera וכו') - ויעלו פחות מעשירית.
-
pointBreak
-
- חבר שרק התחיל

@Enc0der
·
כל הסיפור הוא כמה הפתרון שלך הוא USER FRIENDLY ובסופו של דבר אתה לא חוזר לשלטים האורגינליים.
אני לא חושב שהפתרון שהצעת הוא ברמה של SAVANT, ואני חושב שאם אתה כבר עושה שליטה אוניברסלית, היא אמורה להיות טובה מאד.
כרגע ראיתי סרטון שמסביר על המערכת שהצעת, הביקורת הייתה נוראית. אמרו שזה הכי לא USER FRIENDLY בעולם.
·
כל הסיפור הוא כמה הפתרון שלך הוא USER FRIENDLY ובסופו של דבר אתה לא חוזר לשלטים האורגינליים.
אני לא חושב שהפתרון שהצעת הוא ברמה של SAVANT, ואני חושב שאם אתה כבר עושה שליטה אוניברסלית, היא אמורה להיות טובה מאד.
כרגע ראיתי סרטון שמסביר על המערכת שהצעת, הביקורת הייתה נוראית. אמרו שזה הכי לא USER FRIENDLY בעולם.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ה-Logitech זה למעשה שלט אוניברסאלי מוצלח, בעוד ש-SAVANT היא מערכת שליטה חכמה על כל המשתמע מכך - אין מה להשוות בין שני העולמות האלה.
עם זאת, ל-SAVANT בהחלט יש אלטרנטיבות (ולדעתי חלקן מוצלחות יותר, וגם יותר זולות ולא במעט) שחד משמעית ראוי לשקול.
עם זאת, ל-SAVANT בהחלט יש אלטרנטיבות (ולדעתי חלקן מוצלחות יותר, וגם יותר זולות ולא במעט) שחד משמעית ראוי לשקול.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
pointBreak
-
- חבר שרק התחיל

@MarioMan
·
אתה יכול לתת דוגמאות בבקשה למערכות שלא נופלות מה SAVANT וזולות יותר?
·
אתה יכול לתת דוגמאות בבקשה למערכות שלא נופלות מה SAVANT וזולות יותר?
·pointBreak כתב:@Enc0der
·
אני לא חושב שהפתרון שהצעת הוא ברמה של SAVANT, ואני חושב שאם אתה כבר עושה שליטה אוניברסלית, היא אמורה להיות טובה מאד....
לא הבנתי מה לא אוניברסלי בהרמוני, זה בדיוק מה שזה.
הוא יודע לשלוט בכל המכשירים בבית שפועלים על IR / WIFI /BT, כולל יצירת activities שמפעילים רצף של פעולות - למשל Watch Movie שידליק את המקרן, יוריד את המסך, יכבה את האורות, יסגור את התריסים ויפעיל את ה-Kodi על עמוד רשימת הסרטים.
בשילוב עם מערכת z-wave (למשל vera) ניתן לעשות איתו כבר בערך הכל.
מה יש ב-savant הזה שאי אפשר לעשות עם vera+harmony hub?
·pointBreak כתב: כרגע ראיתי סרטון שמסביר על המערכת שהצעת, הביקורת הייתה נוראית. אמרו שזה הכי לא USER FRIENDLY בעולם....
לא יודע מה ראית אבל מי שטוען שההרמוני hub הוא לא user friendly (ועוד "הכי לא בעולם") הוא לא אדם משכיל במיוחד.