מחפש DAC למונטורים אקטיביים.
-
IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אז התחדשתי לי ברמקולים, LSR305, עכשיו יש עניין כזה, אני צריך DAC, למרות שלטעמי הסאונד שמוציא המחשב מצויין, ברגע שמאמצים את המחשב מעבר לשמיעת מוזיקה עובר הרבה רעש לרמקולים, לכן הפתרון המתבקש הוא DAC, העניין הוא שאני צריך משהו עם Pre-amp, חשבתי על קניה של DAC נפרד וכל מני Pre-amps פאסיביים אבל רובם עם ביקורות רעות על בעיות איזון בין שני הערוצים, ומשהו לדוג' כמו ה-Schiit Sys שעולה 50$ פשוט לא משתלם להביא לארץ בגלל המחיר.
אחד הפתרונות הפופולארים הוא ה- AudioEngine D1, מגבר אוזניות סביר (יהיה מעל ומעבר ל-SRH440 וה-HD598 שברשותי, שממש לא זקוקים להגברה כלשהי), יציאת Pre-outs למוניטורים ו-DAC שלפי הרשת לא רע בכלל. אבל המחיר קצת מתריע בשביל מוצר יחסית ישן ונטול פי'צרים, מצד שני הוא פתרון שלפחות לפי האינטרנט הוא בטוח ואי אפשר באמת להתאכזב אחרי ששומעים אותו.
פתרון אחר שרץ הרבה בפורומים האמריקאים הוא ה-Micca Origen+, שעולה 109$ מול 169$, שנותן את אותם הפיצ'רים של ה-D1 ומעבר לזה עם תמיכה ב-DSD (שאני לא צריך) מתג בין יצאת האוזניות לבין יציאת ה-PreOut האחורית, Gain Switch ועד כמה שאני שמעתי יריץ אוזניות כבדות יותר במעט מה-D1 (בסופו של דבר שניהם USB Powered ומוגבלים מהבחינה הזאת), הוא מגיע עם בורר ווליום אנלוגי שזה סוג של חסרון אבל המיקום והגודל מצויינים, ובאופן כללי נראה כמו חבילה כוללת דיי טובה, החסרון העיקרי הוא שהמוצר מיועד לשוק האמריקאי בלבד אז צריך להשתמש בחברת שליחיות מה שאומר שירות ואחריות לא ממש קיימים. והמחיר מטפס באופן חד לאזור ה-800 שקל, שזה מאוד קרוב ל~900 שה-D1 נמכר בו, את השני אפשר להשיג בארץ עם אחריות ושירות...
אז אני כרגע לא כל כך יודע מה לעשות, יש גם אופציות נוספות ששמעתי עליהן כגון ה-DragonFly, למרות שה-FormFactor בסגנון הזה לא נראה אטרקטיבי במיוחד, אם כי לפי מה ששמעתי הסאונד שהוא מוציא מצויין. במקרה חבר הזמין לעצמו Focusrite Solo מהדור החדש, אני כנראה אבדוק אם באמת לא עובר רעש בחיבור ה-USB ואז אולי משהו כמו ה-DragonFly באמת יהיה אטרקטיבי, אחרת זה חייב להיות משהו עם כניסה אופטית.
אחד הפתרונות הפופולארים הוא ה- AudioEngine D1, מגבר אוזניות סביר (יהיה מעל ומעבר ל-SRH440 וה-HD598 שברשותי, שממש לא זקוקים להגברה כלשהי), יציאת Pre-outs למוניטורים ו-DAC שלפי הרשת לא רע בכלל. אבל המחיר קצת מתריע בשביל מוצר יחסית ישן ונטול פי'צרים, מצד שני הוא פתרון שלפחות לפי האינטרנט הוא בטוח ואי אפשר באמת להתאכזב אחרי ששומעים אותו.
פתרון אחר שרץ הרבה בפורומים האמריקאים הוא ה-Micca Origen+, שעולה 109$ מול 169$, שנותן את אותם הפיצ'רים של ה-D1 ומעבר לזה עם תמיכה ב-DSD (שאני לא צריך) מתג בין יצאת האוזניות לבין יציאת ה-PreOut האחורית, Gain Switch ועד כמה שאני שמעתי יריץ אוזניות כבדות יותר במעט מה-D1 (בסופו של דבר שניהם USB Powered ומוגבלים מהבחינה הזאת), הוא מגיע עם בורר ווליום אנלוגי שזה סוג של חסרון אבל המיקום והגודל מצויינים, ובאופן כללי נראה כמו חבילה כוללת דיי טובה, החסרון העיקרי הוא שהמוצר מיועד לשוק האמריקאי בלבד אז צריך להשתמש בחברת שליחיות מה שאומר שירות ואחריות לא ממש קיימים. והמחיר מטפס באופן חד לאזור ה-800 שקל, שזה מאוד קרוב ל~900 שה-D1 נמכר בו, את השני אפשר להשיג בארץ עם אחריות ושירות...
אז אני כרגע לא כל כך יודע מה לעשות, יש גם אופציות נוספות ששמעתי עליהן כגון ה-DragonFly, למרות שה-FormFactor בסגנון הזה לא נראה אטרקטיבי במיוחד, אם כי לפי מה ששמעתי הסאונד שהוא מוציא מצויין. במקרה חבר הזמין לעצמו Focusrite Solo מהדור החדש, אני כנראה אבדוק אם באמת לא עובר רעש בחיבור ה-USB ואז אולי משהו כמו ה-DragonFly באמת יהיה אטרקטיבי, אחרת זה חייב להיות משהו עם כניסה אופטית.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני עם מוניטורים krk שמחוברים ישירות לodac בrca, שמחובר גם ב3.5 לo2 ואזניות. השליטה בווליום רמקולים היא דיגיטלית וזה לא אופטימלי, עד שאמצא דרך להביא sys בזול. עדיין לאחר מספר נסיונות זה החיבור החביב עלי, בהשוואה fiio e17/ behringer u202 /udac 3. הudac 3 יכול להתאים ולעניין כי יציאת rca שלו מושפעת מכפתור הווליום והיה פחות מ70 דולר במאסדרופ. הבעיה שמכמה השוואות לא מדעיות שעשיתי הוא נשמע פחות טוב מodac ולכן עבר להאזנה פחות קריטית במשרד.
-
IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

האמת שראיתי את uDac3 בעבר, כשחיפשתי בעיקר "Dac Headphone amp" לרכישה (שבסוף וויתרתי עליה כי תכלס הייתי מרוצה עם האוזניות מכרטיס הקול המובנה) אבל דווקא לא קראתי עליו את הביקורות הכי מחמיאות, מה שכן בכל מקרה הוא כרגע לא נמכר במאסדרופ אחרת באמת למחיר הזה הייתי שוקל אותו. שכן גם אם הוא לא טוב כמו ה-Odac זה עדיף מכרטיס הקול המובנה והרעש שהוא יוצר.. במיוחד בהשוואה ל-Sys שגם חשבתי לקנות אבל המוצרים של Schiit פשוט לא מתשלמים לרכישה בארץ ברשת, עלויות המשלוח והמיסים פשוט הורסים מוצר שעל הנייר ב-300$ (לגרסאות ה-Uber של הModi והMagni שמוסיפות Pre-Out למגבר בשביל רמקולים ועוד כניסות אודיו ל-DAC) הוא קומבו מצויין.. כנראה פחות כשהמחיר מטפס לאזור ה-1500 שקל לצערי.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לי 2 DAC בבית. אחד של טדי פרדו והשני הוא Apogee Groove המשמש אותי כמגבר אוזניות. זה של טדי מעולה אבל כנראה לא עומד בקריטריוני המחיר שלך. ה Groove לעומת זאת נראה בדיוק מה שאתה רוצה, אם כי הוא יקר בהרבה מה Dragonfly.
אני לא יכול להשוות בין שני ה DAC כי הם משמשים למטרות שונות, אבל אם תחליט להגדיל את התקציב שלך אני יכול להמליץ על המוצרים של טדי בלב שקט. היות והוא גם משלנו ותושב הארץ אז זה גם עושה טוב לתעשיה המקומית.
בכל מקרה,הרשה לי לתת לך עצה אם החלטת לחבר DAC דרך ה USB. תקנה גם Audioquest Jitterbug. עד עכשיו לא ברור לי בדיוק איך זה עובד, אבל יש לו בהחלט השפעה חיובית בכמה מקרים.
אני לא יכול להשוות בין שני ה DAC כי הם משמשים למטרות שונות, אבל אם תחליט להגדיל את התקציב שלך אני יכול להמליץ על המוצרים של טדי בלב שקט. היות והוא גם משלנו ותושב הארץ אז זה גם עושה טוב לתעשיה המקומית.
בכל מקרה,הרשה לי לתת לך עצה אם החלטת לחבר DAC דרך ה USB. תקנה גם Audioquest Jitterbug. עד עכשיו לא ברור לי בדיוק איך זה עובד, אבל יש לו בהחלט השפעה חיובית בכמה מקרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

טוב, אז אחרי יומיים של כאב ראש, עשיתי את צעד ה"F*ck-it" והזמנתי את HIFIME SABRE 9018 USB DAC, לא יודע אם עשיתי את הבחירה החכמה, או הכי מתאימה לי, גרסת הAsync היקרה יותר (89 מול 69) לא כל כך הלהיבה אותי עם העובדה שלווליום יש רק 8 שלבים, (לא ששליטת הווליום הדיגיטילית של ה-DAC עצמו מרשימה אותי.. אבל עדיין, זה היה משהו שנשמע לא כל נוח, מקווה שלא לגמרי התאכזב כשיגיע, הבעיה העיקרית היא חוסר הנוחות בשילוב עם אוזניות, משהו שאולי איזה מתג 3.5MM יכול לסדר.. קצת מאכזב שלא מצאתי משהו מעניין יותר בטווח התקציב הזה. אולי בעתיד אוכל לשלב אוזניות חדשות+מגבר אוזניות רציני (כמו הMagni 2 Uber עם יציאת ה-pre שלו) ולשמור את ה-DAC לאחר כך..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
מצטער שאני נדחף לאשכול אבל אשמח אם תוכל לייעץ לי בתור אחד שחקר קצת על הנושא.. אני גם קרוב לרכישה של ה LSR305 שישמשו כרמקולים למחשב לא מעבר ואני גם בדילמה איך לחבר אותם בצורה הכי אפ'טיבית... הציעו לי לרכוש את זה: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7767
השאלה אם זה לא פתרון יקר מידי ואפשר למצוא דרך זולה יותר ללא צורך בחיבור אוזניות וציוד נוסף.
יש גם טת ה JBL NANO PATCH שנמכר ברוב החנויות בחו"ל כBUNDLE עם ה305
השאלה אם זה לא פתרון יקר מידי ואפשר למצוא דרך זולה יותר ללא צורך בחיבור אוזניות וציוד נוסף.
יש גם טת ה JBL NANO PATCH שנמכר ברוב החנויות בחו"ל כBUNDLE עם ה305
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "
- DoronTsirulnik
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נו אז איך שומעים עם ה HiFime Sabre 9018 USB +JBL LSR305
אני סקרן לדעת איך שומעים.. בעקרון הדאקים האלה מיועדים לאזניות
האם אתה שומע שיפור מיוחד בשמיעה במוניטורים?
האם אתה שומע שיפור מיוחד בשמיעה במוניטורים?